Pasi ja Pimu kävi maanantaina Vethausissa. Tytön suoli kuvattiin ja mitään poikkeavaa ei löytynyt! Su-ma välinen yö ravattiin päästämässä tyttöä ulos ripulille =P. Ma-ti sai Canikur-kuurin (ripulilääke) ja maanantaista asti on saanut maitohappobakteeria. Tyttö oli taas ollut lääkärissä oikein reipas. Oli nuollut lääkärin naamaa vaikeuttaen tutkimista jne. Kuvattavana oli ollut hoitajan ja lääkärin kanssa, ilman Pasia siis. Oli kuulemma ollut ihan tohkeissaan vieraitten ihmisten kanssa. On se mahtava pakkaus =).

Maanantai-illan Pimu oli paastolla. Yön se oksensi ja ripuloi. Tiistaina tuli jo vähän kiinteämpää, mutta muuttui taas löysäksi. Yö oli melkoista hulabaloota, Pimu oksensi mm. meidän sängyn alle. Kiva mennä aamulla 06.00 töihin muutaman tunnin yöunien jälkeen... Onneks Pasi meni iltaan ja joutuikin näin ollen siivoomaan enemmän. Keskiviikkona syötettiin vaan tonnikalaa ja raejuustoa/jugurttia ja vähän puuroa monta kertaa päivän aikana pieninä annoksina. Oksensi päivällä vaan kerran, mutta löysällä edelleen.

Pirteä Pimu on ollut koko ajan ja ruokakin maistuu. Viime yönä ei tullut oksua eikä ripulia!!! Jee! Tänään tuli kuulemma jo kiinteämpää tavaraa ulos. Hyvältä siis näyttää. Jatketaan edelleen pienillä annoksilla ja hyvin sulavalla ruualla. Nyt siis näyttää siltä ettei tarvi mennä huomenna hakemaan antibioottikuuria =).

Maanantaina alkoi Kirstulan koulutukset. Tein omalle agin osaavien ryhmälleni tasotestin. Ihan näppäriä koiriahan ne on ja ohjaajatkin ihan kuuliaisia =). Ilma oli hirvee. Tuuli kaatoi esteitä, oli pirun kylmä. Sateelta onneks vältyttiin, se siitä oliskin puuttunut! Tiistaina vaan lenkkeiltiin. Lisäys: kuinka kehtasinkin väittää että tiistaina vaan lenkkeiltiin? Olihan meillä hääpäivä! Käytiin Popinossa nauttimassa hyvästä ruuasta sen kunniaksi =). Keskiviikkona innostuin pesemään pari ikkunaa ja leikkaamaan Pimun kynnet.

Myös Penan treenit kisaaville Parolassa alkoi tällä viikolla. Siellä oltiin eilen, keskiviikkona. Mä treenasin Jedin kanssa kun Pasi oli illassa. Otettiin ohjaustreeniä, välistävetoja, -työntöjä, irtoomisia jne. Jedi oli yllättävän kuuliainen mun kanssa ja meillä meni ihan hyvin =D. Tosi paljon enemmän sain kyllä liikkua kun Jazin kanssa. Tuli todistettua sekin, että poika osaa pujotella itsenäisesti. Koira piti lähettää suoraan putkeen ja jäädä keppien loppupäähän kutsumaan koiraa. Jedin piti siis lähteä itsenäisesti putkesta tultuaan pujottelemaan ja mä kiritin sitä keppien lopussa. Ekalla kerralla meni oikein sisään, mutta ei malttanut jatkaa pujottelemitsa. Toisella kerralla häsäsin pallon kanssa ja Jedi jätti pari viimeistä keppiä pujottelematta. Kolmas kerta meni täysin nappiin kun pallo oli jemmassa. Mahti jätkä. Jazi otti vähän kontakteja. Tai ihan tarpeeks, koska alkoi taas friikkaamaan. Siitä syystä en tuolla treeneissä sen kanssa käy...

Sitten siihen järkytykseen... Otin Jedin kanssa kontaktipätkää ja palkkasin sen pallolla. Jätkä nappas pallon suuhun ja paineli autolle. Huutelin perään että "et sä sinne pääse kun häkki on kii". Jedi jäi sitten kuuliaisesti odottamaan että häkki aukeaa. Ikävä kyllä viereisen auton perässä kiinni ollut Jeppe (jackru) päätti lähteä kokeilemaan Jedin kanssa onneaan. Mitään en ehtinyt tekemään kun pojat jo oli toisissaan kiinni. Ei muuta kun repimään jätkiä irti toisistaan. Huusin vaan että äkkiä vettä päälle!!! Sain Jedin jo kerran irti mutta Jeppe nappas uudestaan kii ja oli pakko päästää irti. Loppujen lopuks sain Jedin irti ja häkkiin. Eipä tolle mitään sattunut.

Jeppe sitten näyttikin vähän reppanammalta =(. Roikotti toista etujalkaa eikä varannut sille. Muutenkin oli kyllä ihan selkään saaneen näkönen. Toisen silmän alle oli hammas osunut, koska siitä tuli verta. Onneks ei osunut silmään! Tutkittiin Jepen jalkaa mutta se ei aristanut sitä ollenkaan, eli kipukohtaa ei löytynyt. Vasta muutaman hetken päästä Terhi huomasi reiän Jepen kainalon (?) paikkeilta. Siitä tuli verta. Mä olen täysin tyrmistynyt ja järkyttynyt että meidän Jedi PURI toista koiraa!!! Ei koskaan ennen ja nyt se sen teki. Jedi on aina ennen kääntänyt nuoremmille uroksille selän ja viestittänyt ettei ala tappelemaan. Kerta se on ekakin, ikävä kyllä.

Toi tappeluhan oli monen asian summa: agitreenit, "Jedin" auto, jossa "Jedin naiset", Jedin pallo, häkki kiinni ja Jeppe liian liki. Jos Jedi olis päässyt häkkiinsä niin mitään ei olisi varmasti tapahtunut. Ikävä kyllä häkin ovi ei pysy auki. Ja jos jossia ei olis niin... kaikki tietää. Jeppe oli sitten lopputreenien ajan tosi surkee, eikä tietenkään voinut enää treenata. Sain Terhiltä kuitenkin viestiä, että käytti jalkaa myöhemmin illalla jo aika hyvin. Onneks! Nyt täytyy vaan toivoa että reikä ei pääse tulehtumaan ja paranee niin että pääsevät lauantaina Tampereelle kisaamaan. Terhi ei ottanut tätä välikohtausta läheskään niin henkisesti kun mä. Kyllä olen järkyttynyt.

Pasi on illassa. Tänään ei muuten mitään kummempaa. Kävin kaupassa ja lenkkeillään. Lauantaina siis mennään Takutin kisoihin. Siellä pyörii kaksi rataa, joten päivästä ei tulekkaan kovin pitkä. Hyvä niin. Ilmotin myös KKK:n kisoihin Kirkkonummelle la 17.5. Suunnitelmissa Tamskin iltakisat kolmosille 23.5. ja 1-2-luokkien kisat 24.5. Molemmissa 2 starttia. Jazi on lopettanut hiippailemisen ja on nyt jo ainakin reilun viikon kulkenut niin kun normaalit koirat... Että sellasta tällä kertaa.