1427793.jpg

Tulihan käytyä Niihamassa... tuliaisina 2 x hyl.

Jazi hiippaili taas kun kävelytin sitä. Maneesissa se onneksi skarppasi ja oli täpinässä =). Kakkosten rata oli melko helppo ja ihanneaika löysä. Radalta löytyi myös kaikki kontaktit... Alussa oli paha paikka. Kahden aidan jälkeen piti kääntyä oikealle ja puomi oli edessä tyrkyllä. Tota kohtaa treenasin rataantutustumisessa kahdella tavalla. Hoidin sen valssaamalla eikä Jazi edes pahemmin vilkaissut puomia. Koin että parempi mennä koiran ja puomin väliin, vaikka olisi se ehkä vetämälläkin onnistunut. Keinu oli aika hidas, mutta Jazi otti kontaktin. Keinulta renkaan kautta Aalle. Alastulo oli hidas (kyttäsi tuomaria), mutta otti kontaktin. Usein ottaa hitaasti ja sitten hyppää kontaktin yli. Kerran näinkin! Siitä kahden aidan kautta kepeille. Tai sitten ei... Jazi bongasi putken, jonka pää ei ollut meihin päinkään! En osannut varoa. Kepit oli ton jälkeen melko hitaat ja puomin alastulokontaktista ei tietoakaan. Piti vaan hidastaa Jazia, mutta se pysähtyi ja sittenhän se pomppas =P. Olen kuitenkin tyytyväinen tytön vauhtiin ja intoon. Tolta radalta ei käsittääkseni montaa nollaa tullut.

Tällä kertaa Tamskin aikataulu piti melko hyvin. Kolmosten rata oli mielenkiintoinen ja ihanneaika löysä. Pojat suoriutui radasta muuten tosi mallikkaasti, mutta Pasi kiirehti puomilla ja Jedi loikkas kontaktin yli. Viimeisellä esteellä sitten hyllyttivät kun Pasi ei vetänyt Jediä tarpeeksi. Toiseksiviimeiseltä aidalta olis pitänyt vetää koiraa takaisinpäin hyppäämään vika aita ns. "radalta päin". Jedi kuitenkin hyppäsi sen "radalle päin"... No, hyvä rata jos unohdetaan se puomi...

Pimu vietti päivän autossa. Kasvattaja-Leena kävi sitä ihastelemassa. Vaikutti olevan tyttöön kovin tyytyväinen =). Kotimatkalle päästiin vähän ysin jälkeen. Ilmeisesti ollaan käyty lähiaikoina turhan usein Turuus kun haettiin iltapalaa Mäkkärin sijaan Heseltä =D. Mulla siis se käsitys että turkulaiset suosii Hesee? Ei vaan, Mäkkärillä oli kamala jono. Siihen nälkään olisi kyllä maistunut mikä vaan. Taidetaan kuitenkin hakea seuraavan kerrankin Heseltä. Vaihtelu virkistää! Kotona oltiin 22.20 ja tunnin päästä siitä todellakin peiton alla...

Yöunet jäi sitten melko lyhyiksi. Päivän jaksoi kitkuttaa jotenkuten. Onneks Pasilla oli koulupäivä niin sain nukkua edes vähän pitempään. Töitten jälkeen hain aurinkolasini. Ihan kiva että ne sai näin pian kun on ollut kirkas keli =). Kun tulin kotiin lähdettiin kimpassa iltapäivälenkille. Illalla oli mukava lenkkeillä kun oli valoisaa ja pääosin kuivaa. Pimu tosin onnistui ravattamaan itsensä melko lahjakkaasti =P.

Tänään käytiin ostamassa Pimulle uus panta ja hihna. Panta sen takia, että vanhan/vanhojen ketjut värjää kaulan harmaaksi. Ostettiin Pimulle nahkahihna loppukesästä lemmikkimessuilta. Nyt oli ostettava uus koska vanha on venähtänyt/kulunut melko pahasti. Ei siis kovin laadukasta kamaa... Koirista ei viitsi ottaa kuvia. Ne olis tällä hetkellä melko irstaita. Tytöt väsyttää itsensä nuhjaamalla keskenään. Jedi osallistuu välillä, mutta ei se yritä pahemmin astua. Kyllä se lattian pitää puhtaana, mutta ei muuten ole sekasin. Onneks. Tärppipäivät alkaa olla kohta käsillä, että ans kattoo nyt miten tilanne muuttuu.

Huomenna en taida lähteä Jazin kanssa treenaamaan. Viikonloppuna ei ole kisoja joten ei tarvi herkistelläkkään. Taidan vaan lähteä lenkille tyttöjen kanssa. Menkööt pojat treenaamaan, jos Pasin kunto kestää. Pasi valittelee kurkkuaan, mahtaako iskeä sama tauti kun mulla oli? Ilmotin meidät tänään RimAn kisoihin la 12.4. Siellä on kakkosille yks ja kolmosille kaks starttia. 

Onnea tanskandoggi Onnille & Minnalle noususta 2-luokkaan!!! Jee, hyvä te =D!