1225818.jpg

Neiti hoikistui huomattavasti...ja vieläkin on varaa ottaa karvaa pois

1225824.jpg

Tytöstä tuli taas pennun näköinen =)

Lauantaiaamu aukesi Pasille melko ankeana. Mutta ei siitä sen enempää, on jo saanut kuulla ihan kiitettävästi ;). Kyllä mäkin nukuin huonosti, aamuyöstä laitoin pyykkiä pesuun ja ulkoilutin koiria... Tuula (anoppi) ja Seppo kävi päivällä. Pasi asensi Sepon kanssa kiukaan. Mä poikkesin iltapäivästä Pekan Akvaarion ostamaan trimmausveitsen ja sakset. Sen jälkeen tein koirien kanssa pitkähkön lenkin. Pasi jäi kotiin toipumaan... Ilta meni rauhallisesti sohvalla istuskellen. Pieni lenkki tehtiin vielä ennen iltaruokaa. Nyt saatiin jo Pasikin ovesta ulos =).

Tänään tuli taas maattua pitkään. Ihanaa kun ei ole mihinkään kiire. Tehtiin pitkä aamupäivälenkki. Touhuilin taas kotihommia ja käytiin pelaamassa. Kerta kerralta meidän sulkapalloilu muuttuu tehokkaammaksi. Mäkin olen oppinut juoksuttamaan Pasia. Enää sitä ei voi kutsua pelkäksi lätkimiseksi =). Tuija tuli viiden jälkeen trimmaamaan Pimua.

1225816.jpg

Tommonen kasa siitä lähti

Pimu oli tosi hieno tyttö. Antoi trimmata joka paikan ilman venkoilua. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut pöydällä noin pitkä aikaa, eli noin 1½ tuntia! Kertaakaan ei koittanut osoittaa Tuijalle mieltään ja jaksoi muutenkin ihan mahtavasti. Tuija kiitteli kuinka helppo trimmattava Pimu on. Tuijalla kun on kotona vähän hankalampi tapaus... Ei ole siis mennyt mun pöytä ja käsittelytreeni hukkaan! Ihanaa huomata että ollaan tehty Pimun kanssa paljon asioita oikein!

1225820.jpg

Kyllä se vaan muuttui aika paljon

Imuroinnin jälkeen lähdettiin Apparalle lenkille. Tehtiin kunnon lenkki, jonka jälkeen kelpasi mennä uuden kiukaan löylyihin. Jedi, Jazi ja Pasi makaa raatoina tossa sohvalla. Pimu mellastaa lelukorin kanssa edelleen... eikö se ikinä väsy???

Oksennuksia ei ole tullut viikonlopun aikana. Pimun trimmauksen jälkeistä oksua ei lasketa. Se johtui varmasti namien ylensyönnistä =P. Pasi on ensi viikon iltavuorossa, joten pystytään vähän paremmin seuraamaan viikollakin. Jedi ei ole tiputtanut perjantain jälkeen. Nyt on alettava valmistautumaan yöpuulle, muuten on aamulla vaikeeta...