1064764.jpg

Pimander 4kk

Työviikko jälleen takana...onkohan sitä muuta tullut tehtyäkään??? No, maanantaina Pasi opetti Pimulle maahan menoa ja mä seisomista. Muuten ei kummempia. Vähän otin tottista Jazin ja Jedinkin kanssa. Tiistaina tylsyys jatkui, peruslenkit ja höhellykset by Pimu.

Keskiviikkona oltiin treeneissä. Matkalla poikettiin Alkossa kun lakon uhka oli ilmassa ;). Piti turvata viikonlopun punaviinitasapaino =D. Minna oli suunnitellut pitkän treenin, joka ei ollut ihan helppo. Moni kohta arvelutti rataan tutustuessa. Jazi kuitenkin meni hienosti! Ei mennyt niihin ansakohtiin joihin oletin ja oli muutenkin kuulolla. Suoritettiin rata rauhallisesti, en edes yrittänyt kirittää koiraa. Omia ohjausmokia tuli taas muutamia...Koiraan olen tosi tyytyväinen. Toisen pätkän sumpli Sari äkkiseltään. Sekin meni ihan kivasti. Jazin Aan kontakti tosin oli taas siinä ja siinä...>=I. Mun pitää malttaa vähän enemmän eikä vedättää sitä vielä Aalla ollenkaan. Jedi oli taas mahtijätkä. Pasi unohti radan mutta hyvin se meni sovellettunakin... Pimu pääsi treenien päätteeksi ottamaan putkea ja puomin alastuloa.

Torstaina pidettiin taas kynsienhoitopäivä. Johan olivat viikossa kasvaneet! Pimua lisäksi kuvattiin pöydällä ja totutin taas käsittelyyn. Hampaita putoilee ja puhkeaa, kaluamisen tarve on entistä suurempi. Toinen, aikaisemminkin lerpattanut korva, lerpattaa taas. No en huolestu, kuuluu asiaan.

1064761.jpg

Heikko valo...

Torstaina Pimu oli järjestänyt itselleen päivällä ohjelmaa. Meillä on saunan oven alla este, ettei tyttö pääse sinne. Nyt Pimu on kuitenkin keksinyt miten sen saa pois. Saunassa oli kaksi kylppärin muovimattoa joista toinen, tietysti isompi, on syöty. Siellä oli myöskin saunasieni jolla on pesty pissoja lattiasta, se löytyi palasina lattialta...vessaharja oli kuskattu häkkiin ja saunan ovenpieliä syöty. Että sellainen saldo. Pientähän toi vielä on, onneksi! Tosin sotku sitäkin pahempi.

Jedin pissavaiva on ollut aisoissa nyt reilun kaksi viikkoa. Nyt koputan puuta. Poika ei ole edes saanut mitään rohtoja vähään aikaan. Tänään ilmoitin pojat RimAn kisoihin la 1.12. kolmeen starttiin.

Jazi friikkailee edelleen pimeällä, en voi sanoa että olisi suuremmin lieventynyt. Onneksi se kuitenkin valoisalla ja treeneissä toimii ihan kivasti. Kyllä se iltalenkilläkin aika-ajoin, mutta jossain vaiheessa iskee lähes joka ilta ahdistus =(.

Tänään vietetään iltalenkin jälkeen taas leppoisaa perjantaita kotosohvalla. Viikonloppuna tiedossa ainakin pentukurssi ja näyttelykoulutus. Isompienkin kanssa täytyy keksiä jotain kivaa.

Mukavaa viikonvaihdetta!