Viikko meni ihanan nopeesti. Keskiviikkona oltiin treeneissä. Meillä oli taas oikein privaattitreenit, paikalla oli meidän lisäksi vaan Suvi ja Teemu koirineen. Jazin kanssa kaikki meni muuten ok., mutta se alkoi viime lauantaina taas himmaamaan Aan alastulolla ja sama peli jatkui >=(. Jedi oli loistava, Pasi vähän pihalla. Pimu painoi omia juttujaan taas ihan täysillä =D. Hyvät treenit.

Torstaiaamuna, kun Jedi tuli häkistä, jouduin vähän huolestumaan... poika liikkui takapäästään tosi huonosti, samalla lailla kun tiistaiaamuna. Tiistaina luulin että se johtui vaan kovasta pissahädästä. Torstaina sillä ei kuitenkaan ollut kova hätä. Nähtävästi tuo kankeus on kytköksissä edellisillan treeniin, kuin myös tiistainenkin jäykkyys. Ei auta muu kun jäähdytellä vielä paremmin ja pitää Jedilläkin takkia enemmän. Se ei ole mikää poikanen enää! Muutenkin pitäis kyllä soittaa aika hierojalle.

Kun Pasi tuli töistä niin lähdettiin Kirstulaan. Sai Jedi, ja tietty tytötkin, irrotella kunnolla. Jedi käveli kyllä jo aamupäivälenkillä ihan hyvin. Päivällä hieroin Jazia ja Jediä, leikkasin Pimun kynnet ja siistin sen naamakarvoja. Karvat on välillä niin pahasti silmien edessä, että varmasti haittaa koiraakin. Oonkohan maininnut Pimun korvista pitkään aikaan? Nyt kun hampaat on vaihtuneet niin ne on oikein hienot! Molemmat korvat laskeutuu kuten pitääkin. Tottakai välillä vähän lerpattaa, mutta se sallittakoon menevälle mimmille ;).

Täällä muuten jytisi vielä eilenkin! Onneksi kuului aika kaukaa eikä Jedi enää noteerannut jytinää. Ärsyttävää silti >:I.

Tänään onkin kylmä päivä. Tein koirien kanssa pidennetyn iltapäivälenkin kun tulin töistä. Pimu pääsi aamulla ekaa kertaa aamulenkille mukaan. On se aikamoista menoa... Ohjelmassa vielä Jazin ja Jedin kynsien leikkuu ja iltalenkki. Pimun kanssa koitan ottaa seisomista ja Jazin takkiin pitää ommella lisävuorta.

Huomenna, eli lauantaina, lähdetään kisaamaan Riihimäelle. Meillä Jazin kanssa yksi startti ja pojilla kaksi. Sunnuntaina ajellaan Niihamaan Tamskin kisoihin. Siellä startataan Jazin kanssa agi- ja hyppyradoilla. Poikienkin oli tarkoitus kisata, mutta Pasi katsoi viisaammaksi jättää väliin. Luokkajärjestys oli meidän kannalta todella syvältä =(.

Jännittää vähän normaalia enemmän. Edellisestä startista on tosi paljon aikaa. Kisattiin viimeksi Jankkin kisoissa syyskuussa! Kiva kun sain Jazin kisatauon aikana menemään Aan tosi reippaasti... nyt se sitten taas himmaa. Jos vedätän se hyppää kontaktin yli, kumpi sitten on parempi?! Täytyy antaa himmata ja toivoa että aika muuten riittää ja että ottaa edes kontaktin... =P

Mukavaa viikonloppua!