1755276.jpg

Tiukka kääntö okserilta putkeen

Lauantai-ilta meni leppoisasti kotiterassilla ja sohvalla istuskellen. Sunnuntaista Oreniuksen "rääkkiä" ajatellen se oli ihan oikea illanviettotapa... Juha oli pistänyt pystyyn varsin mielenkiintoisen (eiköhän ne oo aina?) treenipätkän. Siitä ei selvinnyt yksikään koirakko ilman kunnon tahkoamista. Sehän treenaamisen tarkoitus kai kuitenkin yleensä on? Jedillä ja Pasilla hiottiin varsinkin Jedin pitkäksi venyviä kaarteita pienemmiksi. Koulutuspäivä oli ensisijaisesti Walattilaisille, eli "roturajoitusta" ei ollut. Siitä huolimatta Jedin ja Pasin ryhmässä oli vaan russeleita. Oli tosi kiva nähdä toisten russeleitten menoa ja jälleen kerran todeta miten erilaisia ne on. 

1755269.jpg

Valkeakoskelta oltiin kotona jo kahden jälkeen. Välipalan jälkeen painettiin taas pihahommia. Muutaman tunnin työn jälkeen saatiinkin sitten etupiha valmiiksi. Nyt voi taas siirtyä takapihan projektia jatkamaan... Äiti kävi iltasella pesemässä ja siivoamassa autonsa. Jedillä meni sen vierailu niin överiksi, että piti komentaa oikein kunnolla =P...

1755262.jpg 

Tarkkana keinulla

Maanantaina taas koulutin Kirstulassa. Nyt alkoikin sitten kolmen viikon loma mun ryhmällä. Pidän taukoo oman loman aikana niin ei tarvi "orjuuttaa" itseään joka maanantai ;). Aikaistin mun ryhmän treenejä tunnilla, että pääsin Pimun kanssa näyttelykoulutukseen. Tyttö seisoo nyt jo kuin itsestään, on kyllä hoksannut sen tosi hyvin. Mutta se kävely! Mä en tiedä miten voin sen korjata. Auttakee! Treenien jälkeen ajettiin kotiin ja lähdettiin porukalla lenkille. Olin ihan tsippi ja painuin sänkyyn kymmeneltä.

Tänään oli töissä tosi hikinen päivä. Väänsin pitsaa ja täytin kakkuja hikipäässä. Alan tosiaan olla loman tarpeessa! Mutta ei hätää, enää kaks päivää töitä!!! Sain tänään sähköpostia entiseltä hyvältä ystävältä. Kalle (Katri) lähti Jenkkeihin joskus kymmenen (?) vuotta sitten. Oltiin sillon joittenkin selvittämättömien juttujen takia melko huonoissa väleissä (?). Oltiin kuitenkin yläasteella tosi tiiviisti kimpassa ja paljon on tullut koettua yhdessä... Nyt sitten koulukaverit.com:n välityksellä Kalle laittoi mulle postia. Tosi kiva ylläri ja mukava lukea vanhan ystävän kuulumisia =).

Jazille sain leikkausajan ensi viikon tiistaille. Maanantaille yritin, mutta ei onnistunut. Onpa sekin sitten alta pois. Toivottavasti toipumisaika ei ole kovin pitkä että sen uskaltaa ottaa seuraavan viikonlopun kisareissuun mukaan. No, en mä usko, eihän se ihmiselläkään ole. Käsittääkseni kuitenkin nielurisojen poiston jälkeen on kipeempi kun kitarisojen..? Toivotaan nyt kuitenkin että kaikki menee ok ja tyttö paranee hyvin. Tähän aikaan vuodesta kun kaikki tuppaa tulehtumaan =P.