Niin se taas meni, viikonloppu nimittäin. Ei tehty oikein mitään... Lauantaina käytiin Pasin kansaa alemyynneissä. Löydettiin jopa jotain, se on meille aika tavatonta. Kauppareissun jälkeen välipalaaa ja sitten Pekolaan.

Pekolassa oli "tungosta". Ihme kyllä, yleensä siellä ei ole ikinä ketään kun sinne menee. Minna oli pitämässä muutamalle doginpennulle pienimuotoista näyttelykoulutusta. Olivat kutenkin lopettamassa, joten päästiin lämmittelylenkin jälkeen aloittamaan. Pientä pätkää pyöriteltiin, kontaktia kontaktin perään. Taitavia koiria.

Pimu oppi uutena esteenä renkaan. Rengas oli niin matalalla kun sen vaan saa. Uskomattoman helposti se senkin oppi. Tottakai meni välillä ohikin, mutta ihan ilman mitään toisella puolella maanitteluja alkoi menemään renkaan läpi. Aalle tyttö olisi kovasti menossa. Seuraava projekti onkin alkaa opettamaan madallettua Aata. Tuon ikäisen ei vielä tarvi kiivetä ja laskeutua niin "rankasti". Tuolla meidän polulla on Aan mallinen kivi, sitä Pimu painelee ihan tohkeissaan aina kun kävellään ohi =). Muutenkin se pyrkii kiipeämään kaikille vastaan tuleville kiville (jos en jo ole asiasta maininnut???).

Iltasella vielä lenkkeiltiin. Ilma oli vähän helpottanut iltapäivästä. On se onni että meillä on Pekolan kaltainen paikka johon voi mennä väsyttämään koirat. Lauantainakin oli niin älyttömän huono ilma että Jediä olis saanut vetää perässä koko iltapäivälenkin ajan... =P

Sunnuntaina oli koirilla todellinen tylsyyspäivä. Lenkkeiltiin muutaman kerran ja muuten ne vaan makoili. Tai Jedi ja Jazi makoili, Pimuhan ei tiedä mitä se sellainen on... Me siivoiltiin ja käytiin iltapäivällä sulkapalloilemassa. Iltasella leikattiin taas kynnet. Mä en käsitä miten ne voi viikossa kasvaa niin älyttömästi! "Ennenvanhaan" kynsienleikkuuväli saattoi venyä turhankin pitkäksi ja silloin leikkaaminen oli työn ja tuskan takana. Nyt kun ollaan otettu tavaksi leikata ne reilun viikon välein, niin se käy paljon "kivuttomammin". Meillähän siis Jazin ja Jedin kynsihuollossa ollaan molemmat mukana. Pimun kynnet pystyn leikkaamaan yksin ja hyvä niin. Pimulta lähti vähän myös karvaa kun testattiin ohennussaksia sen selkäkarvoihin.

Siinä se viikonloppu sitten olikin. Toisaalta on ihan kiva kun on välillä ihan täysin vapaata. Sitten taas toisaalta kisaviikonloppuisin ei tarvi miettiä mitä tekisi seuraavaks vai tekiskö mitään =D.

Tilasin trimmauspöydän. Saa nähdä tuleeko jo huomenna. Tähän astihan olen treenannut Pimun kanssa keittiön keskitasolla. Nyt ei tarvi enää karvottaa keittiötä! Vielä kun saadaan Tuijan (jackru Carlo) kanssa sovittua trimmausaika...  Pimu on sen verran komeessa karvassa, että trimmatessa voi vierähtää tovi jos toinenkin =).

Tänään innostuin iltapäivällä siivoamaan kodinhoitotilan kaappia. Pimu toimi ahkerana pikkuapulaisena. Se yritti kantaa pois lähes kaiken mitä lattialle laskin. Kävipä siinä Jedikin ihmettelemässä. Jopa Jazikin kaivautui ulos kolostaan katsomaan mitä touhuan. Enpä ollut sitä vielä siihen mennessä töitten jälkeen nähnytkään...

Pasi kampasi Pimun ja kohta on kuulemma edessä pieni tokotuokio. Lenkille mennään Apparalle kiertämään järvi. Se on kunnon hikilenkki.

Mukavaa viikkoa!