1177405.jpg

Pimu pahimman pommituksen aikaan, jäi sipsikin syömättä. Jazi makaa samassa asennossa sohvalla =)

Selvittiinhän siitä! Tai eihän meillä muilla mitään selviämistä ollut, mutta Jedi... Poika oli yllättävän rauhallinen koko illan. Söi normaalisti, veteli jopa luun ja kyttäsi tyttöjen luita. Kulki häntä ylhäällä läähättämättä ja tärisemättä. Kun keskiyö lähestyi se hakeutui meidän kainaloon sohvalle. Kuvassa näkyvä peitto oli Jedin piilopaikka. Pahimman sotimisen aikaan Jedi makasi telkkarin takana ja silloin oli pakko vähän läähättääkkin =(.

Jazi ja Pimu oli ihan normaalisti. Makasivat ja kävivät ulkona pissalla. Jazin uskalsin ottaa takapihalle vapaana, mutta Pimu kävi hihnassa. Hyvä niin, sillä tyttöä kiinnosti ihan suunnattomasti tietää mistä äänet kuuluu! Ei pelon häivääkään, ainoastaan hirmuinen kiinnostus =).

Jedille tuli tosi pitkä pätkä pissaamatta. Pissasi Pekolassa ennen viittä iltapäivällä ja seuraavan kerran aamuyöstä 2.35. Kahdenmaissa kävin tyttöjen kanssa vähän kävelemässä, tottakai sillonkin vielä paukkui. Pasi ei saanut Jediä pissaamaan, poika meni ihan lukkoon. Kun se sitten vihdoin pissasi takapihalle niin silloinkin alkoi jytistä ja pissa jäi lyhyeen =(. Heräsin 5.30. pissataamaan Jediä, poika ei meinannut pystyä kävelemään, niin kova hätä sillä oli. Uskomattominta tässä on se, että vaikka Jedillä on pissavaivoja, niin häkki oli ihan kuiva! Muutenkaan ei tiputtanut pissaa juuri nimeksikään koko illan aikana! Aika uskomaton juttu kun sitä normaalioloissa saattaa tippua paljonkin... Tälläkin kerralla ulkoilu katkesi pommitukseen. Täällä jytisi läpi yön >=I. Onneksi alkuilta oli kuitenkin rauhallinen.

1177400.jpg

Pimu ja Jedi 1.1.08. Kirstulassa

Aamupäivällä lähdettiin Kirstulaan. Katsottiin se parhaaksi vaihtoehdoksi, koska siellä ei ainakaan jytise niin paljon. Eikä jytissytkään. Jedi sai painaa ihan huoletta ja poika olikin oma iloinen itsensä :). Iltapäivällä otin koirien kanssa päikkärit. Jedi nukkuin peiton alla kainalossa, onneksi. Vähän ennen kolmea alkoi taas jytistä. Kainalo ja peitto kuitenkin antoi sen verran turvaa ettei kauheeta paniikkia syntynyt. Sitten täällä jytisikin pitkin iltaa. Iltalenkillä käytiin Tervaniemessä. Siellä sai kävellä ihan rauhassa ilman jytinää. Iltapissan aikaankin joku tykkäsi vielä pistää paukkumaan. Voi Jedi parka =(.

1177402.jpg

Jazi kyllästyi leikkimään toisten kanssa

Kohta lähdetään lenkille. Jospa tänään ei enää jytisis... Siinä mielessä oli paras uudenvuodenaatto moneen vuoteen, että Jedi oli noinkin rauhallinen. Ennen kun on läähätys, vinkuminen, tärinä ja pissan karkailu kuulunut kuvaan. Ennen se on myöskin aina maannut jossain omissa oloissaan koko illan, nyt haki turvaa meistä! En usko että DAP-suikeesta oli kauheasti apua koska poika ei ollut häkissään johon sitä oli suihkutettu. Näillä näkymin ei ainakaan tarvi enää rauhottavia ostaa!