Tänään Pimulla alkoi juoksu! Tyttö nyt siis 8kk1viikon ikäinen. Alkoi tosi hyvään aikaan, saatiin kyläreissu tehtyä ilman sotkua =).

Lauantaina aamupäivästä lähdettiin siis kohti Kaarinaa. Pasin ei pitänyt lähteä ja aioin ottaa vaan Pimun mukaan. Muutamaa minuuttia ennen lähtöä sain Pasin kuitenkin vakuutettua siitä ettei sen tarvi ajaa. Se on niin kyllästynyt kyläilemään kuivin suin kun joutuu aina olemaan kuski. Loppujen lopuksi lähdettiin siis koko porukka reissuun. Mä ajoin sinne ja Susanna takasin. Ville oli tulossa kipeeksi ja tulikin päivän aikana, joten ei viitsitty sitä laittaa ajamaan.

Oltiin siis meidän isukilla. Tiedän, aikaisemmin olen väittänyt sen asuvan Hesassa. Niin kun se sitten asuukin, molemmissa =). Kaarinassa vierähti matkoineen koko päivä. Illalla kotona meillä oli hiljasta sakkia. Koirat oli täysin puhki. Me puolestaan oltiin ihan ähkynä, syötiin ilmeisesti tarpeeks...

Sunnuntaina aamupäivästä lenkkeiltiin ja iltapäivästä kyläiltiin. Istuttiin pari tuntia kummipojan 6-vuotiskahveilla. Sitten taas lenkkeiltiin ja syötiin hyvin. Jedi putosi aamupäivällä sohvalta sohvan taakse. Raivopäisenä rähjäsi takapihan perällä olevassa metsässä meneville ja rötkähti alas selkänojalta... eipä tota näyttänyt sattuvan, onneks. Seitsemän vuotta sitten pääsiäisenä siltä meni jalka poikki... Illalla valui taas pissa, se onneksi loppui kun pääsi tyhjentämään. Hurtta ja Stara taisi ottaa Jedillä vähän liian koville =(.

Tänään herättiin viiden aikaan siihen että Pimu oksentaa. Ykäs omaan häkkiinsä. Sellainen kiinteä "karvapökäle" sieltä tuli, ei juuri muuta. Tyttö veteli eilen aika antaumuksella yhden lelun sisältöä naamaan... Kun vihdoin päästiin lopullisesti sängystä ylös niin ollaan lenkkeilty, leikattu kynnet ja touhuttu kaikkee pientä. Siistittiin taas Pimua, sen karvankasvu on ihan älytön! Kohta lähdetään taas pitkälle iltapäivälenkille. Sää on kyllä suosinut ulkoilijoita näinä pyhinä. Harmi että ne mun aurinkolasit on vasta tilauksessa. Niille olis ollut todellakin tarvetta. Onneks olen kuitenkin välttynyt migreeniltä tähän asti... Koputan puuta.

Koirilla on edessä mukava viikko. Huomenna Pasilla on koulupäivä, joten koirat ei joudu olemaan paljon keskenään. Pasi kun käy ruokiksella kotona syömässä. Ke-to se on iltavuorossa ja perjantaina pekkasella. Mäkin saan siis aamusin nukkua vähän pitempään =)!