Viime keskiviikkona Pasi oli Pimun kanssa treeneissä. Tyttö oli toipunut niin hyvin maanantaisesta, että uskalsi hyvillä mielin lähteä. Mä en Jedin kanssa ollut Pekolassa kun kotona oli paljon tekemistä. Töissäkin taas sen verran kiire että olin aika väsy.

Treenit oli menneet hyvin. Edellisissä treeneissä Juha oli todennut Pasille, että ovat Pimun kanssa edistyneet eniten koko ryhmästä =). Seitsemästä kerrasta jäi yksi käymättä. Viime kerta oli viimeinen ja Juha oli sanonut, että Pimu on joillakin osa-alueilla lähes kolmosluokkalaisen tasoa =). Hieno pieni tyllerö. Jatkavat Agilityakatemian treeneissä ja pääsevät ryhmään joka on tuntia aikaisemmin. Siinä on myös osaavampia koiria. Pasi on tyytyväinen ettei tarvi enää ajella yötämyöten.

Torstaina mä olin E-HKK:n syyskokouksessa. Jatkan hallituksessa ja koulutusvastaavana. Pasista tuli hallituksen varajäsen ja jatkaa kalustovastaavana. Torstaina oli ihan järkyttävä ilma. Vettä tuli taivaan täydeltä, Pasi ei ollut kovin innoissaan kun joutui lenkkeilemään yksin... mutta eipä noi eläimetkään sadetta rakasta, paitsi Pimu, se ei välitä =D.

Perjantaina painoin töissä hulluna että sain hommat tehtyä ajoissa. Marianne tuli päästämään mut aikasemmin pois. Pasi oli vapaalla. Kotona siistiydyin ja lähdettiin Vuorentaan kappeliin. Siellä oli siis Pasin isän siunaustilaisuus. Ilma oli taas märkä ja oli synkkää. Me ei olla mitenkään järin uskonnollisia, ei edes kuuluta kirkkoon. Silti jotenkin säväytti, kun siunauksen aikana auringonvalo tulvahti ikkunasta sisään. Melko jännä juttu... Lopuksi käytiin vielä viemässä kukka Ahveniston hautuumaalle. Siellä juteltiin ja muisteltiin äijää hetki Teemun, Titan ja Karin nuorimman veljen ja vaimonsa kanssa. Muita ei paikalle ilmaantunut...

Illalla Pasi haki Teemun ja Titan meille "muistotilaisuuteen". Istuttiin iltaa juopotellen ja valokuvia katsellen. Jo iltapäivällä Pasi sanoi että on paljon kevyempi olo. Illanistujaiset kevensivät sitä vielä vähän lisää. Poikettiin kaupungillakin pitkästäaikaa. Oli mukavaa, kiitos seurasta Teemulle & Titalle!

Menin la-aamuna 04.35. nukkumaan... ekan kerran heräsin ennen 07.00. ja sen jälkeen tunnin välein. Kiva kun ei osaa nukkua! Olo oli ihan hyvä, touhuilin välillä ja sitten taas lepäsin. Pasilla oli vähän pää kipee, mutta lenkillä raikas ulkoilma (ja ibumax) auttoi =). Lauantai meni kyllä täysin hyväntekeväisyyteen. Mutta kerrankos sitä... jos toisenkin =D.

Eilen, eli sunnuntaina, haravoitiin piha. Pimu ja Jedi touhuili meidän kanssa ulkona. Jazi kävi välillä kääntymässä. Oli oikein tarmokas sunnuntai etten sanois =). Tänäaamuna oli melkosen liposaa ajella töihin. Tällä hetkellä Pasi vaihtaa renkaita tourneoon että pääsen kohta lähteen Pimun kanssa lääkäriin. Nyt mennään rokotukseen, ei sen kummempaa.

Saa nähdä ehdinkö käydä Jedin kanssa ollenkaan treenaamassa. Lauantaina Riksussa kolme starttia, 1hypäri ja 2agirataa. Tuomarina Mia Laamanen, ikävä kyllä =P. Minikolmosia reilu 40kpl ja viimenen nro tais olla 120. Jedin nro on 117 eli meikäläinen saa jännittää kiitettävän kauan, ...kele. No, Riksussa ei kauaa nokka tuhise kun järjestys on 3xmedi, 3xmini ja 3xmaksi. Se huono puoli siinä on ettei nää kavereitten suorituksia. Tai näkis tietty jos menis aikaemmin ja sitten vielä jäis illaks sinne... Mutta lauantai-iltana on parempaakin tekemistä. Kuka arvaa mitä? =D