1733808.jpg

Viiko vierähti taas ihan ohimennen... Viime keskiviikkona ei sitten mentykkään illalla Penan treeneihin. Pasi ei jaksanut ja mä en niin lyhyellä varotusajalla viitsinyt enää lähtee. Torstaina otin arskaa ja koirat touhus takapihalla. Kynnet leikkasin taas ulkona pöydällä. Taisi olla jo kolmas (vai neljäs?) kerta kun sain Jedin ja Jazin kynnet leikattua yksin =)! Perjantaina kävin kaupassa ja leivoin mansikka-marenkikakun Pasin alkavan loman kunniaks =). Perjantaina piti sataa ja olin päättänyt pestä lattian... no, eipä sitten satanutkaan, mutta pesin silti kun olin niin päättänyt. Saatiinpa matot lattiaan. Ilta oleiltiin ulkosalla kaikessa rauhassa.

Jazi oli ke-to melko vaisu ja selvästi kipeä. Tein sen kanssa ihan pieniä kävelylenkkejä ja Jedin & Pimun kanssa lenkkeiltiin sitten erikseen. Torstaina Jazi erehtyi vähän kirmaamaan takapihalla Pimun yllyttämänä, mutta lopetti heti kun komensin. Pimu ei selvästikkään voi käsittää miks sen leikkikaveri on niin tylsä =P. Jazi kulkee nyt väliaikaisesti valjaissa ettei panta paina kaulaa. Niissäkin onnistuu kyllä vetämään sen verran että alkaa kakomaan. Ruoka on maistunut vaihtelevasti, mutta onneks Jedille maistuu jos Jazille ei. On vaan pitänyt olla tarkkana ettei Jazi ole jättänyt lääkettään syömättä. Se ei ole mennyt nyt alas ihan niin helposti kun edellisen antibioottikuurin aikaan. 

Lauantaina nukuttiin pitkään ja lähdettiin käymään kaupoilla. Ostettiin Pekan Akvaariosta (vai Pet Pointko se nykyään on?) Pimulle näyttelyhihna. Iltapäivästä käytiin Pimun kanssa Kirstulassa vähän treenaamassa. Näppärästihän se menee. Irtoamista yritettiin treenata, mutta se osoittautui aika haastavaksi. Namin perässä Pimu ei lähde etenemään. Se ei myöskään ole kiinnostunut lentävästä lelusta, lelu kelpaa vaan jos sitä saa vetää Pasin kanssa. Siinä siis meille hommaa.

Sunnuntaiaamuna lähdettiin kohti Vihtiä 07.20. Perillä oltiin hyvissä ajoin. Ilma oli melko kylmä ja kostea. Rissen tuomaroima eka rata vaikutti melko helpolta. Ilmeisesti liiankin, koska hyllyjä tuli melkoisesti. Jedi hyllytti puomille. Puomin jälkeen hypättiin kaksi aitaa ja sitten oli tarkoitus hypätä puomin vieressä oleva aita. Pasi otti Jedin huolimattomasti edelliseltä aidalta ja Jedi paineli puomille. Tota mä vähän salaa pelkäsinkin! Seuraava Rissen rata oli lähes tulkoon edellinen rata toisinpäin. Sieltä pätkähti tulokseksi 15 =P. Ensin putosi kolmosesteen rima kun Pasi hidasti vauhtia kepeille liian aikaisin. Sitten tuli yllättävä virhe: kielto keinulta. Jedi ei jostain syystä mennyt keinulle ja sitten kun meni, niin hyppäsi kontaktin >=I. Muuten ihan hyvää menoa ja kiellosta huolimatta aika oli -0,29 alle ihanneajan.

1733837.jpg

Kolmas rata oli hyppäri. Salme oli suunnitellut varsin mielenkiintoisen radan... Pojat hyllytti jo toisella esteellä. Pasi ei antanut Jedille tarpeeksi tilaa ja Jedi hyppäsi aidan väärinpäin. Ei kyllä ollut ainoa joka teki ton virheen. Että se siitä sitten. Jedi oli jotenkin normaalia vaisumpi Vihdissä. Ei räkyttänyt ja kuumunut lähdössä niin kuin normaalisti. Vauhtikin oli vähän pois. Pimu pääsi tietysti taas ihmettelemään kisameininkiä. Yksi parsonin omistaja sitä rapsutteli ja totesi ettei se ainakaan kovin epäsosiaalinen ole... No eipä ole ei =). Päästiin just sopivasti lähtemään kotimatkalle kun alkoi sataa.

Maanantaina kävin Pimun kanssa Kirstulassa treenaamassa näyttelykävelyä. Uusi hihna on lyhyempi ja siinä on pantaosassa ketju joka kiristyy. Kävely sujui nyt jo vähän paremmin. Saa nähdä miten menee ensi viikolla näyttelytreeneissä kun on muita paikalla. Jedillä oli maanantaina "tylsyyspäivä", koska tiistaina oli taas tiedossa agilitya.

1733850.jpg

Tiistaina ajeltiin alkuillasta Lammille epiksiin. Myös Pimu osallistui kisaan! Pimun kilpaura on nyt siis korkattu =). Pimu osallistui huippumölli-luokkaan, radalla oli vaan aitoja ja kaksi putkea. Pimu jäi lähtöön odottamaan hienosti, vähän kuitenkin ehti ennakoimaan ennen kun Pasi kutsui sitä. Harmikseen Pasi teki radalla valssin vähän liian aikaisin ja työnsi Pimun väärälle puolelle aitaa (kiellosta 5). Tyttö tietty hyppäsi aidan väärinpäin ja tästä hylly. Varsinaisia hyllyjä ei tässä luokassaa kuitenkaan tullut, vaan hyllystä tuli 10. Näin ollen siis tulos 15 ja luokan toiseksi paras aika -17,06 (ia 35). Jos kieltoa ei olisi tullut niin Pimu olisi ollut ylivoimasesti nopein =D! Hieno suoritus siksikin, että Pimu ei ole koskaan ennen suorittanut 11 estettä peräkkäin! Radalla oli siis 11 estettä, eikä se ollut ihan pelkästään läpijuoksurata. Taitava pirpana =). Korjaus! Radalla oli 12 estettä.

Jedin rataa saatiinkin sitten odotella jonkinaikaa kun huippumöllien jälkeen oli vielä möllit ennen kisaavia. Onneksi ilma oli hyvä ja seurakin oli mukavaa ;). Kisaavien rata oli melko helppo. Jedi oli kisaavien minien ainoa kolmosluokkalainen. Pojat teki ihan näppärän nollaradan, eipä siinä mitään mukisemista. Jedi voitti kisaminit melko suvereenisti -13,25 (3-lk ia 42). Jazi pääsi turistina vinguttelemaan vinkulelua ja ärisemään muille. Kotona oltiin lähempänä yhtätoista. Piti vielä matkalla poiketa Yömakkaralle kun oli kiljuva nälkä. Kyllä lomalla on mukavaa =D.

Tänään vietetään leppoisa päivä. Nukuttiin pitkään ja päätettiin ettei muutenkaan jaksa pahemmin hötkyillä. Penan treenejä ei tänään ole. Tuija tulee huomenna siistimään Pimun näyttelykuntoon. Jazi sai vielä tänään täyden annoksen kipulääkettä, mutta huomisesta eteenpäin aion alkaa pikkuhiljaa vähentämään annosta. Antibioottikuurikin loppuu perjantaina, onneks! Lauantaina pojilla Janakkalassa 2xagi + hyppäri. Tuomareina Anne Savioja ja Johanna Nyberg.