Niin se vaan on että kaikki hyvä loppuu aikanaan... huomenna on mentävä töihin ottamaan kuormat vastaan. Sunnuntainakin joudun menemään kun asuntolaan tulijoille tarjotaan pientä purtavaa =P. Maanantaina koulu alkaa ja mulla tiedossa työntäyteinen syksy.

1835577.jpg

Jedi ja kroko

Viime keskiviikkona olin siis käymässä Vantaalla Fazerin myymälässä Mariannen ja Satun kanssa. Mukaan tarttui kilokaupalla suklaata ja vähän leipääkin. Kun takaronkki oli täytetty herkuilla, niin päätettiin poiketa Ikeaan. Sieltä ostin Jedille uuden krokon Pimun "tyhjentämän" lohikäärmeen tilalle. Ostin myös pienemmän rottapehmolelun, koska se on russelille just sopiva saalis =). Mun shoppaillessa Pasi treenasi Jedin kanssa Parolassa ja lenkitti koirat. Pimukin oli päässyt treenaamaan kontekteja.

Torstaina ei kai sen ihmeellisempää. Teemu soitti iltasella ja houkutteli meidät lähtemään kaupungille. Tai no, ei meitä tarvinnut kyllä houkutella. Täytyyhän sitä kerran kesässä vähän ulkoillakkin =D. Puhelun jälkeen lähdettiin kiireellä lenkille ja sitten valmistautumaan. Elomessujen tapahtumat alkoi jo torstaina, joten kaupungilla oli jopa porukkaa. Ei tarvinnut ihan keskenään kökkiä.

1835566.jpg  

Jazi ja råtta

Perjantai meni toipuessa, eli toisin sanoen melkolailla harakoille. Suvi ja Teemu haki auton pois ja siinä se perjantain suurin tapahtuma sitten olikin =).

Lauantaina ajeltiin iltapäivällä Lempäälään. Hämeenlinnassa oli lähtiessä pilvistä mutta ei satanut. Lempäälässä satoi ja sade vaan yltyi... Ekan radan aikaan ei ollut vielä kamalan märkää. Tuomarina harjoittelija Eeva-Liisa Pohjanen (vai miten se oli?). Rata oli aika perus kolmosluokan rata. Pojille keinulta 5 ja sen jälkeen HYL kun Jedi paineli väärään päähän putkea, taas. Pasi sai jo jätkän tulemaan toista päätä kohti, lopetti ilmeisesti kutsumisen liian aikaisin ja Jedi puikkasi väärään päähän.

Sade vaan yltyi ja hyppyradalla vesi lisääntyi. Rata oli rakennettu valmiiksi viereiselle kentälle ja mielenkiinnolla seurattiin kun vesilätäköt vaan kasvoivat... Moni minikoira ei suostunut hyppäämään pahimmissa lätäköissä olevia esteitä ollenkaan. Yksi veti vaan putkea eestaas eikä halunnut juosta lätäkössä =). Jedikin lähti melko nihkeästi liikkeelle. Pasi sai ihan tosissaan hoputtaa ja vedätys kostautui radan puolivälissä kun Jedi tiputti riman. Meno näytti todella hitaalta ja epäilin että pääsivätköhän edes aikaan. Tulos siis 5 ja aika -2,44, sij. 7. & ia40 ja tuomarina Katarina Virkkala. Pääsivät siis kuitenkin aikaan ihan kivasti. Pasi oli litimärkä. Onneks meillä oli molemmilla vaihtokengät ja vedenpitävät takit. Mulla tietty myös sateenvarjo suojana. Pasi joutui ajamaan kotiin ilman housuja... linja-autojen ohi mentiin motarilla vähän kovempaa... =D.

