1123407.jpg

What a feeling...

Sunnuntaina löhöttiin (taas) piiitkään =). Sitten lenkkeiltiin ja siivottiin. Siivottiin siis Pasin kanssa yhdessä ;). Iltapäivällä käytiin taas pelailemassa sulkapalloa. Sain itsestäni irti sen verran että otin Pimun kanssa pöydällä käsittelyä ja seisomista. Jazi ja Jedikin pääsi kynsihoitoon. Pimua myös kampailin ja harjailin, sitä en ole ennen tehnyt. Illalla käytiin lenkkeilemässä Tervaniemen valaistuilla ulkoilupoluilla.

Pimun paino tasan 5kg. Yläkulmurit puhkeaa ihan just. Täytyy tarkkailla miten maitokulmurit lähtee irtoamaan...toivottavasti itsellään.

Tänään Pasi treenasi iltapäivästä Pimun kanssa paikallaoloa. Muutaman tunnin "levon" jälkeen mä viilasin tytön kanssa seisomista. Jazin ja Jedin kanssa piti sitten kanssa ottaa istu-maahan-seiso-juttuja että saivat nekin oman palkkansa =).

1123412.jpg

Hurjaa menoa "ohjatun" touhuilun jälkeen...

1123414.jpg

Kolmikko pirstaa

1123417.jpg

Tätä ei sisällä kovin usein sallita...

Tuon kuvasarjan tapahtumien jälkeen Pimu olikin sitten ihan poikki. Jätettiin tyttö lepäämään ja lähdettiin Jedin ja Jazin kanssa kävelylle. Tehtiinkin kunnon lenkki. Jedi oli silminnähden tyytyväinen kun sai Pasin kokonaan itselleen. Ei ollut "nääpiö" jaloissa pyörimässä. Pimu pääsi sitten ennen ruokaa yksin pienelle käkäykselle. Nyt on kaikki hiljaisina jossain taustalla =).

1123406.jpg

Saa rapsuttaa!