1329073.jpg

Autohäkit ilman pehmusteita, pohjana ventabad

Maanantaina jo kirjottelin viikonlopun kuulumisia. Kun oli aika tallentaa niin vuodatus lakkasi yllättäin toimimasta, ihme! Teksti katosi sitten sen ansiosta =P. Nyt uus yritys.

Lauantaina oli muistaakseni hyvä ilma. Lenkkeiltiin pari kertaa tehokkaasti. Lenkkien välissä leikattiin kynnet. Pimun kanssa treenasin vähän seisomista pöydällä ja lattialla. Iltasella lähdettiin Titan valmistujaisbileisiin Turenkiin. Sieltä kotiuduttiin joskus 02.00. aikaan Voudin Kellarin ja Kotipizzan kautta =).

Sunnuntaiaamuna heräsin yllättävän aikasin. Käytin koirat pissalla ja ruokin ne, sitten ei kun takasin sänkyyn... Aamupäivästä tein pienen "kakkalenkin" isompien kanssa. Pimu oli jo touhunnut takapihalle. Tiet oli lisäks lumessa ja siellä liukas jää alla. Katsoin parhaaks lähteä liukastelemaan melko huterassa olossa vaan noiden rauhallisempien kanssa. Lenkin jälkeen lakasin lumia rapulta kun räppänästä kuului: " lopeta nyt se huhkiminen kun tekee ihan pahaa kattella". Pasi oli siis noussut päänsärkyisenä sängystä ;). Teemu ja Tita poikkesi tuomassa meidän auton ja istuivat hetken. Vierailun jälkeen lähdettiin pitkälle iltapäivälenkille. Raitis ilma teki kyllä terää! Ilta meni taas kaikessa rauhassa, ei tehnyt pahemmin mieli toohottaa.

1329084.jpg

Maalarimestari Jedi

Maanantaina oli upea ilma. Laitoin Pasille töistä viestiä että lähtisin mielelläni mukaan iltapäivälenkille. Pasihan on nyt siis lomalla ja olis saattanut lenkittää koirat jo ennen mun tuloa. Tehtiin kunnon lenkki keväisessä säässä. Päivällä Pasi, Jedi ja Pimu olivat maalanneet keittiön seinän. Jazia ei ollut paljon napannut, sehän on kun emäntänsä! Eihän muakaan mikään nappaa ;).

Eilen, eli tiistaina, lähdettiin taas lenkkeilemään kun tulin töistä. Ilma oli edelleen hyvä. Pasi reippaili jo aamusta kun vei auton Tiiriöön huoltoon, käveli sieltä sitten kotiin. Kiitteli ettei ottanut koiria mukaan, Apparan polut oli niin jäässä että olis ollut elukoitten kanssa ihmeissään. Nyt oli erilainen tiistai-ilta. Mä istuin 18.00. eteenpäin E-HKK:n vuosikokouksessa ja Pasi liikutti koirat. Kokouksessa ei ollut häävi istua pienessä päänsäryssä. Särky kiusasi vähän jo heti aamusta =(.

1329076.jpg

Pikkuapulainen Pimu

Tänään sitten... päivä meni pilalle yhden tietyn sähköpostin takia. Kyllä ihmiset osaa olla... en sano, en ala ketään haukkumaan tässä yleisesti. Omaan blogiini saisin kyllä kirjottaa just niin kun musta tuntuu!!! Kaikki ei vaan sitäkään ymmärrä. Päätin kuitenkin etten enää ota kantaa enkä tee ehdotuksia kun aina menee pieleen. Kaikki ei näe metsää puilta, vai miten se nyt menikään??? Tulin siis kotiin melkolailla ärtyneenä. Pasihan siitä sitten sai kärsiä. Täytyy vielä pyytää anteeks vaikka se ei sitä itteensä ottanutkaan. Tietää jo mistä on kyse. Yks pitkähkö puhelu helpotti kyllä vähän oloa kun sai kunnolla sauhuta =).

Pasi lähti sitten Jedin ja Pimun kanssa ulos. Mä hengähdin hetken ja lähdin ton meidän hiipparin kanssa pienelle happihyppelylle. Jazi on kyllä ihan friikki taas, eikä se johtunut kyllä mun mielentilasta. Sisällä se on ok, mutta ulkona hiippailee vaan taustalla. Jokainen käden heilahdus tms. saa sen säpsymään. (Tiedoksenne että tota koiraa ei todellakaan ole koskaan kukaan lyönyt!) Yleensähän näin on vaan aamuisin. Mä kulje sen kanssa niin kun en huomaiskaan, huomioiminen vaan pahentaa asiaa. Annoin tytölle tänään rakennelääkkeen, katsotaan kuinka tehoaa tällä kertaa. Toivottavasti tehoaa! 

Treeneihin ei tänään lähdetä. Mun mielentila ja vireystaso on sitä luokkaa ettei kannata. Siihen lisäks toi Jazin hiippailu, niin unohdettiin koko juttu. Uskon kyllä että tyttö Pekolassa olis hyvinkin toimintakykyinen, mutta en halua tehdä nyt hallaa. Pasikin oli jo päivällä päättänyt jättää treenit väliin. Menee sitten ehkä huomenna tai perjantaina päivällä. Lenkkeillään reippaasti ja sen jälkeen rentoudutaan saunassa.

1329082.jpg

Jotakuta pitäis taas vähän siistiä???

Oon tainnut jo aikaisemminkin avautua Hirsimäen ja lähialueiden koiranulkoiluttajista? Sitä on joutunut taas vähän kommentoimaan lenkilläkin... Täällä tekis joku koirankouluttaja hyvät rahat =D. Taitaa olla yhden käden sormilla laskettavissa ne koirat, jotka ohittaa niin kun pitää, eivätkä ole fleksissä. En siis väitä etteikö fleksissäkin vois kulkee kauniisti. Melko toivotonta menoa. En ala sitä nyt tällä kertaa enempää ruotimaan. Tän hetkinen v....us on jo ihan tarpeeks suuri. Tää aihe on kyllä sellanen mistä vois tarinoida enemmänkin, mutta alkaa pinna pian kiehuun yli jos alan sitä nyt käsittelemään. Palaan asiaan parempana päivänä ;).

Nyt positiivisiin asioihin! Huomenna on jo torstai. Sen jälkeen perjantai! Saa nähdä onko mulla töissä asiakkaita enää ollenkaan kun loma lähestyy. Oppilaat on aika herkkiä ottamaan omaalomaa loppuviikosta ihan normiviikkoinakin... No, ehdinpä siivoomaan kunnolla jos ei oo muuta säpinää. Lauantaina tiedossa taas hillumista, tällä kertaa Lepaalla ;).

Juoksua ei edelleenkään. Jedille aloitin eilen Clematiskuurin kun tiputtelee =(.