Eipä tässä ole vielä sunnuntain jälkeen ehtinyt paljon tapahtua. Töissä älytön kiire ja nyt ihan poikki. Toi ilmakaan ei kyllä yhtään piristä =P. Pasi kuorsaa sohvalla. Sillä ei kylläkään ole töissä niin kiire... Lepuuttaa ennen illan treenejä. Pimulla alkoi eilen juoksu, joten se ei treenaa muutamaan viikkoon. Edellinen juoksu alkoi 14.3. joten ihan hyvä väli. Näillä näkymin ens vuodelle ei ole odotettavissa kun yksi juoksu =)!  

Kun Pimulle nyt tuli pakollinen treenitauko, niin ehdotin Pasille että menee Jedin kanssa. Se sopi myös Juhalle, joten pojat lähtevät tänään yhdessä treenaamaan. Jedi saa kunnon treeniä Pekolan sijaan, Pasi pääsee treenaamaan eikä mene rahat hukkaan. Just sunnuntaina maksoin seuraavat seitsemän kertaa. Monta hyvää pointtia siis. Mä taidan olla ainoa joka vähän "kärsii", minähän sitä treeniä meistä "kipeimmin" tarvisin! Tai no, kyllä Pimukin ehkä vähän kärsii. Tyttö oli eilen illalla ihan seko. Kävi täysin ylikierroksilla eikä meinannut rauhottua millään. Jazista itseasiassa huomas, että Pimun juoksu on tuloillaan. Jazi alkoi vähän aikaa sitten taas kulkemaan toisella puolella tietä, mahdollisimman kaukana Pimusta. Ja onhan tuo merkkaillutkin nyt paljon enemmän, siis Pimu. 

Taas huomaan alkaneeni odottaa tytön juoksua 2kuukautta liian aikaisin. Sama juttu kun alkuvuodesta. Loppuviikolle ei ihmeempiä suunnitelmia. Huomenna menen kampaajalle, perjantaina aion rentoutua *tiedätte kyllä miten*. Lauantaina poiketaan Kirstulassa katsastamassa kenttävaihtoehtoja ja kaupoillakin täytyy käydä. Eiköhän sunnuntaille jotain kivoja (?) kotihommia taas keksitä =P. Susan ainakin tahdon viikonlopun aikana nähdä, ihan vihje vaan sinne Lahteen: täältä ei lähdetä ennen kun on moikattu isosiskoo... ;) 

Mukavaa loppuviikkoa!