Sunnuntaina herättiin 05.00 ja reilu tunti sen jälkeen lähdettiin Hyvinkäälle Snautsereitten kisoihin töihin. Mä olin ilmopisteessä 10.30 asti ja sitten lähdin Hyvinkään koiraurheilukeskuksen avajaisiin koirien kanssa. Pimu esittäytyi siis mätsärissä. Tytön parina kehässä oli pitkäkarvainen mäyräkoira. Pimu oli pöydällä hienosti, tuomari kehui sen rakennetta ja lihaksia. Kulkeminen, siis nätisti kulkeminen, ei sitten taas luonnistunutkaan =(. Pimu sai kuitenkin punaisen nauhan koska sillä oli parempi runko =). Punaisten kehää odotellessa vaan kököteltiin kehän laidalla. Mätsäri alkoi 11.00 ja punaisten kehä vasta 13.00 aikoihin, joten odottaa sai. Pimu alkoi jo vähän hermostumaankin kun oli tylsää ja varmasti nälkäkin. Punaisten kehässä en saanut tyttöä enää kulkemaan ollenkaan. Tai kulkihan se kiskoen ja imuroiden kaikki tippuneet namit suuhunsa. Se siitä. Hienosti se seisoi ja malttoi olla aloillaankin pitkään. Se ei kuitenkaan meitä auttanut sijoittumaan. Ne liikkeet on kuitenkin aika tärkeet menestymisen kannalta =P. Pikkukoiria oli 37kpl.

Vihdoin Pimu pääsi autoon lepäämään ja Jedi & Jazi käppäilemään. Osallistuin Pimun kanssa myös rotuesittelyyn. Muutaman kerran pyörähdettiin kehässä ja kuuluttaja kertoili rodusta. Sillä reissulla vierähti nelisen tuntia. Mentiin kaupan kautta takaisin kisapaikalle. Siellä lenkitin koirat kunnolla ja katsoin kisat loppuun. Pasi teki kunnon työpäivän 7-15.30. (+matkat) ihan hyvää hyvyttään. No, ollaanpa ainakin "tienattu" treenipaikkamme. Osa Penan ryhmäläisistä kai tienaa paikkansa muulla tavalla (pikku vinkki). Taisi olla kyllä vähäksi aikaa (tai pidemmäksikin) viimeiset kisat mihin lupaudutaan töihin. Siis muihin kun E-HKK:n kisoihin...

Maanantaina mun osaavien treeniryhmä palasi tauolta. Olin siis illalla Kirstulassa kouluttamassa eikä paljon sen kummempaa. Tiistai meni siinä sivussa. Keskiviikkona käytiin Ideaparkissa ihmettelemässä. Mä olen kyllä melko toivoton shoppailija = löysin yhdet kengät. Kierreltiin siellä nyt kuitenkin kolmisen tuntia. Onneks Pasi löysi itselleen vähän muutakin kun kengät niin ei ollut ihan turha reissu. Tänään kävin sitten Hämeenlinnassa ostoksilla. Hikoilin reilun tunnin sovittaen juhlapukuja ja hienon löysinkin =). Kävin ostamassa työkengät että on huomenna mukavampi käpsytellä. Vihdoinkin löysin myös farkut. Se on nyt sitten todistettu, että mulle sopivia farkkuja ei löydy kun yhdestä liikkeestä... Kuinkakohan monet kiskoin Ideaparkissa jalkaan ja kaikki oli jotenkin huonoja. Vilmasta & Villestä löytyy aina monetkin jotka istuu nappiin =). Rahaa siis meni ihan kivasti ja siihen päälle vielä parkkisakko >=/. Ajan auton yleensä 4tunnin paikalle mutta nyt jostain syystä kahden. Sepä oli siinä sitten kolme tuntia ja vielä näin kun täti iski lapun ikkunaan. Voi perä!

Huomenna siis töihin ja lauantaina Pimulla HML:n näyttely. Onneksi sääennuste lupailee ihan hyvää keliä viikonlopulle. Mukavaa viikonloppua!

Lotta (stbtr) & Mika nousivat kolmosiin lauantaina Lempäälässä! Paljon Onnea =)!!!