Reilu viikko taas vierähtänyt että pätkähti. Viime maanantaina ei touhuttu mitään ihmeempää. Tiistaina kävin kampaajalla töitten jälkeen. Illalla ei kummempia. Keskiviikkona Pasi ja Pimu oli siis ekaa kertaa Hyvinkäällä treeneissä. Me tehtiin Jedin ja Jazin kanssa kunnon lenkki.

Treenit oli menneet hyvin. Juha oli kehunut Pimun vauhtia. Varsinkin suoranopeus on mahtava =). Olivat kellottaneet erilaisia ohjaustyylejä. Pimun kaarrokset on tällä hetkellä minimissä, menee nuolemalla esteet. Hyvältä siis vaikuttaa. Koira on vielä ohjaajalle niin outo, että melkoista hakemista se on. Pimullakaan ei tietty vielä ole estevarmuutta, eikä se hirveästi hae itse esteitä. Tänään taas uusi "koitos".

Torstaina taas normipäivä. Perjantaina oli Kirstulan möllikisat. Pasi ei sittenkään lähtenyt Pimun kanssa kisaamaan vaikka oli niin suunnitellut. Lenkitti sitten koirat kotosalla. Lauantaina mulla oli aamupäivällä aika kampaukseen. Yhden jälkeen lähdettiin sitten rautatieaseman kautta ajelemaan Kaarinan. Kaarinassa oltiin isäni häissä. Järjestelyt oli oikein onnistuneet. Ruoka oli hyvää ja lasi koko ajan täysi ;). Musiikki oli ok ja tanssimaankin pääsi =). Onneks oli hyviä tanssittajia, koska meikäläisen tanssitaidot on vähän niin ja näin...

Aamuyöstä ja aamulla oli todella huono olo. En muista koska olisin viimeksi ollut niin kipeä! Sitä se ilmainen alkoholi tietää =P. No, oli se sen väärti, koska kivaa oli. Kiitos hauskoista juhlista =)! Tuula ja Seppo hoiti koirat meillä kotona ja kaikki oli mennyt hyvin. Kuinkas muutenkaan. Jazi oli ollut sylikoirana koko lauantai-illan. Sunnuntai-iltana ei kauheesti jaksettu lenkkeillä. Onneks koirat oli jo aamusella lenkitetty kunnolla. Kiitos hyvästä hoidosta!

Maanantaina lähdin Jedin kanssa Vethausiin hierojalle. No, poikaa ei sitten koskaan hierottu... kurja informaatiokatkos eikä hieroja tullut paikalle. Turhaan ajoin sinne ja törötettiin siellä yli puolituntia. Ajelin sitten takasin kotiin ja haettiin loppu porukka kyytiin. Käytiin Kirstulassa ottamassa Aata ja keppejä. Pimu taisi treenata eniten. Sain Pasilta hyviä vinkkejä mitä mun pitää tehdä että Jedi pujottelee nopeammin. Myös Jazi pääsi agilitaamaan =)! Tyttö oli täpinässä ja kepitti ihan kympillä =)! Aatakin meni innolla ja hyppäsi kontaktinkin ihan vanhaan malliin =P.

Tiistaina käytiin kaupoilla. Ostettiin lauantaita varten kaksi pientä Suomenlippua. Agilityn MM-kisat siis lähestyy =). Tälle viikolle ei sen suurempia suunnitelmia olekkaan. Töitä, lenkkeilyä ja lauantaina MM-kisareissu Helsinkiin. Toivottavasti saadaan jostain koirille ulkoiluttaja, koska päivä on pitkä. Jedin uusi hieronta-aika on ensi maanantaina. Vethausissa olivat tosi pahoillaan sekaannuksesta. Saa nähdä vaikuttaako se mitenkään hintaan...