Lauantaina oli kiva ilma heti aamusta. Ei muuta kun kunnon lenkille. Touhuilua ja kuntoilua. Taas iltapäivällä pitkälle lenkille. Ilma oli edelleen mitä parhain. Sitten olikin aika alkaa valmistautumaan illan bileisiin...

Pipa ja Juuso haki meidät ennen kuutta. Juhliin oli kutsuttu 18.00. Oltiin vähän myöhässä, mutta Teemun kaverit oli kyllä tosi törkeesti myöhässä! >=I. Vähän arvostusta toisen juhlille! Mutta mikäpä meillä odotellessa ja alkujuomaa maistellessa ;). Ruoka oli hyvää ja juomaa riitti loppuun asti. Kiitos Teemulle ja Suville hyvistä bileistä.

Ainoa asia mikä illan aikana tökki oli TAKSIT. Tohinalla oltiin lähdössä baariin. Eipä tarvinnut lähteä kun taksi ei koskaan tullut. Ulkona hytistiin ja odoteltiin. Minä humalapäissäni kyllästyin kököttämiseen ja lähdin kävelemään. Pasi jäi soittelemaan taksia... Ehdin Hurttalasta piikkikoroillani lähes Tiiriön ABC:lle asti. Pasi oli saanut pysäytettyä taksin Pälkäneentiellä ja noukki mut kyytiin. Parempi vaihtoehto toi kävely varmaan oli mulle, kun että olisin seissyt pakkasessa paikallaan. Mulla kun oli hame päällä... sentään pitkä takki kuitenkin.

Äiti oli ystävällisesti käynyt pissattamassa koirat. Eipä niillä täällä mitään hätää ole ennenkään ollut. Jazi oli ekstratyytyväinen mun aamuyön olotilaan. Otin sen nimittäin kainaloon kun menin nukkumaan =). Sunnuntaina maattiin ja vielä kerran maattiin. Ja mä söin. Teki ihan järjettömästi mieli taas ihan kaikkee. Varoituksen sana! Jos olet juonut viinaa ja syönyt valkosipulia niin älä juo krapulajanoon Olvin vihreä omena vichyä!!! Ihan järkyttävä maku!!! Normaalioloissa se on kyllä ihan hyvää.

Koirat kävi aamusella takapihalla pissailemassa, mutta pakko ne oli lähteä viemään kakkoshädällekkin... Se kävi melko huojuvissa merkeissä. Sitten taas vähän levättiin. Iltapäivällä käveltiin Siwaan ostamaan suklaata. Siihen reissuun meni tunti, raitis ilma teki hyvää. Jalat ei ihme kyllä ollu pahemmin kipeet yön piikkarikävelystä. Minnan ja Suvin kanssa viestiteltiin iltasella. Hyvin oli Lepaan porukkakin päässyt kotiin, myöskin taksilla, ei ollut tarvinnut kävellä koko matkaa =).

Jazilla oli siis sunnuntaina oikein hyvä päivä. Kaakinen nauttii kun saa nukkua ja vieläpä sängyssä! Jedi vähän osoitti mieltään kun oltiin hyljätty se. Pimu päästettiin kanssa sänkyyn, se ei oikein ymmärtänyt että siellä pitäis olla rauhassa...

Tänään oli aamusella havaittavissa vielä lievää vapinaa. Töissä teki mieli ihan kaikkea, mm. paistettua jauhelihaa. Normaalisti pystyn helposti välttämään houkutuksia. Annettakoon nyt tämän kerran anteeksi lievä hairahtumiseni ;).

Leikkasin taas Pimun kynnet. Jazin ja Jedin kynnet on jo ihan älyttömät. Leikkaaminen jäi tänäänkin väliin... syystä että Pasi touhusi autotallissa uuden autohäkin kimpussa. Kyllä sitten kelpaa kun sen saa autoon! Kaikille on samankokoinen tila ja oma ovi, helpottaa huomattavasti. Tähän asti tytöt on tulleet samalla oven avauksella. Tai pysyneet kovalla komentamisella nippa nappa paikoillaan...

Huomenna tiedossa E-HKK:n hallituksen kokous. Pasi ei siis mene Pimun kanssa tokoon vaan lenkkeilee kaikkien kanssa. Keskiviikkona agitreenit ja sunnuntaina sitten sinne Hesaan. Ilmotin pojat tänään Haun 3-luokkien kisoihin jotka on 10.2. Tytöt siis kisaa lauantaina iltasella ja pojat sunnuntaina aamusella. Siitä seuraavat kisat on Kirkkonummella 16.2. Siellä 2-luokille yksi startti ja 3-luokille kaksi.

Ilmottauduin Jazin kanssa E-HKK:n koulutukseen. Se järjestetään RimAn hallilla 8.3. ja kouluttajana on Jari Kangas, ehkäpä myöskin Tilda Kangas. Alunperin mun ei pitänyt osallistua. Olin menossa vaan kuunteluoppilaaksi kun Pasi ja Jedi menee ryhmään. Ilmottauduin nyt kuitenkin, treenataan sen verran kun Jazi kestää. Kyllä siitä aina jotain irti saa.