Viime viikolla to-pe meni kaikessa rauhassa. Torstaina Tuija kävi trimmaamassa Pimun, muuten ei ihmeempiä. Perjantaina vietiin aamupäivästä rengas takasin Kirstulaan (oli korjattavana). Koirat pääsi kirmaamaan vesisateessa. Niin, paitsi Jazi, joka kökötti koko siellä oloajan auton takana ja odotti pääsevänsä sisälle... alkaa tytöllä olla taas parin vuoden takaiset elkeet = ei hyvä juttu ollenkaan. Suvi ja Teemu kävi kahvilla ja höpöttelemässä. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa =).

Lauantaiaamuna ajeltiin Janakkalaan. Siellä siis kolme starttia kolmosille. Ekalta radalta pojille hylly. Pasi kuvitteli saavansa Jedin kutsumalla putkensuun ohi, mutta sinnehän se paineli. Valssi olisi ollut siinäkohtaa paikallaan... Rata ei ollut vaikea ja ihanneaikakin löysä. Tämän radan tuomaroi Anne Savioja.

Seuraava rata oli Johanna Nybergin. Sekin vaikutti aika simppeliltä, ihanneaika 47. Tältä radalta pojille 0, aika -9,15 ja sijoitus 8./28. Muutama pitkä kaarros söi aikaa jonkinverran, mutta kyllä Jediltä oli taas muutenkin vähän vauhti pois...

Viimeinen rata oli hyppäri. Tuomarina edelleen Nyberg. Hyppäri vaikuttikin jo sitten vähän haastavammalta. Ia 41. Varsinkin alku oli paha koiran kanssa, jota ei pysty jättämään lähtöön. Pasi onnistui kuitenkin jättämään Jediä muutaman askeleen verran. Se riitti ja alku meni nappiin. Niin kuin sitten loppuratakin. Tulos 0, aika -3,98 ja sijoitus 6./21. Jedin kepit oli mun mielestä hiiitaaat ja kyllä siellä taas yks pitkä kaarroskin tuli, onneks ei kuitenkaan saaneet siitä kieltoa =). Pojat teki siis taas Janakkalan kisoissa tuplanollan =)!!!

Pimu ei tällä kertaa päässyt kokeilemaan lämmittelyesteitä. Kävi muuten vaan höseltämässä radan reunalla. Jazille heittelin sivummalla vinkulelua ja se vaikutti siihen ihan tyytyväiseltä. Myös medeissä Nina & kesvil Otto ja makseissa Pirjo & auspai Elsa tekivät tuplanollan. E-HKK:laiset onnistuivat siis joka säkäluokassa =)!

Sunnuntaina lähdettiin iltapäivällä käymään Kirstulassa. Pimu pääsi treenaamaan. Treenit jäi tosin lyhyiksi, koska vesisade yllätti. Ilma oli siihen asti ollut ihan hyvä ja kun päästiin kotiin niin ei satanut enää koko iltana! Yllättävää?! Pimu ehti treenaamaan puomia ja Aata muutaman kerran. Treenattiin niin, että mä olin pysäyttämässä tyttöä kontaktille ja kokeiltiin myös namialustalla. Alustaa se ei vielä oikein hoksannut. Rengasta ja keppejäkin ottivat muutaman kerran. Pimuahan ei vesisade haittaa, mutta nurmikko ja kontaktit menee liukkaiksi. Ja vettä tuli tosiaan oikein kunnolla, oli kiva roudata esteitä sisään kaatosateessa...

Tänään oli Jedin vuoro käydä lääkärissä. Tosin ihan vaan rokotuksessa. Jedin paino on noussut kilon, joten siinä ainakin osasyy vauhdin hidastumiseen... Nyt vaan pojan annosta pienemmäksi. Onhan se nyt syönytkin normaalia enemmän kun veteli viime viikon Jazin jämiä jos en ehtinyt niitä antamaan Pimulle. Jedi on kaikinpuolin terve, eikä Anssi kyllä painostakaan huomauttanut. Eihän tuo kuitenkaan mikään plösö ole! Pimu on kanssa saanut vähän masua, mikä on oikein hyvä juttu =). Nyt en kylläkään mene sen kanssa vaakaan, koska en halua tietää omaa painoani =P. Lomalla on tullut herkuteltua vähän liikaakin... Jazi taitaa olla jo täysin terve, käytöksestä päätellen ainakin. 

Lääkärin jälkeen käytiin Jedin kanssa Pasin mummolla kylässä. Tänään on ollut melko märkä ilma, nyt onneksi aurinko pilkistelee. Mulla on tässä koneella vierähtänyt taas tovi kun päivittelin noita koirien tietoja tonne omille sivuilleen jne. Pimun kanssa mennään iltasella Kirstulaan näyttelykoulutukseen. Tarkoitus oli mennä ensi sunnuntaina Hyvinkäälle mätsäriin, mutta siinä tuli nyt aikataulullisia ongelmia, joten saa nähdä toteutuuko suunnitelma vai ei. Tapahtuman piti alkaa 12.00 ja olen lupautunut aamuksi Hyvinkäälle snautsereitten kisoihin töihin. Nyt mätsäri kuitenkin alkaa jo 11.00 enkä varmaan voi ilmoittautumispisteestä ihan niin aikasin lähteä pois. Kisoihin kun on muutenkin tulossa melko vähän työläisiä... Sitten vaan mennään KV näyttelyyn kylmiltään jos ei muuta voida.

Tänään tuli Hämeenlinnan näyttelyn kutsu. Russelit alkaa 10.00 ja niitä on vaan 29kpl. Eli ei ollenkaan paha! Tämän viikon suunnitelmissa pojilla keskiviikkona treenit. Mä olen sillon Hesassa kun lähden käymään Fazerin leipäkaupassa, tai mun tapauksessa suklaakaupassa ;). Lauantaina ajellaan Lempäälään jossa pojilla 2 starttia ja sunnuntaina sitten Hyvinkäälle.

Bro (beauce) ja Teemu nousivat eilen Takutin kisoissa kolmosiin! Paljon Onnea!!!