1048313.jpg

Jazi vahtaa takkahuoneessa takapihalle. Isot matot edelleen säilössä talviterassin nurkassa...

Lauantaina heräsin ilman kelloa 5.11., eipä kauheesti naurattanut. Sitä se teettää kun koko viikon herää tohon aikaan. Sain kuitenkin uudestaan unen päästä kiinni ja nukuin vielä pari tuntia. Aamupäivällä tein pitkän lenkin Jazin ja Jedin kanssa. Ilma oli hieno, pieni pakkanen ja aurinko pilkisteli pilvien takaa =).

Iltapäivällä oli Pimun vuoro. Pentukurssilla oli samat jutut kun viimeksikin, nyt tosin vähän leikkiäkin mukana. Ensi viikolla mennään kaupungille. Pasi on silloin töissä, joten mä lähden Pimun kanssa sille reissulle. Kaupunkikävelystähän meillä tosin on jo kokemusta...

Kurssin jälkeen Pimu paini vielä ulkona Iineksen (tandog) kanssa. Meno oli tosi hurjan näköistä kun Pimu oli välillä melkein kokonaan Iineksen suussa...ja kivaa oli molemmila =D! Täytyy toivoa ettei Pimu saa koskaan huonoja kokemuksia muista koirista. Niin mahtavasti se tulee tällä hetkellä toimeen kaikkien kanssa! Tietysti tossa iässä pitääkin tulla ja toisaalta olisi ihan kiva jos se osaisi vähän varoakkin. Kaikki vastaantulijat kun ei välttämättä ole ystävällismielisiä kuten Pimu...

Kotona Pimu paineli ruuan jälkeen nukkumaan. Kun se huomasi että tehtiin lähtöä, se meni kodinhoitotilaan tyynylle sen näköisenä että "mä en ainakaan lähde mihinkään!". No, ei sen ollut tarkoitus lähteäkkään. Pimu jäi kotiin lepäämään ja me lähdettiin metsään. Tehtiin pitkä metsälenkki Jedin ja Jazin kanssa. Saivat painella vapaana sydämensä kyllyydestä. Illalla tehtiin vielä pieni lenkki ennen ruokaa.

1041455.jpg

Zippadai...

Tänään Pimukin pääsi aamupäivälenkille. Tehtiin taas vähän normaalia pidempi lenkki kun ilma oli hyvä. Koko päivän on tosin ollut hirmu harmaata =P. Iltapäivällä pakattiin koirat autoon ja lähdettiin Pekolaan. Vuorossa oli näyttelykoulutus. Pimu kulki hihnassa vähän paremmin kun viikko sitten. Melkoista höhellystä se kyllä on. Treeniä ei yhtään helpota se, että tyttö on päättänyt paastota sunnuntaisin. Viime sunnuntaina ja tänään Pimu kieltäytyi syömästä aamulla ja päivällä. Treeneissä sitten menee sormetkin mukana kun tarjoaa nakkia. Muuten tyttö siis syö ihan hyvin, mutta sunnuntaisin jostain syystä tökkii. Illalla kyllä veti kupin puhtaaksi.

Seuraavat näyttelykoulutukset on maaliskuussa ennen Tampereen näyttelyä. Leenan kanssa oli alustavasti puhetta että se olisi Pimun eka näyttely. Koulutus tulee siis tosi hyvään saumaan! 

Näytelmien jälkeen Jedi ja Jazi pääsi taas treenaamaan agia. Jälleen kerran hinkattiin keppejä ja kontakteja. Meni hienosti. Jazi oli aivan mahtava! Ensimmäistä kertaa kuulin tytön muutaman kerran kiljaisevan mennessään ja draivi oli muutenkin ihan mieletön! Lisää tätä =D.

Lauantaina Pimun paino 4,6kg.

891522.jpg

Jedi tyynyllään silloin kun Pimu ei ollut vielä ominut sitä. Takana ovi joka on nykyään aika syöty...

Täytyy kertoa Pimun hauskasta "harrastuksesta". Meillä on suora linja kodinhoitotilasta keittiön ja eteisen kautta työhuoneeseen. Työhuoneen nurkassa on mun melko löysä jumppapallo. Pimu ottaa täyden vauhdin ainakin keittiöstä asti ja juoksee palloa päin. Siitä se sitten kimpoaa takaisin ja juoksee täysillä taas keittiöön. Tätä se saattaa tehdä vaikka kuinka pitkään! Ihan kaheli penikka!

Sain viikonlopun aikana siivottua vaatekaapit. Saa nähdä kuinka pitkään Pasin paidat pysyy järjestyksessä. Niillä kun on ihme taipumus mennä sikinsokin ihan itsekseen...? Uskalsin jo siirtää kevyemmät ulkoiluvaatteet talviteloille. Toivottavasti niitä ei tarvi kaivaa esille ennen kevättä.

Koirilla on mukava viikko tiedossa. Pasi on neljä päivää iltavuorossa ja perjantain vapaalla. Yksinolo tulee siis olemaan ihan minimaalista. Lauantai-iltana joutuvatkin sitten vähän " kärvistelemään" kun lähdetään pikkujouluilemaan =).