Pekolan talkoot meni keskiviikkona "siinä sivussa". Siitäkin huolimatta että porukkaa oli talkoissa hävettävän vähän ja se näytti kiristävän hermoja... Pimun ja Pasin treenit oli menneet ihan kivasti. Radalla oli ollut puomi ja kontakti osui joka kerta =). Pujottelukin kulki hyvin. Nyt täytyy alkaa treenaamaan keppejä "väärältä" puolelta. Rata oli möllikoirille melko haastava.

Torstaina ei kummempia. Saatiin uus läppäri, jee! Mutta se ilo ei kauaa kestänyt. Pari tuntia kone jaksoi toimia ja sitten se tsippasi. Se lähti sitten perjantaina takasin ja taas odotellaan uutta...

Perjantaina otettiin ilta tosi rennosti hyvän musiikin ja rentouttavien juomien parissa =). Lauantaina, maailman eläinten päivänä, käytiin Pekolassa agilitaamassa. Pimu treenasi taas eniten. Pääasiassa takaaleikkausta ja keppejä väärältä puolelta. Tuntuu olevan Pasillekkin tosi vaikeeta tolta puolelta ohjaaminen... Jedin kanssa otin pääasiassa keinua, puomia ja keppejä. Jazikin pääsi liitämään. Se tosiaankin liisi =). Tyttö paineli hurjalla innolla menemään. Oltiin ihan ihmeissämme että mikäs sitä nyt vaivaa??? Puomin meni tosi kovaa ja siitä huolimatta otti kontaktin joka kerta. Alastulolla oli kyllä nami, mutta ei Jazi sitä ekalla kerralla tiennyt! Kaikki koirat oli tosi reippaita ja treeneistä jäi hyvä fiilis.

Pekolasta ajeltiin Kirstulaan ja siellä kierrettiin kenttä pari kertaa ympäri. Pidin Jedillä BOT-takkia ennen treeniä ja treenin jälkeen. Täytyyhän sitä nyt käyttää kun se on hankittu! Illalla vielä lahjottiin koiria nameilla eläinten päivän kunniaksi (meillä kun ei muuten nameja anneta vai???) =).

Tänäaamuna sai herätä sateen ropinaan =P. Päivä on ollut ajoittain hieno ja sitten taas sateinen. Tuuli on ollut järkyttävä, joten olen hyvällä omallatunnolla möllötellyt sisällä. Turha on haravoidakkaan kun suurin osa lehdistä on vielä puissa. Pimun kanssa treenasin näyttelykävelyä. Hetkittäin sain sen jopa katsomaan eteenpäin!

Huomenna Tuija tulee nyppimään Pimun. Mitään muuta ylimääräistä iltaohjelmaa viikolle ei ole tiedossa. Töissä tulee olemaan kiireinen alkuviikko, joten eipä sitä varmaan mitää jaksaiskaan...