Ihana neljän päivän vapaa menossa =). Aurinko paistaa ja on lunta maassa. Ei voi valittaa!

Viikon kuulumisia... maanantaina olin siis taas töissä. Koville otti, mutta selvisin siitä. Onneks ei ollut kiirettä. Illalla olin E-HKK:n hallituksen kokouksessa ja Pasi lenkitti koirat. Tiistaina olin pitkästä aikaa kunnon lenkillä. Töissä ei tuntunut enää niin pahalta, joten uskalsin lähteä reippailemaan. Kyllä oli kiva päästä kunnolla ulos! Iltapäivällä leikkasin Pimun kynnet ja siistin sitä (taas!). Jazinkin kynsistä sain yksinäni napattua vähän pois.

Keskiviikkona oltiin Pekolassa treenaamassa. Ennen sitä käytiin kaupassa pääsiäiseksi. Järkyttävä määrä porukkaa liikkeellä! Treenattiin ihan keskenään. Suvi kävi jo aikaisemmin päivällä ja Minna & Mika jätti muuten vaan väliin (?). Keskityin Jazin kanssa lähes täysin kontakteihin. Hyvin ne menikin. Pasi tahkosi Jedin kanssa pientä aitakuvioo ja kontakteja. Pimu meni sitten taas vähän kaikkea. Pussia sille piti vähän muistutella ennen kun alkoi sujumaan.

Torstaina olin töitten jälkeen kampaajalla. Vähän uutta väriä päähän niin ei näytä tylsältä ;). Kävin myös Alkossa (kamala ryysis) ja tilaamassa itselleni uudet aurinkolasit. Vanhoja en voi enää käyttää kun en nää niillä. Pokat olis olleet ihan hyvät, mutta otin nyt kuitenkin uudet. Onhan noi ollut mulla jo monta vuotta. Uudet on nyt vielä peittävämmät, eli paremmat mun migreenipäälle. Palloilin siihen asti kaupungilla että Kennelrehun auto saapui Tavastilan parkkipaikalle. Tällä kertaa ostettiin lihaa, maksaa, possun sydäntä ja kalkkunan jauhelihaa.

Illalla Pasilla oli veto pois ja pakkanenkin kirisyi hurjaa vauhtia. Koirilla oli melko tylsä päivä, tehtiin vaan pieniä lenkkejä. Tänään on mahtava ilma. Aamupäivälenkki oli kyllä aika lyhyt kun on vielä niin kylmä. Iltapäivällä lähdetään ulkoilemaan kunnolla.

Mitään suurempia suunnitelmia ei ole. Syödään ja juodaan hyvin =). Huomenna tosin lähden siskoni ja poikaystävänsä kanssa Kaarinaan iskälle kyläilemään. Siellä vierähtääkin suuri osa päivästä. Saa nähdä monta koiraa huolin sinne mukaan... Sunnuntaina poiketaan kummipojan synttäreillä. Nyt täytyy alkaa tekemään koirille kasvissosetta ja siivotakkin kai pitäis... =P