Pimu tänää siis 9-kuukautta. Onnea pikkuiselle =)!

Eilinen (tiistai) meni siinä sivussa. Kotihommia ja lenkkeilyä. Mika poikkes ja äiti kävi hakemassa autonsa renkaitten vaihdosta. Illalla lenkkeiltiin Apparalla, oli hieno ilma. Jazikin tykkäsi liikkua Ahveniston maastossa ihan eri malliin kun kotiteillä.

Tänään Pasi toi mulle tourneon töihin kun meni iltavuoroon. Kyydissä oli myös Jazi. Jazi sai odotella autossa reilun tunnin että pääsin lähtemään töistä. Eipä se tytölle mikään ongelma ole. Sille riittää että saa olla rauhassa ja maata =). Sairiosta ajeltiin Pekolaan. Päätin mennä treenaamaan Jazin kanssa keskenään ennen illan treenejä. Tyttö oli todella innokas. Juoksutin sitä ensin vapaana lavan pihalla ja heittelin vinkua. Treenatessa se oli tosi täpäkkänä. Kontaktit, Aa ja keinu, puomia en ottanut, meni tosi hyvin. Aan alastulokin oli nopea joka kerta! Jazi hööhötti menemään ja yltyi oikein läähättämään kun kävi niin kierroksilla. Tosi harvinaista! Oli tosi hyvä treeni ja mulle jäi hyvä mieli =). Varmasti Jazillekkin. Lopuksi taas juoksutin sitä pihalla ja heittelin vinkua.

Kotona kerkesin poikkeemaan syömässä ja laittamassa koirille ruuat valmiiksi. Sitten koko kööri kyytiin ja takasin Pekolaan. Treenasin vaan Jedin kanssa, joten lämmittelylenkille en huolinut muita. Jedi meni mun kanssa ihan ookoo. Se on vaan pirun paljon hankalampi ohjattava kun Jazi. Jedi kun ei oikein irtoa, varsinkaan Pekolassa. Se pitää saattaa putkiin ja ohjata esteille muutenkin paljon tarkemmin. Jazi puolestaa irtoaa oikein huolella ja vaatii paljon tilaa suorittaessaan. Kaikenkaikkiaan pienellä tahkoomisella suoritettiin kuitenkin kaksi ihan mukiinmenevää rataa. Enpä ole tainnut Jazin kanssa juosta koko talvena noin paljon ja kovaa treeneissä =P.

Syy miksi treenasin Jedin kanssa... osallistun sen kanssa huomenna E-HKK:n möllikisoihin. Olenhan mä Jedin kanssa ennenkin treenannut ja osallistunut muutamiin epävirallisiin. Treeneissä vaan on yleensä mennyt hermo pojan paukuttamiseen jne. Olenkin monta kertaa sanonut että onneks ei tarvi sen kanssa lähteä virallisiin... No, nyt saattaa tulla muutos siihen. Pasi ehdotti viikonloppuna että kokeilisin lähteä Jedin kanssa kisaamaan. Kyllä mä asiasta innostuin, koska Jazin kanssa toi on mitä on. Jedin kanssa on mahtava treenata kun se kestää kaiken. Tästä eteenpäin treenaan siis Jedin kanssa ihan eri mielellä kun ennen. Tänäänkin totesin monta kertaa että en saa nyt hermostua. Haastetta siinä on, mutta tiedän että tää on mun oman kehityksen kannalta tosi hyvä juttu.

Pasi ei tietenkään lopeta Jedin kanssa treenaamista ja kisaamista. Se alkaa nyt kuitenkin keskittymään kunnolla Pimun kouluttamiseen. Tiedän että Pasi ajatteli tässä tapauksessa kuitenkin ensimmäisenä mun tilannetta. Jazin kanssa kun ei voi treenata kunnolla ja kisatkin on mitä on. Treeniä on  kuitenkin vielä paljon edessä ennen kun uskaltaudun ekaan kolmosten kisaan... ja vielä noinkin vaikeasti vietävän + nopean koiran kanssa!

Vaikuttaisi vähän siltä että Pimulle tulee valeraskaus. Nyt ainakin on tisut turvoksissa, muita oireita ei kylläkään vielä havaittavissa. Jazilla oli tänään kaikin puolin hyvä päivä! Treenit meni hyvin ja iltalenkillä Pekolan metsäpoluilla se liikkui tosi reippaasti eikä hiippaillut ollenkaan! Hyvä hyvä. Mulla on hyvä mieli. Taidan alkaa valmistautumaan peiton alle.