Keskiviikkoiltana sain viestin: "Jedi on mahtimies!". Vastasin siihen että "Tiedän =)". Jälleen kerran Pasi sai siis ajella tyytyväisenä treeneistä kotiin. Juhan treenirata oli ollut haastava. Pojat oli kuitenkin pistäneet parastaan ja suorittaneet radan kertalaakista puhtaasti aikaan 39,50. Juha oli tullut Pasin luo ja todennut että: niin, tää olikin nyt eri koira... mulla ei oikeestaan ole mitään sanottavaa tohon suoritukseen. Pasi otti radan vielä toiseen kertaan, nyt aika 39,70 ja puhdas rata jälleen =). Juha oli todennut, että ohjaus oli parempaa kun ekassa suorituksessa. Siinä niitten treeni sitten olikin. Mitäpä sitä tahkoamaan kun menee heti nappiin?

Radan oli suorittanut keskiviikkona alle 40 sekunnin vain kaksi koiraa! Molemmat russeleita, Jedi & Nipa, pääsivät suunnilleen samoihin sekunteihin. Treeneissä käy illan aikana useita hyviä koiria ja kokeneita ohjaajia. Saa siis olla tyytyväinen 8-vuotiaan vauhtiin =)! Kiva mennä joulukuussa Juhan koulutukseen kun hän tietää ainakin mihin koira pystyy...=P Tuskinpa pääsen Jedin kanssa koskaan samalle tasolle kun Pasi on päässyt. Se vaatisi paljon treeniä ja sitähän me ei saada.

Mä lenkkeilin keskiviikkona tyttöjen kanssa kotinurkissa. Pimu oli ihan mahdoton. Kyllähän se normaalistikkin poukkoilee, mutta nyt se oli ihan päätön. Ja Jazi kärsi siitä suunnattomasti =/. Torstaina menin suoraan töistä ottamaan väriä päähäni. Kotona olin vasta viiden maissa. Eipä tarvinnut paljon muuta enää iltasella touhuta kun käydä lenkillä. Perjantaina menin "alitöihin" ja olin ylitöissä. Koko viikon menin normaalia aikasemmin töihin ja töitä oli päivittäin normaalia enemmän. Se vaati veronsa. Pe töitten jälkeen käytiin koirien kanssa kävelyllä ja mä painuin sohvalle maate. Tuntui etten jaksa enää mitään. Eipä sitä onneks tarvinnut paljon jaksaakkaan. Lenkkeiltiin iltasella ja muuten vaan möllöteltiin.

Lauantaiaamuna heräsin 4.00. Sen jälkeen heräilin jatkuvasti. Kuudelta nousin laittamaan koirille ruokaa ja pissattamaan niitä. Yritin vielä vähän nukkua, mutta melko huonolla menestyksellä. Ärsyttävää! Rankan työviikon peruja, luulisin. Lähdettiin aamupäivästä kaupoille. Harvemmin ollaan liikenteessä, muuta kun lenkillä, ennen kymmentä ellei olla lähdössä kisoihin. Käytiin kaupungilla vaihtamassa puhelinliittymät ja nettiliittymä nopeampaan. Vaatteita ei löydetty keskustan kaupoista, itselleni en tosin edes katsellut. Poikettiin myös Tiiriössä ennen Kirstulaan menoa.

Kirstulassa olikin oikea "väenpaljous". Mentiin sinne siis katsastamaan koirakerhon uuden kentän paikkaa. Tilaisuus oli kaikille avoin ja siitä oli infottu kerhon foorumilla. No, paikalla oli yhteensä kuusi ihmistä. Kaikki sellaisia jotka ovat muutenkin aktiivisesti touhuissa mukana. Pikkusen pistää välillä sieppaamaan tää touhu... Helppohan se toisten on kun yhdet "hölmöt" (ei saa suuttua, mäkin kuulun niihin =D) painaa niska limassa yhteisen hyvän puolesta. On sitten kaikkien kiva treenata uudella hienolla, OMALLA, kentällä. Todennäkösesti pahimmat purnaajat löytää jotain sanomista siitäkin, vaikkeivät laita itse tikkuakaan ristiin. Miettikääpä sitä.

Kirstulasta jatkettiin takasin Tiiriöön tekemään loput ostokset. Tiputin Pasin kotiin ja jatkoin äidille. Treffasin siellä Susan ja Villen iltapäiväkahvien merkeissä. Alkuillasta lenkkeiltiin hyvin että saatiin olla loppuilta ihan rauhassa. Tai rauhassa ja rauhassa, melkoinen härdelli täällä on viimepäivinä ollut. Jopa Jazi käy kierroksilla Pimun takia. Rauhottuihan ne lopulta kun saivat iso luut eteensä =). Tänään on taas touhuiltu kaikkea "yleishyödyllistä". Suvi ja Teemu poikkesi iltapäivästä, mutta muuten on ollut hiljaiseloa. Kohta lähdetään ulkoilemaan. Onneksi ensi viikolla pitäis olla kuivempaa, mutta sitä myöten tietty kylmempääkin. No, ei pikku pakkanen haittaa jos on kuivaa!

Tiedossa tosi kiire ma-ti töissä. Toivottavasti loppuviikosta helpottaa että on perjantaina energiaa hillua pikkujouluissa ;).