Ollaan päästy jo torstaihin. Enää huominen töitä, jeee =D! Viikko on mennyt kyllä nopeesti. Maanantaina Lenkittelin koiria ja leikkasin Pimun pitkät kynnet. Jazi oli sitä mieltä että siltäkin olis pitänyt leikata. Yritetty on, ei siitä tuu mitään ilman "syöttäjää".

Tiistaina olin Pimun kanssa Pekolassa tokossa. Ennen tuntia käytiin kävelyllä Tuijan ja Carlon kanssa. Tyttö oli tosi hieno. Pimulla on hyvä kontakti ja se on koko ajan kuulolla. Ei juurikaan häärinyt toisten "kimppuun". Pekolasta kaasuttelin kotiin. Pimu sisälle, sauna päälle, Jazi & Jedi mukaan ja äidin kanssa lenkille. Oli hyvä ilma kävellä ja tehtiin pitkä lenkki.

Eilen, eli keskiviikkona oltiin agilitytreeneissä. Treenasin Jedinkin kanssa, se meni miten meni... Jätkä on ihan erilainen ohjata kun Jazi. Nenä ei meinannut nousta matosta sitten millään >=I. Sitten kun otin narulelun käyttöön niin kuumui liikaa. Jätän kyllä suosiolla Pasille ton Jedin ohjaamisen! Jazi suoritti vaikean keppikulman aivan mahtavasti monta kertaa, kun taas Jediä en sinne saanut ohjattua oikein. Jazin kanssa treeni meni ihan ok. Aata hyppi taas turhan usein. Pimua pyörittelin kanssa. Puomin menee jo tosi reippaasti ja pysähtyy alastulolla. Treenien jälkeen jutskailtiin vielä Suvin kanssa pitkä tovi ulkosalla. Sitten kotiin ja jäähdyttelylenkille.

Tänään iltapäivä kului lumitöissä ja siivotessa. Iltalenkin aikaan lumisade oli jo lakannut. Ikävä kyllä tiet oli ehditty aurata liukkaiksi. Tehtiin kuitenkin kunnon lenkki kun ilma oli hyvä. Kuljettiin sivuteitä joita ei ollut vielä aurattu. Pasikin tuli jo kotiin. Lähti tänään iltavuorosta aikaisemmin kun huomenna on mentävä aamulla kouluun.

Pimun paino maanantaina 5,6kg eli paino on noussu vaan 100grammaa edellisestä punnituksesta. Tyttö on alkanut pitämään vähän puoliaan. Se murisee jos toiset menee liian lähelle kun se syö. Pimulla kun kestää syöminen aina huomattavasti muita kauemmin. Johtunee kuivamuonasta... Eilen se sai myös syödä ekaa kertaa luunsa itse loppuun asti. Jedi ei saanut sitä varastettua =).

Jazi ei ole oksentanut maanantain jälkeen. On kyllä saanut ruokaa lyhyemmillä väleillä. Saa nähdä miten ensi viikolla käy kun mennään molemmat aamuun... Uskoisin että oksentelu johtuu liian pitkästä paastosta, koska yleensä oksentaa iltapäivällä. Aamulla saavat 6.00 ruuan ja oksu/lima on ollut yleensä suht tuoretta kolmen aikaan kun oon tullut kotiin. Mutta viime viikko olikin vähän poikkeus, yleensä Pasi tulee aikasemmin ruokkimaan.

Huomenna lähdetään töitten jälkeen piipahtamaan Pasin mummon 80-vuotiskahveilla. Ilta otetaan varmaan rennosti valmistautuen lauantain juhliin. Lauantaina touhutaan päivä koirien kanssa. Illalla mennään Teemun 30-vuotisbileisiin Hattulapirtille. Äiti lupasi käydä pissattamassa koirat jossain välissä. Kiitos siitä =). Sunnuntai menee todennäköisesti toipuessa... Sulkapalloaikaa ei ole varattu...=P

Mihin olenkaan meidät ilmottanut! Haun, eli Hesan kisojen, kisakirje tuli tänään. Muistaakseni siellä on 35 mini2:sta!!! Sijotusnollasta on siis turha haaveilla, mennään taas hakemaan kokemusta. Tiedän, tällä asenteella ei pitäisi lähteä... Olen kuitenkin realisti, Jazin vauhti ei tällä hetkellä riitä. Tiedän senkin, että yleensä "potkin muita persauksiin" jos ottavat saman asenteen kun mulla nyt =). Saa nähdä minkälaisen määrän RimAn kisat vetää. Parhaamme kuitenkin yritämme, pääasia että on kivaa!!!