Pimu tänään siis jo 8-kuukautta! Onnea pikkuiselle ja Jerille & pojulle myös =).

Torstaina Pasi toteutti suunnitelmansa ja lähti töitten jälkeen Jedin ja Pimun kanssa Pekolaan. Molemmat koirat sai vetästä pienet pätkät agia ja sitten jäähdyttelylenkin kautta kotiin. Mä jatkoin makaamista... Torstai-iltana oli viikon kamalin olo =(. Otin pari tabua ja painuin peiton alle.

Perjantaiaamuna olo oli parempi kun edellisiltana. Yöllä kuitenkin yskin ihan kiitettävästi, ihme että Pasi sai nukuttua! Käytin aamupäivästä koirat ulkona ja jatkoin makaamista. Oon todellakin maannut kyllästymiseen asti. Töitten jälkeen Pasi lähti koirien kanssa Kirstulaan. Nyt Jazikin suostui lähtemään mukaan.

Lauantaina Pasi touhuili kaikkee ja mä, yllätys yllätys, makasin sängyssä ja sitten sohvalla. On tullut ainakin luettua kaikki pöydän kulmalle kasaantuneet lehdet. Muuta hyvää en tästä olotilasta oikein keksi. Pakko on kuitenkin ollut maata. Veto on ollut totaalisesti pois ja heti jos oon vähän aikaa esim. istunut koneella, on ollut pakko mennä lepäämään =P. Yön lähinnä niistin. Iltapäivällä Pasi kävi lenkittämässä / juoksuttamassa Jazin ja Pimun. Leikattiin Jedin kynnet ettei satuta itseään kontakteihin / mihinkään. Sitten olikin jo aika lähteä Riksuun kisaamaan.

Pojat kävi hakemassa Riksusta kolme hyllyä. Ekalla radalla hylly tuli heti alussa kun Jedi syöksyi putken väärään päähän. Pasi lopetti radan siihen, koska vielä oli kaksi rataa juostavana. Tiedä sitten säästikö enemmän itseään kun koiraa...  Jedihän kyllä jaksaa ;). Tällä radalla ehtivät mennä puomin ja kontakti oli kuulemma loistava! Muutenkin koiralla oli ollut tosi hyvä vauhti päällä.

Toisella agiradalla hylly tuli Aan jälkeen kun Jedi hyppäsi väärän aidan. Tälläkin radalla hyvät kontaktit. Varsinkin puomin kontakti on upea juoksukontakti jossa kaikki 4 jalkaa samaan aikaan kontaktipinnalla! Sen näkee videolta tosi selvästi. Tämän radan Pasi suoritti hyllyn jälkeen loppuun. Hyvä hylly siis. Lopun aitakoukerot meni sitten taas ihan nappiin.

Hyppäriltä sitten taasen hyl kun Jedi paineli putkeen. Taisi olla mies vähän myöhässä joka radalla kun koira ehti tehdä omat ratkaisunsa? Kiitos toiselle Pasille agiratojen kuvaamisesta! Harmitti kun en voinut lähteä paikanpäälle, onneks näin edes jotain videolta =). Kaikilla radoilla kepit oli kuulemma todella varmat. Vauhti säilyi ekalta radalta viimeiselle hyvänä. Jedi on siis todella hyvässä vireessä =).

Mä kärvistelin illan kotona ja odottelin Pasin puheluita. Lenkitin tytöt pienesti ja vaan löhösin. Raivostuttavaa vaan maata! Kyllä mä nautin kun taas pääsen normaalisti lenkkeilemään ja muutenkin liikkumaan.

Viime yön nukuin kokonaan! Muutenkin tänään on yskittänyt vähemmän eikä niistääkkään tarvi koko aikaa. Muuten on kyllä veto pois, mutta mikä ihme se on? Saa nähdä miten jaksan huomenna töissä. Vähän olen koittanut touhuilla ja pakko oli venytellä. Selkä on ihan jumissa. Onneks on vaan neljä päivää töitä ja sitten neljä vapaata =).