1102883.jpg

Kolmikko ruokailee

Torstaina olin 16.00. asti tössä =P. Sen jälkeen hoideltiin taas viikonlopuksi kauppahommat kuntoon. Käytiin vaan Apparalla iltalenkillä. Koirilla oli siis taas tylsää.

Perjantaina lähdettiin jälleen kerran Kirstulaan. Sinne on niin helppo mennä ja päästää koirat vapaaksi. Itse pääsee rankan viikon jälkeen vähän helpommalla ja koirat saa kuitenkin tehokkaasti liikuntaa =). Nyt ideana oli sekin, että Jedi sai irrotella kunnolla ennen lauantain kolmea starttia. Alkuillasta otin Pimun kanssa vähän pöytätouhuja ja seisomista.

Lauantaina lähdettiin ajelemaan Riihimäelle vähän ennen seiskaa. Pikkusen ahisti herätä lauantainakin ennen kuutta... Aamusta ilma oli vielä ihan ok kun ei tuullut paljon. Pojilla oli tosiaankin edessä kolme starttia, kaikissa tuomarina Ritva Herrala. Eka rata oli ihan simppelin oloinen ja Pasin ohjaus menikin nappiin. Aikakin oli ihan hyvä. Harmi vaan, että Jedi tiputti kaksi rimaa ja sen päälle loikkasi vielä lopussa puomin kontaktinkin =(. Jedi ei yleensä tiputtele rimoja, mutta nyt kävi huono tuuri. Puomilla Pasi ei enää skarpannut ja varmistanut kontaktia...

Toinen rata oli yhtä simppelin oloinen. Siinä riitti yksi ohjausvirhe jonka seurauksena Jedi hyppäsi aidan väärin päin. Muuten ihan hienoa menoa. Ennen suoritusta Pasi lupasi ottaa puomin varmasti, mutta se sitten hyllyn jälkeen unohtui...>=I. Hyvä ja vauhdikas rata.

Kolmas rata oli hyppäri. Se olikin vähän haastavampi. Pasi sanoi rataantutustumisesta tullessaan ettei oikein päässyt rataan "sisään". Lähes keskellä rataa oli muuri, joka suoritettiin neljä kertaa. Tämä aiheutti lievää pyörimistä radalla. Aika oli tiukempi, etenemän piti olla 4m/sek. Alkurata meni hienosti. Kun muuri oli suoritettu kaksi kertaa, niin Pasi joutui hetken tuumaamaan mihin pitäisi seuraavaksi mennä. Siihen tuumailuun tuhraantui luvattoman paljon aikaa. Onnistuivat kuitenkin tekemään puhtaan radan, ikävä kyllä tuumaustauko aiheutti +1,74 sek. yliaikaa =(.

Loppujen lopuksi Pasi on kuitenkin ihan tyytyväinen kaikkiin ratoihin. Jedi meni hyvin eikä ohjauskaan ollut ihan karmeaa =).

Kotona oltiin jo puolilta päivin. Syötiin välipalaa ja mentiin päiväunille. Tunnin unien jälkeen aloin valmistautumaan illan juhliin. Pasi lähti koirien kanssa Kirstulaan. Valmistautuessani kummastelin puhelimitse Sarin ja Minnan kanssa pentukurssijuttuja ja kurssin vetäjää. Pentukurssia ei mitä ilmeisimmin tänä viikonloppuna ollut koska kouluttaja ei taaskaan ollut paikalla. Jos olisi ollut niin eivät olis kyllä päässeet lavalle sisäänkään. Toivottavasti kovin moni ei ollut oven takana kolkuttelemassa. Tylsä juttu.

Mä lähdin iltapäivällä ravintolapäällikköni 4-kymppisille. Menin autolla, joten tiedossa oli vaan ruokailua ja kahvittelua. Ruoka oli hyvää. Hirven kanssa olisi kyllä maistunut punkku paremmin kun vesi ;). Ohjelmassa oli illan mittaa karaokea. Itse en suostu mikkiin laulamaan, mutta tulihan sitä hoilattua muitten mukana. Illan yllätys oli bändi, joka soitti muutaman biisin. Bändin tahdissa täytyi sitten tietenkin vähän tanssiakkin. Kotona olin 21.30. ja kiiruulla sohvan nurkassa punaviinin ja suklaan kera =D.

Pimun Luka-iskä nousi kolmosiin Seinäjoella. Onnea!

Tänään nukuttiin pitkään. Aamupäivällä tehtiin normaalia pitempi lenkki kun oli hyvä ilma. Pesin lattian ja laitoin isotkin matot lattiaan. Nyt on enää takkahuoneen villamatto jemmassa. Se varmaankin pysyy poissa vielä jonkin aikaa... Iltapäivällä lähdettiin Pasin kanssa lätkimään sulkapalloa. Edelliskerrasta taisi olla ainakin puolitoistavuotta aikaa. Olihan taas mukavaa ja tehokasta. Tuli hyvä olo. Ensi viikolla uudestaan! Hiihtämäänkin olisi jo kiva päästä.

Pimun ensimmäinen kulmuri on lähes irti. Toinen alakulmuri siis sojottaa sivulle, mutta ei ihan vielä irtoa. Metkan näköinen. Korvat on taas palautuneet paikoilleen!

Jedin pissavaiva on taas seurannassa kun on vähän tiputellut =(. Vielä en ole antanut "lääkettä".

Jazilla ei mitään vaivaa. Se vaan on Jazi...

Koirakavereilla on kennelyskää. Toivottavasti vältytään siltä. Inhottava tauti =I.