Viime keskiviikkona Pasi ja Pimu oli siis treeneissä Hyvinkäällä. Torstaiaamuna Pasi oikein hehkui ja kehui koiran maasta taivaaseen =). Treenit oli menneet tosi hyvin. Pasi sanoikin, että ei ole koskaan ajellut treeneistä kotiin niin tyytyväisenä =D! Eli matkakaan ei varmasti tuntunut liian pitkältä alkuyön tunteina ;). Pimu oli tehnyt kaksi hienoa nollarataa. Rata oli ollut hyppyrata jolla 17 estettä. Tyttö oli kuulemma edistynyt hurjasti edellisviikosta. Tänään taas uusi koitos edessä.

Mä lenkkeilin keskiviikkona Jazin, Jedin ja äidin kanssa kotosalla. Puhuttiin vihdoinkin äidin kanssa asiat ns. "halki poikki ja pinoon". Se oli mukavaa.

Torstaina ei tehty mitään ihmeitä. Perjantaina jatkettiin samaa rataa... Lauantaiaamuna köröteltiin aamusta keskustaan ja siitä lähdettiin bussilla kohti Helsingin jäähallia. Oltiin siis agilityn MM-kisoissa. Harmi vaan, että mentiin sen verran myöhässä, että jäi kahden suomalaisen minikoirakon suoritus näkemättä =(. Lauantaina kisattiin yksilöhyppyradat ja minien & medien joukkueagilityradat. Suomen minijoukkeen suoritus oli aika ala-arvoinen =P. Hallissa tunnelma oli hyvä, mutta olisi ehkä voinut olla parempikin? Ruokatarjonta oli heikkoa ja hinnat älyttömät... Hieno kokemus joka tapauksessa.

Kotona oltiin ysin pintaan. Lämmin kiitos vielä kerran Mariannelle (pomoni) porukoineen kun kävi ulkoiluttamassa ja ruokkimassa koirat. Oli tosi vaikeeta saada koiranhoitajaa! Onneks Marianne ihan itse tarjoutui, en olis kyllä kehdannut pyytää... Uni tuli silmään sohvalla aika pian siihen istahtamisen jälkeen =).

Sunnuntaina tehtiin rästiin jääneitä kotihommia. Ollaan "lennetty" nyt niin monta viikonloppua putkeen ettei jaksa edes laskea. Ens viikonlopulle meillä ei ole mitään suunnitelmia! Maanantaina Jedi pääsi vihdoin hierojalle! Hieroja vaikutti ihan osaavalta, harmi vaan että meidän jätkä ei suostunut kunnolla rentoutumaan. Pieniä aikoja Jedi malttoi maata, mutta muuten se vaan istua törötti. Selkä jätkällä on ihan kunnossa, ei jumeja. Lavan takaosan lihakset, etujalkojen ojentajat ja koukistajat tukkoiset. Takaosan lihaksista isot reisilihakset ja etureidet tukkoiset. Ihan hyvin sai kuulemma kuitenkin hierottua auki. Kun me oltiin hierojalla, niin Pasi oli Pimun kanssa Kirstulassa. Olivat treenanneet taas pujottelua Aata. Pimu menee kepit "ilman käsiä"!!!

BOT-takki tulikin sitten kuin tilauksesta tiistaina. Jedi on nyt "harjoitellut" sen käyttämistä. Se kun ei tosiaan ole mikään takkien ystävä! Eilen se kyllä retkotti takki päällä pitkin pituuttaan täysin rentona. Taitaa lämpö tehdä tehtävänsä =). Jatketaan harjoituksia.

Otin eilen Pimusta karvaa kynsien leikkauksen yhteydessä. Järkyttävä karvakasa taas! Hämeenlinnan näyttelyyn on reilu kaks viikkoo joten se pitäis aika pikaseen ottaa lyhyeks. Su 12.10. on Aulangolla mätsäri johon ollaan myös menossa. Täytyy nyt vaan edelleen toivoa ettei se juoksu pukkaa päälle vielä tässä kuussa.

Tänään Pasilla ja Pimulla siis treenit Hyvinkäällä. Mä menen Pekolan talkoisiin ja sen jälkeen lenkkeillään Jepun ja Jassukan kanssa. Hommattiin vihdoin uus tietokone! Läppäri on tulossa, toivottavasti pian! Kauan me ollaan tän vanhan kanssa kärvisteltykkin. Kuusvuotta vanha kone ei oikein jaksa enää potkia... Ymmärrettävää kyllä. Nyt syömään =)!