Tiistaina istuin illan E-HKK:n hallituksen kokouksessa. Pasi lenkkeili koirien kanssa Apparalla. Keskiviikkona Pasi jäi kotiin touhuilemaan ja mä lähdin Jedin kanssa treenaamaan. Treenit meni ihan niin kun ne voi mulla Jedin kanssa mennä. Paljon meni pieleen, mutta jotain onnistumisiakin sentään =). Kotona lenkkeiltiin vielä porukalla. Torstaina normit kauppajutut ja lenkit. Perjantaikin meni siinä sivussa.

Lauantaina käytiin ostamassa uusia pensaita ja tuivioita & pallotuija takapihalle. Iltapäivä menikin niitä istuttaessa ja sadetta "pidellessä". Koiratkin oli tyytyväisiä kun saivat olla ulkona. Sunnuntaina jatkettiin pihahommia. Vähän raskaampia tosin, mä ainakin. Roudasin kantaen ja kärräten mätiä pöllejä ja muuta roskaa "ala-alapihalta" etupihalle peräkärryyn. Persaus ainakin tuli kipeeks ;). Pasi väkästi mulle rinteeseen yrttimaata =).

Maanantaina olin Pimun kanssa näyttelykoulutuksessa. Siirsin omaa agiryhmääni tunnilla eteenpäin että pääsin treenaamaan. No, kyllähän Pimu seistä osaa, ei vaan malta kauaa. Pöydällä ei mitään ongelmia, vieras ihminen sai ihan vapaasti katsoa hampaat ja käsitellä. Tällä kertaa mittauksen tulos 28cm. Pimu on tosi laiha ja onkin nyt "syöttökuurilla". Tarvis saada vähän lihaa luitten päälle ennen näyttelyä. Tyttö ei ole oksennus/ripulitautinsa jälkeen lihonut ollenkaan. Ikiliikkuja kun on, niin kuluttaa älyttömästi. Kehässä kulkemisessa meillä on nyt iso ongelma. Talvella Pekolassa tyttö lähinnä kiskoi eteenpäin eikä kulkenut nätisti vierellä. Nyt sitten kulkee vähän liiankin hyvin. Tuijottaa mua ihan koko ajan, eli ihan särmää tokoseuraamista... vaikka sen opettamista on koitettu välttää =P. Täytyy yrittää jollain ilveellä kitkee toi pois. Kellään vinkkejä???

Tänään ollaan oltu ulkona. Leikkasin Pimun kynnet ja siistin karvan. Jazi ja Jedi jonotti pöydän vieressä joten otin nekin vuorollaan pöydälle. Uskomatonta, mutta totta: sain leikattua molempien kynnet ihan yksin! Loppukesän ajan kynnet leikataan siis todellakin ulkona. Pimu ja Jazi on ihan mahdottomia kanankakan syöjiä! Sitä on nyt levitetty pitkin puskia ja siellähän ne tytöt tönkii. Tuoreessa mullassa on ilmeisen mukava muutenkin touhuta... Mäkin pääsin touhuamaan mullassa, kun lapioin maata pois tulevan kivetyksen tieltä. Hyvää hikijumppaa ja pakko oli venytellä lenkin jälkeen, olis kiva päästä aamulla sängystä ylös omin avuin =P.

Jazi on ollut pirtsakka. Vaikka kurkkukipu ei ole hirveästi vaikuttanut sen olemiseen tähän asti, niin on se selvästi piristynyt lääkityksen ansiosta. Se viihtyy ulkona eikä möllötä sisällä, on kiinnostunut meidän muiden touhuista ja nuhjaa Pimun kanssa paljon enemmän. Ikävä puoli on se, että nyt se taas vetää hihnassakin enemmän >=I. Hyvä kuitenkin että ero on ihan huomattava =). Jedi on nyt taas pissavaivan takia vähän pidemmällä Causticum- & Calc.Phos.kuurilla. Kisoja ei ole tiedossa ennen elokuuta.

Huomenna taas treenit Parolassa. Pasi ilmeisesti treenaa Jedin kanssa. Launtaina lähdetään agirotuun turisteiksi jos on hyvä ilma. Pimu pääsee mukaan. Ei ilmotettu Jediä sinne kun pääsi unohtumaan... ilmoaikahan oli vaan vaivaiset 3½kuukautta... =P. No, lauantain aikataulun nähtyämme ei olla enää yhtään pahoillaan tosta unohduksesta. Mini3:sten eka startti on aamulla 7.00 ja viimeinen 19.30!  

Leena oli kysellyt kuvien lisäämisneuvoja kommenteissa... Eka täytyy siirtää kuvat tonne galleriaan, varmaan olet sen jo tehnytkin. Sitten kirjoitusten hallinnassa klikkaat yläpalkissa olevaa oikeanpuoleista puun kuvaa. Näin pääset kuvagalleriaan. Sitten vaan valkkaat haluamasi kuvan ja klikkaat sitä. Kursorin pitää olla siinä kohdassa tekstiä mihin haluat kuvan. Kerrohan teidän blogin osoite että pääsen vastavierailulle =).

Aurinkoista (toivottavasti) heinäkuun alkua kaikille!