Menihän työviikko taas nopeesti, onneks. Enpä mä paljon muuta saanut aikaseks, kävin töissä ja ulkoilutin koiria. Nyt oon ihan väsy ja selkään sattuu.

Maanantaina Pasilla oli illalla fysioterapia. Lähdin koirien kanssa samalla kyydillä Aulangolle lenkkeilemään. Siellä ei oltu käytykkään pitkään aikaan. Pimu on ihan mahdoton lenkkeilijä. Se poukkoilee ja painelee lumikinoksissa. Se koira nauttii elämästä, sen näkee =D. Jazi ja Jedi ei ole koskaan olleet noin vallattomia. Taitaa Pimu olla meidän ensimmäinen "oikean luontoinen" russeli?

Tiistaina Pasi ja Pimu oli Pekolassa perustottelevaisuuskoulutuksessa. Sillä aikaa me tehtiin vanhempien kanssa pitkä ja tehokas lenkki. Pimu oli toiminut hyvin. Kontaktihan sillä on ollut hyvä jo pienestä asti. Luoksetulo sujui hienosti, mutta hihnassa kulkemista täytyy harjoitella edelleen... Kyllähän se hihnassa osaa kulkea, mutta ei vetämättä! Treenien jälkeen Pasi ja Pimu poikkesivat anopilla, siis mun. 

Keskiviikkona oli agitreenien vuoro. Suvin ja Teemun kanssa taas keskenään treenailtiin. Otettiin aika rauhallisesti kun viikonloppu oli sen verran agintäyteinen. Kuinka ollakkaan Jedi meni taas hienosti. Jazi meni kanssa innolla. Muutamia ohjauksellisia virheitä tietty tuli, mutta muuten meni hyvin. Jazin kepit on nykyään kyllä tosi mahtavat, kun muistelee mitä ne oli reilu vuosi takaperin... Pimu pääsi taas treenien päätteeksi menemään omiaan. Siitä tulee kyllä vielä hieno agilitykoira =). Uutena otettiin muuria. Muurin tolppien välissä oli tosin vaan palikat. Eipä sitä ne isot tolpat hämänneet, hyvin meni alusta asti. Kotona tehtiin vielä reipas jäähdyttelylenkki.

Torstaiaamuna Jedi ei könköttänyt yhtään! Liekö kunnollinen jäähdyttely auttanut tai jotain. Torstai oli taas perus sellainen. Hoidettiin viikonlopun kauppahommat ja tehtiin normilenkki. Se siitä päivästä.

Tänään Pasi lähti töistä tultuaan koirien kanssa Kirstulaan. Toi ilma on sellainen, että ei pahemmin houkuttele kävellä tuolla loskassa =P. Mä poikkesin töitten jälkeen kotona suihkussa ja lähdin kampaajalle. Äsken käytiin Apparalla lenkkeilemässä. Aika sohjoksi sielläkin oli jo vetänyt. Ei sentään kuitenkaan ihan ravaksi asti vielä. Vettä alkoi loppulenkistä sataa ihan kiitettävästi. Tylsää! Kyllä oli mukava kun oli lunta ja pakkasta!

Viikonlopulle ei ole mitään suuria suunnitelmia. Sunnuntaina mennään sulkapalloilemaan, mutta mitään muuta ei ole. Katsotaan mitä tuleman pitää.

Muistin väärin. Riksun kisoissa on la 9.2. kaksi agirataa. Ja voi RimA minkä taas teit! Siellä on TAAS mini2:set viimeisenä! Melko epäreilua, jossain alustavissa tiedoissa oli kyllä maksit viimeisenä. Nyt on sitten tieto muuttunut. Kai sinne täytyy kuitenkin ilmottautua kun on kerran jo rahat sisällä... Katsotaan sitten kuinka. Täytyy toivoa että silloin on lunta että olis vähän valosampaa illalla.

Ennen RimAn kisoja mennään Helsinkiin HAU:n kisoihin su 3.2. Siellä on kanssa 1-2-luokkien kisat ja kaksi starttia tiedossa. Pasi päätti että me mennään tonne. Nyt se viimenen nolla on saatava! Seuraavan viikon sunnuntaina mennään sitten Hesaan kolmosten kisoihin. Suunnitelmissa myös Kirkkonummen kisat helmikuun puolessa välissä.

Sunnuntaina tuli hehkutettua Jazia aikalailla =). Täytyy nyt vielä mainita kun unohtui sillon... Joku nainen tuli kysymään multa Jazin rotua. Oli ihastunut Jazin ulkonäköön ja menoon. Kerrankin joku kehuu mun pientä Kaakista! Russeli, joka usein muistuttaa lähinnä whippettiä... Mulle se tulee aina olemaan se ykkösnarttu, koska se on ensimmäinen. Sen kanssa oon hakannut päätäni niin paljon seinään, että ehkä sekin on tehnyt siitä niin erityisen?! Jazi on opettanut mulle tosi paljon. Pinna on ainakin pidentynyt ihan älyttömästi! Just oli Sarin kanssa lauantaina Riksussa puhetta, että en vois koskaan Jazia kenellekkään antaa esim. eläkekaveriksi. En usko että kukaan ymmärtäisi sen persoonaa kun sen toinen omistajakaan ei ymmärrä. Lähes joka päivä joudun puolustamaan Jazia kun Pasi "mollaa" sen omituisia tapoja... Onneks ne on kaikki omia persooniaan! Yhtäkään en vaihtais pois. Tähän on hyvä lopettaa =).