Lauantaina oltiin siis Kirkkiksellä. Pojille 2 x HYL ja meille Jazin kanssa ainokaiselta radalta HYL. Oltiin perillä hyvissä ajoin ja yllättäen siellä oltiin aikataulusta jäljessä =P. Kirkkiksellä yleensä homma toimii, mutta nyt joku oli mättänyt jo aamusta. Ehdittiin siis hyvin lenkittämään koirat ja ihmettelemään maksi- ja medikolmosten menoa.

Poikien ekalla radalla oli tuomarina Esa Muotka. Rata ei ollut vaikean oloinen, mutta pahoja ansoja siinä sitten oli... Paljon tuli hyllyjä, Jedi paineli putken väärään päähän niin kun moni muukin. Muuten rata oli pojilta ihan jees. Toisen radan, eli hyppärin, tuomaroi Allan Mattsson (nyt se tuli kirjotettua oikein). Hyppyratakaan ei näyttänyt järjettömän vaikealta. Silti Pasi sai taas huutaa turhaan perään kun Jedi syöksyi putken väärään päähän. Muuten puhdas rata =P.

Kakkosluokan radan rakennusta seuratessani mietin onko tässä mitään järkee... Koitin lämmitellä Jazia ulkona olevilla lämppäesteillä. Kisat oli siis hallissa. Tyttö peruutteli eikä innostunut muusta kun kontaktien suorittamisesta. Pujottelu oli tosi vaikeeta. Muutamaan kertaan koitin saada sitä syttymään edes jostain. Tuntu melko epätoivoselta. Pasi haki likan sitten katsomaan kun olin tutustumassa rataan, josko se saisi Jazin innostumaan. No, kai se vähän innostuikin. Sain ihan kivasti pyöriteltyä sitä vuoroa odotellessa. Jazi lähti liikkeelle ihan reippaasti. Stoppi tuli kepeillä. Pujottelu oli jär-kyt-tä-vän hidasta! Siitä sitten parin aidan kautta keinulle. Hyppäsi kontaktin (ilmeisesti osui vähän kun ei saatu vitosta) ja paineli putkeen. Tietty väärään päähän! Putkesta puomille eikä kontaktista tietoakaan. Jatkoin suorinta tietä maaliin.

Kisakirjoja odotellessa lenkitettiin koirat. Illalla käytiin vielä lyhyt metsälenkki kotona. Mulla oli sen verran syvä ahdistus päällä Jazin takia, että punkkua kaatui kurkusta alas melko paljon... Tässä en viitsi edes kertoa mitä kaikkea suunnittelin pimeimpinä hetkinäni tekeväni ;). Koiralle en tietty mitään!

Jazin kanssa tilanne on nyt se, että "katsellaan". Likka on nyt jonkin aikaa ihan vaan "kotikoira" ja mahdollisimman vähällä huomiolla. Josko sitten taas alkais yhdessä tekeminen maistumaan? Panostan nyt vähän enemmän Jedin kanssa treenaamiseen. Pimukin pääsi Kirkkonummella ottamaan esteitä. Lämppäreinä oli kaikki kontaktit ja kepit, joten sai oikein kunnon treenit =). Pasi ei voi kun pyöritellä päätään tytön vauhdissa =D.

Sunnuntaina koirat sai levätä ja me touhuiltiin. Nyt on kaikki ikkunat pesty, joka ikinen väli! Illalla käytiin kesävaate ostoksilla (ulkona lämpöä sellanen +5 =P). Pasi löytää aina jotain. Monetkohan sortsit mä sovitin eikä mitkään olleet hyvät! Löysin mä sentään sandaalit.

Maanantaina Pasi oli Jedin kanssa iltapäivästä Kirstulassa treenaamassa Kimin opastuksessa. Siellä se vielä kävelytti koiria (Pimukin oli mukana) kun mä menin kouluttamaan omaa ryhmääni. Mun ryhmäläiset oli ihan taitavia. Monta potentiaalista kontaktiongelmaista kyllä löytyi. Asiaan täytyy siis paneutua! Illan päätteksi vielä porukalla lenkille.

Tänään ei sen kummempaa. Lenkkeillään vaan. Huomenna meen Jedin kanssa Penan treeneihin.