Kiva että sataa lunta. Älytöntä kuitenkin että sitä pitää tulla kerralla ihan jumalattomasti! Eikö vois sadella pikkuhiljaa monen päivän aikana? Ensin keskiviikkona tuli oikein tunteella ja tänään taas. Sitten on kuitenkin ennustettu melkein lämpöasteita. Saa nähdä millainen viikonloppu tulee sään suhteen.

Mitäs me ollaankaan touhuttu, vai ollaanko mitään??? Jotenkin on tosi väsynyt olo. Oon nukkunut kun tukki joka yö tällä viikolla, harvinaista...

Tiistaina mulla oli siis hallituksen kokous. Jazikin oli suvainnut lähteä ilman mua lenkille. Kun tulin tiistaina kotiin, Jazi tuli iloisena mua vastaanottamaan. Ei ollut lähtenyt Pasin kanssa ulos. Iltaisin se ei enää lähde Pasin kanssa iltapissalle ollenkaan. Mun seura kelpaa kyllä. Taitaa tyttö taas vähän "jallittaa" meikäläisiä?

Keskiviikkona oli taas agilityilta. Suvi oli ollut tiistaina kouluttamassa Minnan osaavien ryhmiä. Niinpä mekin sitten kirmailtiin samoja pätkiä kun esteet oli kerran valmiina. Meitä oli paikalla vakkarijengi, eli Suvi, Teemu, Minna, Mika ja me. Päästiinpä samalla ruotimaan lauantain touhuja ;).

Jazi meni ihan iloisesti taas. Vähän pätki välillä, koira haisteli ja mä sekoilin, mutta ihan jees. Kontaktit otin varmasti ja treenasin niitä vähän enemmän muutenkin. Jazin kepit on hienot! Jedi meni taas hyvin. Suvi antoi palautetta Jedin särmästä Aan alastulokontaktista =). Pimu meni taas kamalalla innolla. Ihmekkös tuo kun ensin joutuu pari tuntia katselemaan kun muut menee... Pasi meinasi että sille voisi kohta jo alkaa tekemään kolmen- neljän esteen pätkää. Menee nyt jo niin hyvin hypyltä putkeen ja sieltä hypylle =).

Torstaina Pasi otti Pimun kanssa vähän tokoa. Sai siinä kai isommatkin osansa kun tarjosivat samoja liikkeitä vieressä =D. Reippaita eläimiä meillä, treenaavat ihan vapaaehtoisesti.

Tänään taidetaan ottaa ihan rennosti perjantain kunniaksi. Huomiselle tiedossa kaikenlaista pientä hommaa. Jedi ja Pimu pääsee varmaankin treenaamaa agilityakin. Jazi taitaa lähteä vaan katselemaan. Nostatetaan into huippuunsa sunnuntaita varten. Huomenna mennään pelaamaan jos ehditään.

Laitoin äsken ilmon KKK:n kisoihin. Ne on la 16.2. Masalassa ja tuomarina Ritva Herrala. 1-2-luokisssa myös tuomariharjoittelija! Mielenkiintoista, jännä nähdä kuka siellä on. Näin ollen ajetaan Helsinkiin kolmena viikonloppuna peräkkäin. Bensahan on siis tosi halpaa...

Riksun kisojen koiramäärät oli päivitetty RimAn sivuille Kisakirjettä ei ole vielä tullut. Mini2:sia on 17, eli ihan hyvä määrä. Pienemmät kisat kun viimeksi 1-2-luokkien kisat, luulisi että aikataulu on ihan siedettävä. Toivottavasti lumi pysyy maassa ensi viikonloppuun asti! Täytyy varmaan ottaa otsalamppu mukaan niin Jazilla on varmempi olo... Ainakin pimeillä aamulenkeillä toimii nyt tosi hyvin kun on valoa matkassa.  

Jedi taas vuosi eilen aika pahasti, joten seurataan tilannetta. Pimun juoksua ei vielä kuulu. Mun piti laittaa tänne Jazista kuva, jossa näkyy sen "nisäkasvain". Harmi vaan ettei kuva suostu aukeamaan tänne. Jazilla on siis "lisänisä" joka on sen takajalassa. Ollut varmaankin aina. Nyt se on vaan alkanut punoittamaan. Jazin äidiltä Sambalta on näitä "nisiä" poistettu vanhemmiten. Seuraillaan siis tilanteita. Jazi erikoistarkkailussa muutenkin, mutta siitä en halua tänne vielä enempää kirjoittaa =(.