887605.jpg

Pimu silloin kun se oli vielä niiin pikkuinen

Pimu pääsi tänään 10kk-synttärin kunniaksi Pasin kanssa kahdestaan Kirstulaan. Olivat ottaneet putkea ja kolmea aitaa. Hyvin oli kuulemma irronnut ja hakenut esteille. Jedi ja Jazi jää Pasin mukaan vauhdissa mennen tullen. Hyvä hyvä =). Täpäkkä tyttö, jota ei ole vaikea motivoida. Pimuhan ei ole ottanut esteitä pitkään aikaan. Tampereen epiksissä otti normaalikorkuisen Aan ekaa kertaa ja hyvin meni. Aa ei siis ollut radalla. Nyt kun Pimu tuli ns. "viralliseen" (E-HKK:ssa) treeni-ikään niin Pasi aikoo alkaa panostamaan Pimun kouluttamiseen vielä enemmän.

Sitten viikon tapahtumat... Maanantaina olin taas Kirstulassa kouluttamassa osaavien ryhmää. Tiistaina käytiin Apparalla lenkillä. Keskiviikkona pesin töitten jälkeen taas pari ikkunaa, enää kaks isoa pesemättä! Olin tyttöjen kanssa käkäilemässä Parolassa kun pojat treenasi agia Penan treeneissä.

Eilen, eli torstaina käytiin jälleen kerran kaupoilla. Mulla on kyllä hyvä säkä... mun vanha ja niin rakas (Pasin ostama) Leijona-kello pysähtyi eilen. Jo muutama viikko sitten jouduin käyttämään sitä sepällä kun lasi halkesi. Lasia ei kannattanut vaihtaa, koska olis joutunut teettämään ja se maksaa aika paljon. Päätin sitten pitää sitä siihen asti kun hajoaa kokonaan. Eilen lähdin kello-ostoksille. Jo edelliskerralla katselin kelloa jonka nyt päätin ostaa. Myöskin Leijona ja titaania kuten vanhakin (ei tuu nikkeliallergiselle syyhyä). Mikä yllätys että just siitä kellosta oli moottori hajalla! Saan sen sitten korjattuna ens viikolla. Jouduin siis kuitenkin ostamaan vanhaan uuden patterin =P. No, se menee koirahommissa siihen asti kun lasi hajoaa kokonaan. Illalla lenkkeiltiin taas Apparalla, tällä kertaa kuitenkin eri lenkki.

Tänään siis Pimu pääsi treenaamaan ja Jedillä & Jazilla on tylsää. Täytyy suoriutua lenkille hyvissä ajoin että päästään sohvalle jännäämään Suomen peliä. Ei olla aikaisempia matseja katsottu kun on tulleet yömyöhään. No, nythän ne kunnon pelit vasta alkaa. Huomenna sitten lähdetään aamupäivällä kohti Kirkkonummea. Siellä onkin erikoinen luokkajärjestys, eli 1-3-2. Pojat siis starttaa ennen meitä molemmat startit. Onneks järjestys on kolmosissa maksi-medi-mini ja kakkosissa mini-medi-maksi. Ei tule ihan älyttömän pitkä päivä. Ritva Herrala on varsinaisena tuomarina, mutta kaksi tuomariharjoittelijaakin on, Esa Muotka ja Allan Matson. Saa nähdä kuka tuomaroi mitäkin.

En sitten ilmottanut Jaziakaan Tamskin kisoihin. Tässä on nyt mennyt kisatessa niin monta viikonloppua, että tän kuun kaks viimeistä menee kotihommissa ja juhliessa ;). Jedin seuraavat kisat siis Forssan iltakisat ja porukalla mennään Nokialle la 7.6. Takutilla olis iltakisat 2-luokille ke 4.6. mutta sitä vielä harkitsen. Nokian kisojen jälkeen onkin sitten jo SM-kisat. Yövytään kylpylähotelli Kuntorannassa josta on vaan 8 kilsaa kisapaikalle. Päästään siis lauantai-iltana rentoutumaan kylpylään ja ravintolaan syömään hyvin =). Saa nyt nähdä otetaanko Jazi mukaan vai pääseekö Jedi yksin matkaan. Pimu ainakin jää hoitoon. Ässämmien jälkeen onkin vuorossa Piikkiön juhannus...

Mukavaa viikonloppua ja onnea kisoihin kaikille kavereille =)!