Jätin edellisen tekstin kesken ja lähdin lenkille. Nyt lenkin, saunan ja boksitetun Hurtan & Staran jälkeen uus yritys. Päätin kerrata tämän päivän tapahtumat ihan omana stoorinaan.

Tänä aamuna nukuttiin makeesti puoli yhdeksään. Kertaakaan en herännyt ennen sitä. Eilinen päivä vei mehut kyllä totaalisesti. Myös jaloista. Jalat on olleet koko päivän täysin tönköt, varsinkin reidet. Ehkä olis tehnyt terää myös venytellä eilen porukalla kun lopetettiin agilitaaminen!? Kotonahan sitä ei pizzan ähmellyksen jälkeen enää tullut tehtyä. No, koirat tuli kuitenkin jäähdytettyä hyvin, mitä väliä itsellä? ;)

Aamupäivällä tehtiin kunnon lenkki. Sitten taas touhuiltiin kotihommia kun eilen ei ehtinyt/jaksanut mitään. Tänään oli ollut Pekolassa näyttelykoulutus, mutta se jäi  väliin niin kun viime viikollakin. Oltiin sulkapalloilemassa 15-16 ja koulutus olis alkanut 16.00. Pasilla otti kyllä koville palloilla. Sillä on jalat varmasti vielä kipeemmät kun mulla. Mä en joutunut eilen Jazin kanssa juoksemaan läheskään niin paljon kun muut. Pelin jälkeen kyllä venyteltiin, mutta nyt mulla on oikeen jalan pohje jumissa. Se kenkkuili jo pelin aikana.

Iltalenkki oli melkosta könkkäämistä. Onneks on sen verran loskaista, ettei tarvinnut liukkauden takia jännittää jalkoja. Koirat on venytelleet itseensä tänään oikein makoisasti, joten niillä on kyllä paikat kunnossa. Pimu pääsi eilen muutamaan otteeseen maneesiin haistelemaan agilitytuulia. Muuten tyttö vietti päivänsä autossa. Toki se pääsi jokaiselle lenkille mukaan, mutta muuten joutui köllöttelemään häkissä.

Jazi lähettää haasteen lähettäneelle Lucakselle terkkuja: lupaan vastata heti kun kerkeen. Tänään olen toipunut eilisestä ja konekkin on ollut koko ajan varattu =P.