Olihan päivä... Aamulla kauhia lumimyteri, sai ajella töihin kieli keskellä suuta =P. Töissä 6.30-16.00. Kotiin ei päässy ennen kun oli hikoillut lumet pois portilta. Kolasin sitten samaan syssyyn tietty koko pihan. Käytin koirat pissalla ja söin. Sitten Jazin kanssa Pekolaan treenaamaan...

Ehdin kun ehdinkin kuudeks paikalle. Kävin kävelyttämässä Jazia ennen kun mentiin sisälle. Paikalla oli Suvi, Minna ja Mika. Teemu oli yllättäin joutunut töihin -> pirun lumimyteri! Jazin kanssa oli visiona ottaa pääasiassa kontakteja. Eka pätkä meni kyllä täysin läskiks. Jazi teki mitä lystäs ja kävi varastamassa namit kontakteilta >=I. Jouduin komentamaan ja puimaan nyrkkiä. Pe***leen narttu!

Kun menin hakemaan tyttöä toiselle pätkälle se meni tuolin alle piiloon! Minähän en anna sille periks. Muutaman kerran jouduin kantamaan sen takasin radalle kun se paino mua karkuun. Putkeenkin se meni piiloon ja puomilta ei voinut tulla alas. Kyllä mun hermoja taas koeteltiin! Häntä koipien välissä ja selkä kyyryssä se mulkoili mua mennessään. Tarpeeks kauan kun olin sille asiaani ilmaissut se koki jonkinlaisen heräämisen. Taas oli niin mukava agilitata ettei muulla väliä. Sain siis otettua vauhdikkaat kontaktit ja kepit sen kanssa ennen kun lopetin. Vinkulelun kanssa painoi kun puolipäinen lopuksi.

Että semmonen tapaus. Minna ja Mika ei olleet vielä tota puolta Jazista nähneetkään... Tota se teki aikoinaan myös Parolan kesätreeneissä. Silloin en vaan osannut käsitellä koiraa niin kun pitää. Siltä pitää taas ottaa luulot pois. Kävelytin sen Pekolassa ja tulin kotiin lenkittämään Jedin ja Pimun. Jazi jäi ihmeissään eteiseen toljottamaan kun lähdettiin.

Eilen, siis tiistaina, ei ollut ihmeempiä. Lenkkeiltiin ilman Jazia kun the bitch ei suvainnut tulla laatikostaan pois. Taitaa toi Pimun juoksu vaikuttaa toistaseks enemmän Jaziin kun Jediin? Oon ottanut nyt sen linjan etten maanittele Jazia laatikosta pois. Jos ei kerrasta usko niin "mädäntyköön" sinne. Pasi sen oli sieltä taas aamupäivällä kaivanut lenkille...

Suomi24:n sähköposti on tökkinyt nyt kaks päivää. Eilen sinne pääsi aikasin aamulla ja illalla. Tänään en ole päässyt vielä ollenkaan. Ajattelin vaan kertoa jos joku odottaa vaikka vastausta johonkin... Huomenna on jo torstai! Jee! Niin... vietän kyllä lauantain ( =synttäripäiväni =/) Turussa Amican koulutuksessa, että se siitä lyhyestä työviikosta. Paremminkin lyhyt viikonloppu!