Lauantaiaamu alkoi päänsäryllä. Ja jatkui ja jatkui... Nukuttiin pitkään ja lenkkeiltiin. Siivoilin ja touhuilin. Iltapäivällä käytiin taas Kirstulassa kun oli inhottava ilma. Siellä oli sen verran lunta ettei koirat pahemmin "rapautuneet". Päivä oli kyllä melko pitkä. Iltapäivällä jouduin ottamaan lisää ibumaxia. Ärsyttävää odotaa koko päivä että pääsee kisaamaan. Sari soitteli Riksusta omien ratojensa jälkeen. Aikataulu oli puolisentuntia edellä, joten saatiin lähteä suunniteltua aikaisemmin.

Paikanpäällä katseltiin medejä. Rata oli helpon oloinen, suurin yllätys olikin sitten se, että mineille tehtiin ihan uusi rata! Kyllä mä sitä vähän epäilinkin, mutta toisaalta ajattelin että menee jouheemmin jos ei tehdä... Maxien ja medien radalla ei ollut puomia, meille tuli =P.

Starttivuoroa odotellessa pyörittelin Jazia ulkona. No, sehän mulautti vesiläpeen =(. Sisällä maneesissa pyörittelin lisää ja tarjosin nakkia. Eikös se sitten mennyt siitä "kipsiin" ja alkoi peruuttelemaan. Tosi mieltä ylentävää just ennen rataa! Radalle kuitenkin lähdettiin reippaasti. Alku meni hyvin ja Aan kontakti oli hyvä. Sitten kepeille... siihen jäi koira seisomaan =I. Teki saman tempun kun silloin kun ei toiminut ollenkaan. Sain sen liikkumaan, mutta sain maanitella sen kiertämään kaikki 12 keppiä. Kepeiltä 10. Kepeiltä ampui putkeen ihan normaalisti ja puomilla älytön vauhti. Hyppäsi tällä kertaa vielä ylempää kun Hesassa. Nyt kyllä sanoin sille että alassss... mutta meni jo >=I. Keinu oli taas hyvä. Radalta siis 15 ja yliaikaa +5,53. Kepeillä meni todella kauan. Rata oli helppo ja aikaan oltais kyllä päästy...

Ennen toista starttia sain tytön taas innostumaan vinkulelulla. Taas lähdettiin innolla matkaan. Putken jälkeen oli okseri ja mitäpä mä taas päästin suustani? Käskytin hyppyä kun piti käskyttää pitkäääää. Näin on käynyt ennenkin ja aina rima lentää. Okserilta keinulle, se suoritettiin hitaasti eikä Jazi osunut kontaktille =P. Tällä kertaa loikattiin sitten Aan kontakti. Kepit oli tällä radalla mahtavat! Puomi oli toiseksi viimeinen este. Sen otin todella varmasti, kontakti oli hyvä. Radalta taa 15 ja yliaikaa +1,38. Tämäkin rata oli helppo.

Tulipa taas kokemusta. Positiivista on Jazin vauhti ja se, että se palautui "ongelmastaan" noinkin pian. Kotona oltiin 21.30. jälkeen. Käytin Jazin kävelyllä ja iltapalan jälkeen mentiin nukkumaan.

Sunnuntaiaamuna herätys ennen kuutta. Matkaa lähdettiin suunnitelmien mukaan seiskan jälkeen. Perillä oltiin hyvissä ajoin. Oli hyvin aikaa ilmottautua, lenkittää koirat ja ihmetellä radan rakentamista. Ilma oli taas mitä "parhain", vettä vihmoi ja oli kylmä.

Agilityrata ei alkua lukuunottamatta vaikuttanut pahalta. Alussa piti viedä koira putken ja puomin ohi muurille ja siitä puomin ohi putkeen. Jedi oli matkalla puomille, mutta Pasi sai sen käännettyä. Puomille asti meno oli hyvää. Puomin kontaktin Jedi kuitenkin hyppäsi sivuun. Niin kyllä moni muukin koira. Keppien jälkeen Pasi teki ohjauskämmin. Ei ollut miehellä oikein sujuvasti suunniteltu ohjaus, joten kielto aidalta. Radalta 10 ja yliaikaa +1,60. Jedillä oli hyvä vauhti, Pasilla vaan vähän tökki.

Hyppyrata näytti kanssa suht iisiltä. Muutama paha putken "väärään" päähän vienti kyllä löytyi... Pasi päästi Jedin selkänsä takaa sitten siihen ensimmäiseen putkiansaan. Siitä pari hyppyä ja Jedi meni vielä seuraavankin putken väärään päähän. Peli oli siinä vaiheessa jo menetetty, mutta silti... Tuloksena siis HYL. Pasi kaipaisi ihan oikeasti jotain shamaania ja sen lisäksi oikein kunnon kouluttajan. Katselin Pasin menoa rataantutustumisessa ja ajattelin että ei noin! Onneksi tajusi viime tipassa muuttaa suunnitelmaansa ja teki just niin kun mäkin olisin tehnyt =). Radan reunalta ei oikein kehtaa huudella.

Välipala iskän luona jouduttiin jättämään väliin. Siellä oli mahatautia, jota me ei todellakaan haluta! Päästiin kotimatkalle jo ennen 11.00:sta. Poikettiin Hyvinkään ABC:llä panineilla ja jatkettiin kotiin. Kyllähän päiväunet maistui, oli vaikea kammeta itsensä iltapäivällä ylös ja lenkille. Tehtiin kunnon lenkki että Jedin paikat vetristyi. Iltasella sitten vaan syötiin hyvin, katsottiin Hurttaa ja Staraa (2jaksoa kun oli boksillakin). Lenkkeiltiin enää vaan ihan pienesti.

Pyörittelin Pimua Purinalla. On se kyllä sellainen pyörremyrsky että oksat pois =D. Sain pidettyä kontaktin hyvin vetonarun avulla, mutta on se aikamoista poukkoilua.

Häkistä ei olla vielä saatu otettua kuvaa. Kyllä se vaan on nyt tosi näppärä =). Juoksua ei kuulu. Tämän päivän Pimu oli ollut rauhassa, ei mitään "tuhoja" eikä edes pissaa. Kuin ei myöskään ollut yön aikan käynyt tarpeillaan. Hyvä juttu. Pasi laittoi kodinhoitotilaan toissaviikonloppuna uudet kaapinovet. Syötyjen tilalle siis. Uusiin ei ole vielä ilmestynyt hampaajälkiä. En kyllä toisaalta usko että se enää niitä kaluaakaan... *kop kop*.