Juu, "kiireinen" lomalainen täällä ;). On ollut niin hyvät ilmat etten oo paljon koneella malttanut istua. Viime viikolla keskiviikko tais mennä taas ohi melko nopeesti. Ei oltu treeneissä. Torstaina oltiin Jankkin epiksissä...

1733805.jpg

Tytöt nuhjaa

Jazi oli lämppäesteillä ihan täpinässä ja meni tosi reippaasti. Radalla se kuitenkin hyytyi. Sain hoputtaa koko ajan, hyppäs Aan alastulon ja puominkin toisella kertaa. Kepeillä otin vinkulelun vauhdittamaan menoa. Hylly oli tullut jo aikaisemmin, kun tyttö putkesta tullessaan hyppäs väärän esteen. Nyt tais mennä vähän huonon näön piikkiin =(. Mä olin ihan hyvin sijoittunut ja menossa puomille, pidin ääntä itsestäni että koira tietää missä olen. Se vaan tuli putkesta ja kääntyi "paremman silmän" puolelle ja hyppäsi. Sitten se oli just sen näkönen että "ai siellä sä olet!". Että sillai. Nyt on Jazilla tosi pitkä tauko edessä.

Jedin rata sitten... päättyi melko pian. Jätkä syöksyi putkesta suoraan Pasin jalkoihin kun Pasi yritti plokata sitä puomin vieressä olevaan putkeen. Koira paineli siis puomille ja hyppäsi kontaktin tosi törkeesti. Pasi lopetti leikin siihen. Pimu pääsi taas lämppäesteille, se tais olla meidän koirista pätevin tällä kertaa =P.

Perjantaina, eli mun ekana lomapäivänä, heräsin tietty viiden jälkeen =P. Menin kuitenkin takasin nukkumaan kun Pasi lähti töihin. Tein aamusta koirien kanssa pitkän lenkin. Aamupäivästä kävin kaupoilla Tiiriössä ja loppupäivä menikin aurinkoa palvoen takapihalla. Koiratkin vaan löhöili ulkona ja silminnähden nauttivat olostaan. Lauantaina käytiin taas vähän kaupoilla. Mä olin tosi "tehokas" ja makoilin pääasiassa aurinkotuolissa. Pasilla energiaa riitti ja se touhus koko ajan jotain. Mä luotan siihen, että niitä huonompiakin ilmoja vielä tässä loman aikana tulee. Sitten malttaa tehdä piha- ja kotihommia vähän paremmin. Iltapäivästä poikettiin Kirstulassa. Sunnuntai oli melko samanlainen päivä kun lauantai. Molempina päivinä ravattiin sisällä katsomassa koneelta MM-karsintojen tilannetta.

1733810.jpg

Jedi palloilee

Maanantaiaamuna ryhdistäydyin ja pesin matot! Aamupäivästä lenkkeiltiin taas pidemmän kaavan mukaan ennen kun tuli liian lämmin. Iltapäivällä lähdettiin Kirstulaan. Siellä Pasi ja Jedi pääsi menemään MM-karsintojen lauantain agilityrataa Kimin opastuksella. Pimukin otti vähän keppejä ja muutamaa hyppyä. Jazi sai vaan möllötellä ja juosta narupallon perässä. Kentällä vierähtikin sitten muutama tunti. Onneks oli ruoka valmiina...

Eilen tiistaina aamu oli melkosta odotusta. Kyttäsin vaan kelloa, että koska täytyy lähtee viemään Jazia Vethausiin. Sitten kun sinne päästiin, niin tyttö oli ihan reipas. Rauhoituspiikki teki tehtävänsä nopeesti, eikä tyttö ehtinyt ärisemään lääkärillekkään. Ajelin sitten kotiin odottamaan soittoa että tytön vois hakea kotiin. Iltapäivä oli ärsyttävää odottamista eikä soittoa kuulunut. Lähdettiin Pasin kanssa ajelemaan Parolaan päin vähän ennen neljää. Lääkäri sanoi että koira on varmaan valmis 15-16 välillä... Poikettiin Mierolaan jäätelölle ja 17 soitin Vethausiin. Hoitaja kertoi että Jazi on hereillä ja näyttää just siltä ettei kannata mennä lähelle. Kiva kiva, neiti siis entisellään =). Vethausin henkilökunnassa jyllää mahatauti ja sen takia oli aikataulut vähän persiillään.

1733833.jpg

Kyllä nyt täytyy toivoa että leikkaus vei mukanaan vähän muitakin vaivoja... Maksoi meinaan 378 egee!!! Melko älytöntä, mutta pääasia että saadaan Jazi kuntoon. Illan tyttö oli kyllä ihan pihalla, mutta pakko oli hyppiä sohvalle ja mennä rappuja jne. Se olis pitänyt teljetä johonkin että olis pysynyt paikallaan. Ruokaakin meni alas vähän ja lääkkeet siinä samalla. Pasi lenkkeili Jedin ja Pimun kanssa Apparalla. Mä taluttelin sillä aikaa Jazia tässä kotosalla. Kävipä tossa äiti ja mammakin kääntymässä, Jazi ei jaksanut kauheesti innostua vieraista. Nukkumaan meno oli vähän hankalaa. Jazi oli päättänyt nukkua meidän kanssa makuuhuoneessa. Se menikin ihan ookoo siihen asti, kun se oksensi sänkyynsä. Minäpä sitten pesemään sänkyä. Jazi meni sohvanaluslaatikkoon. Eipä aikaakaan kun sängyssä kuuntelin sen kakovan taas. Oksensi sitten myös laatikkoon. Toivottavasti antibiootti oli ehtinyt imeytyä eikä tullut oksun mukana pois.

Mä menin sitten Jazin kanssa sohvalle nukkumaan. Meidän sänkyyn se olis tietty tullut mielellään, mutta ei auta nyt antaa mitään "erivapauksia". Reilu kolme tuntia mä siinä sohvalla kenotin, Pasin t-paita peittona =P. Jossain vaiheessa yritin lähteä, mutta Jazi nousi heti ja alkoi steppaamisen. Kolmen aikaan siirryin sänkyyn ja otin yhden koirien tyynyistä sängyn viereen. Silitin Jazin uneen siinä ja lopulta sain itsekkin unen. Tyynyllä tyttö sitten nukkuikin aamuun asti. Aamulla nestemäinen kipulääke meni alas tosi helposti. Nälkä oli kova, joten antibioottikin meni ruuan seassa näppärästi. Jazin kanssa kävin aamusella ihan pienen kävelylenkin. Jedin ja Pimun kanssa kierrettiin pitempi lenkki. Jazi ei saa rasittua viikkoon, antibioottikuuri on reilun viikon ja kipulääkettä saa antaa tarvittaessa kaks viikkoa. Pehmeetä ruokaa pitää syöttää viikko, mutta sehän ei ole raakaruuan syöjälle ongelma. Vettä kyllä lisäsin ruokaan ja tonnikalan lientä, nam.

Tänään taas Penan treenit. Huomiselle ja perjantaille ei kummempia suunnitelmia. Eikä kyllä lauantaillekkaan. Pasilla alkaa perjantaina loma =)! Sunnuntaina mennään Vihtiin, vai oliko se Nummelaan? Siellä joka tapauksessa Jedillä ja Pasilla kolme starttia 2xagi ja hyppäri. Tuomareina Risse Koponen ja Salme Mujunen. Kaikilla kolmella radalla mini3:sia alle 20kpl!