Paistaa siis tällä hetkellä. Kiva juttu, piristää kummasti. Saa nähdä että tässäkö se "talvi" nyt sitten oli...

Maanantaina ei tehty mitään ihmeitä. Tiistaina Pasi ja Pimu oli tokossa ja mä lenkkeilin aikuisten kanssa. Tokosta ei mitää uutta mainittavaa. Vähän oli kuulemma ihmiset kummastelleet kun Pasi oli paikallaolossa laittanut riman Pimun eteen ;). Meillä kun tota tottista harrastetaan tällä hetkellä lähinnä agilitya ajatellen. Kenties joskus tulevaisuudessa sitten muutenkin?

Keskiviikkona poikkesin töistä tullessa kampaajalle siistiytymään. Pasi oli päivän koulussa suorittamassa näyttökoetta. Yhtä niistä monista joita opiskeluun kuuluu. Pikkusen sitä tais koe jännittääkkin =). Hyvin se oli kuitenkin mennyt, enkä sitä epäillytkään.

Illalla oltiin taas Pekolassa treenaamassa. Paikalla oli meidän lisäks vaan Suvi Sinin ja Jazin kanssa. Vetästiin kolme pätkää. Keskityin Jazin kanssa nyt erityisesti Aan kontakteihin (muita ei otettu), syytä ei varmaan tarvi kertoa??? Suurimmaksi osaksi ihan ok treenit. Jazilla oli kyllä mieletön into mennä, oli ihan täpinässä ja ähisi ja önisi mennessään =D. Jedi meni taas täysillä. Sen kanssa Pasi otti kanssa kontakteja kunnolla ja vähän sitä paikallaan pysymistäkin... Pätkissä oli hyviä putkeen lähettämisiä. Niissä näki miten upeasti Jazi irtoaa. Jedi taas on melkolailla saatettava sinne putkeen. Sanoinkin Pasille että kandee varmaan alkaa opettamaan Pimulle sitä eteenmenoa ja irtoamista pikkuhiljaa...

Pimu joutui taas odottamaan sen aikaa kun toiset treenas. Pitkän odotuksen jälkeen se on sitten ihan mahdoton. Ei oikein malta keskittyä, mutta hienosti kuitenkin odotti paikallaan ekan esteen takana. Vähitellen pitäisi ottaa ohjelmaan Aan opettaminen ala-asennossa. Ehkäpä Pasi tekee sen ensi viikolla kun on lomalla.

Torstai oli tavanomainen. Tänään Pasi lastasi koiria autoon kun tulin töistä. Ei muuta kun ulkoiluvaatteet päälle ja kyytiin. Mentiin taas Kirstulaan. Ilma on hieno, mutta tiet märät. Kirstulassakin kenttä oli melko vetinen. Joka koira oli selkää myöten märkä. No ei se mitään, tytöillä oli kivaa kun saivat juosta kilpaa =). Loppuillalle ei tänäänkään suurempia suunnitelmia, samalla kaavalla kun edelliset perjantait ;).

Pimun juoksu antaa odottaa itseään edelleen. Jedi kyllä koitti tiistaina muutaman kerran hypätä selkään, mutta se jäi siihen. Jazi ollut ok ja Jedin pissavaiva ihan kivasti aisoissa.