1148535.jpg

Pimun lelu =D

Taas täytyy vetää yhteen viikon tapahtumat... Maanantaina olin töissä 6.30. - 16.30. Tein vielä normipäivän päälle inventaarion. Pasi kävi iltapäivästä koirien kanssa Kirstulassa.

1148529.jpg

Se on Jedi

Tiistaina treenailin Pimun kanssa seisomista. Normaalit lenkit.

1148530.jpg

Vähän ramaseekin

Keskiviikkona olin töissä 7.00. - 21.30. joten mun touhuumiset kotona jäi aika vähiin. Jazin kanssa kävin ulkona kun kotiuduin. Likka ei ollut oikein "toiminut" Pasin kanssa. Pasi oli taas käynyt Kirstulassa juoksuttamassa koiria. Kuvista näkyy mitä täällä oli kun Pasi tuli iltapäivällä kotiin... Joku (mä) oli unohtanut nostaa vessapaperin telineestä pöydälle aamulla. Pimu iski heti. Pasi oli sitten yrittänyt tehdä Jedistä muumion, harmi että paperi loppu kesken ;). Eipä tuo eläin näytä liiemmin kärsivän?

1148526.jpg

Muumio löysässä kääreessä?

Torstaina vietettiin glögihetki Hoffelissa töitten jälkeen, joten päivä venyi taas. Sieltä sitten kiiruulla kotiin ja ostoshelvettiin. Ei käyty kun Alkossa ja Prismassa, mutta siihenkin sai aikaa (ja rahaa) kulumaan ihan tarpeeksi! Onneks enää ei tarvi ennen joulua mennä. Illalla vaan lenkkeiltiin.

1148533.jpg

Pimu ei oikein ymmärrä tätä hommaa...

Tänään aletaan sitten pikkuhiljaa "valmistautumaan" jouluun. Seuraavaan neljään päivään sisältyy ainakin paljon kyläilyä. Aattona tosin ei mennä mihinkään. Meidän 12. joulu yhdessä ja ensimmäinen joka vietetään kotona! Ennen ollaan oltu aina muualla. Blogi päivittyy seuraavan kerran aikaisintaan joulupäivänä. Nyt täytyy alkaa tekemään kisailmoja Riksuun ja Tampereelle...