1171894.jpg

terrierit

Torstaina Pasi oli päivän töissä. Mä treenasin Pimun kanssa pöydällä seisomista ja leikkasin sen kynnet. Taas, niin  kun monesti torstaisin, hoidettiin kauppahommat viikonlopuksi. Ihan normipäivä muuten...mitä nyt Jedin pissavaiva iski aamusella =(. Poika tuli sänkyyn aamulla kun Pasi lähti töihin. Käytin koirat ulkona ja ruokin ne 6.00. Tämän jälkeen Jedi meni sänkyyn ja kun menin sinne takasin niin sänky oli pissassa. Jossain vaiheessa nukahdin ja kun taas heräsin niin Jedi oli sängyssä. Poika makasi lähes itsensä kokoisessa pissalammikossa... herättelin sitä, ei reagoinut, vasta hetken päästä havahtui ja sain sen ajettua alas. Koira oli luonnollisesti märkä maattuaan pissassa. Hetken jo ehdin pelätä että Jedi ei enää herääkkään. Kamala tunne. Tämän jälkeen on kuitenkin voinut ihan hyvin eikä ole torstain jälkeen tiputtanut pissaa ollenkaan. Seurannassahan tuo on, ettei vaan olisi saanut mitään "kohtausta" aamusella kun pissaa oli tullut niin paljon ??? =(.

Jedin paino 7kg, Jazin ja Pimun 5,5kg.

Perjantaina kävin koirien kanssa aamupäivällä Kirstulassa. Siellä Pimu ja Jazi painoi taas niin pirusti ja Jedi veti heinää naamaan. Illalla käytiin Tervaniemessä lenkillä.

1171878.jpg

Katse tulevaisuuteen...

Lauantaina käytiin taas agilitaamassa. Pimu oppi tällä kertaa uuden esteen. Pussi meni aivan loistavasti! Pari ekaa kertaa Pimu suoritti sen "väärin päin" Saviojan Annen oppien mukaan. Loppujen lopuksi tyttö tuli umpipussista läpi että heilahti. Yhtään en tätä kyllä ihmettele =). Jazin ja Jedin kanssa otettiin taas keppejä ja kontakteja. Jazi kävi niin kierroksilla että alkoi hyppimään Aan alastuloa...AAARGH! Kiva kun on kaks agirataa edessä ens viikonloppuna! Iltasella hoidettiin vanhempien kynnet ja hännät kondikseen.

1173096.jpg

Pimu kepittää

Sunnuntaina käytiin taas Pasin kanssa sulkapalloilemassa. Aina siitä vaan tulee yhtä hyvä olo. Illalla lenkkeiltiin Apparalla. Ei sen kummempaa. Onneksi pikkupojat on malttaneet olla pommittamatta ja Jedi on saanut olla rauhassa!

1171897.jpg

Jedi taklaa Pimun

Tänään, eli uuden vuoden aattona... Lähdettiin kauppaan heti aamusta, jestas että oli porukkaa jo aikaisin liikkeellä! Aamupäivällä mentiin Kirstulaan juoksuttamaan koirat väsyksiin. Se onnistui ja ne makaskin muutaman tunnin. Iltapäivällä lähdettiin Pekolaan. Terhi kävi siellä myös ottamassa Jepen kanssa kontakteja. Pimu pääsi vähän nuhjaamaan ystävänsä kanssa. Otin Jazin kanssa esteitä sillai "sopivasti", sitä kun ei tarvinnut väsyttää. Pasi "piiskasi" Jedin ihan puhki ettei poika jaksaisi stressata paukkuja ja pommeja niin paljon. Pimu kävi taas kaikki opetetut esteet läpi, hienosti meni =). Lähdettiin Pekolasta vähän ennen klo.17.00. Siihen asti kaikki meni tosi hienosti. Jedi ei ollut pelästynyt kertaakaan!

1173098.jpg

Puomin alastulokontakti by Pimu

Mutta sitten... kotona en ehtinyt edes avata takaluukkua kun jysähti. Jedi painautui häkin perälle paniikissa. Ei muuta kun koirat sisälle, valot päälle, verhot kiinni ja musa soimaan. Myöhäistähän se tietty jo siinä vaiheessa oli =I. Mun teki mieli mennä ulos huutamaan!

Pimu ei stressaa. Se on ihan normaalisti. Jazi reagoi Jediin, ihan niin kun aikaisempinakin vuosina. Äänet ei Jazia hetkauta. Jedikin on kyllä rauhallisempi kun ennen, ei läähätä eikä vingu. Poika söi just hyvin, katselee telkkaria eikä vaikuta siltä että maailma kaatuu sen päälle. Kaikki on siis paremmin kun esim. viime vuonna! Hyvä näin.

Siirryn sohvalle nauttimaan virvokkeista ;)...