Viikko hujahti taas vauhdilla. Tiistaina oli hurja päivä töissä. Se olikin sitten tän vuoden viimenen kunnon repäsy. Illalla oli melko nuutunut olo. Ihmeesti iltalenkki aina kuitenkin helpottaa kun vaan jaksaa lähtee... Keskiviikkona kävin töitten jälkeen kaupungilla. Tarkoitus oli tehdä jouluostoksia, mutta lähes tyhjin käsin lähdin kotiin. Aina kun etsii jotain tiettyä juttua niin ei varmasti löydä! Pasi ja Pimu oli tän vuoden tokavikoissa treeneissä. Alku oli kuulemma ollut hankala, niin radassa kun muutenkin. Mutta ainahan se siitä lähtee luistamaan kun tarpeeks kauan tahkoo. Pimun pujottelu on kuulemma nyt mallillaan. Pujottelee mollemmilta puolilta ohjattuna ihan itsenäisesti ja hakee kepit hyvin =). Niin vähän niitä on treenattu, että on pakko uskoa siihen, että koira työstää oppimiaan asioita päässään!

2148078.jpg
Jazin sunnuntaiaamu aarteen kera (Pasin sukka)

Torstaina ei mitään yllätyksiä, samat kuviot kun joka viikko. Perjantaina mulla oli huono päivä. Aamusta asti särki päätä ja selkää jomotti. Onneks töissä oli aika rauhallista. Iltapäivällä yskin ja palelin. Olin jo ihan varma etten pääse seuraavana päivänä Oreniuksen koulutukseen. Lääkitsin itteeni siinä illan mittaan (kuka arvaa miten ;)) ja kävin ihan normilenkilläkin. Olo alkoi olla parempi. Lauantai-aamuna olin taas ihan ok. Mahtoikohan vaan olla jonkinlainen stressireaktio tai jotain... Kroppa reagoi kun pää tietää että nyt alkaa kiire helpottaa, mene ja tiedä.

2148074.jpg
Pimu omana itsenään sunnuntaina

Kympin jälkeen lähdettiin ajelemaan Riihimäelle, lauantaina siis. Meidän porukan treenit alkoi 11.00. Lenkitettiin koirat Riksussa. Saivat juosta vapaana metsätiellä ja Pimu otti siitä totisesti kaiken ilon irti =). Jedi lämpeni hyvin kun pääsi juoksemaan kunnolla. Meidän ryhmässä oli yksi medi kääpiösnautseri, kaksi "miniparsonia" ja Jedi. Medikoira aloitti ja mä varasin heti seuraavan vuoron. Rata ei vaikuttanut kamalan pahalta, mutta tottakai siinä oli omat ongelmakohtansa. Pitkäkin se oli, joten meikäläinen sai juosta paljon ja kovaa. Yli ½tuntia tahkottiin. Paikkapaikoin meni tosi hienosti ja sitten taas tössäs. Jalat toimi koko ajan paremmin. Juha sanoikin, että alussa vaan köpöttelin. Kommentoi tarkalleen näin:"Osaathan sä juosta!" Väitin kyllä että en... Pääsisin kuulemma vielä kovempaakin.

Jedi oli treenatessa oma mahtava itsensä. Aivan uskomatonta oli se, että jätin sen odottamaan noin kolmen metrin päähän ekasta aidasta. Pystyin menemään jopa toiselle aidalle kutsumaan sitä mukaan. Koira jonka kanssa otetaan yhteislähtöjä kun se ei pysy lähdössä! No, se ei kuullut tuomarin pilliä kun sitä ei ollut. Aion kuitenkin ainakin epiksissä testata kuinka onnistuu. Keinulle pyrittiin saamaan lisää vauhtia ja tarkentaan puomin kontaktia. Muuten sitten keskityttiinkin lähinnä mun liikkumiseen. On se hyvä että Juhalla oli vahva usko siihen että pystyn vielä parempaankin! Oli taas todella antoisa koulutus ja sai totisesti rahoille vastinetta. Oltiin treenin jälkeen Jedin kanssa molemmat kyllä ihan loppu. Treenikaveri, snautserin ohjaaja, ei meinannut uskoa kun sanoin Jedin olevan 8-vuotias. Jätkä on niin nuorekas =D.

Tehtiin jäähdyttelylenkki Riksussa ja lähdettiin kotiin. Alkuillasta Susa ja Ville kävi näyttäytymässä. Iltasella tehtiin pieni lenkki. Jedi tosin ei ollut ihan kunnossa. Jätkä taisi syödä liikaa kalapihvejä joita oli palkkana. Oksensi ennen lenkkiä eikä ruoka maistunut. Oksensi sitten vielä lenkin jälkeenkin. Mikäs ihme se sitten oli että oli kurja olo kun oli masu täynnä oksennusta =P. Luu kyllä maistui myöhemmin illalla jo ihan hyvin.   

2148082.jpg
Jedin sunnuntaiaamu (kylppärissä)... Tylsääkö?

Sunnuntaina siistittiin Pimu tulevaa kuvausta varten. Pääsi Jedi ja Jazikin pöydälle kynsien leikkuuseen. On se metka miten asiat muuttuu. Kesästä asti oon leikannut kaikkien kynnet yksin niin että ne on pöydällä. Jazi ja Jedi jonottaa vuoroaan joka kerta. Vuosi sitten ei olis tullut kuuloonkaan, sillon Jediä kaivettiin sängyn alta ja Jazillakin oli niiiin vaikeeta. Kahdeksi ajeltiin Pekolaan. Siellä Karimäen Juha otti kuvia koirakerhon koirista koko päivän. Meillä kaikki pääsi kuviin. Ensin otettiin kuvia jokaisesta yksin ja sitten vielä ryhmäkuva. Jazi oli taas meidän koirista rennoin kuvattava. Se poseerasi vanhan arkun päällä, sisällä ja reunalla... Mielenkiinnolla odotan minkälaisia kuvista tuli. Pimuakin kuvattiin arkun kanssa, mutta se oli melko jäykkä pakkaus. Seisontakuvia ei saatu kun eihän noita ole sillai opetettu seisomaan! Pimu kyllä seisoo, mutta pitää hännän alhaalla, joten ei hyvä. No, ei se mitään, varmasti tuli muissa asennoissa oikein mallikkaita kuvia.

Tänään ei mitään ihmeempiä, kohta lähdetään lenkille. Huomiselle ei suuria suunnitelmia. Keskiviikkona Pasilla ja Pimulla on vuoden viimeiset treenit Hyvinkäällä. Torstaina mä olen töissä 07.00.-???, menee varmaankin ainakin ilta ysiin asti. Pasi ilmoitti Pimun Jankkin epiksiin mölliluokkaan. Viikonloppu sujahtaa varmaan joulua valmistellessa, tai jotain, tarviiko sitä valmistella? Parasta tässä viikossa on kuitenkin se, että perjantaina on viimenen kunnon työpäivä tänä vuonna!!! Menen varmaan vielä ens maanantaina vähän siivoamaan, mutta koko päivää siinä ei mene. Ai niin, Pasi laitto mun auton viikonloppuna myyntiin, joten kohta kuljen pyörällä. No ei vais, farmari on hakusessa. Eiköhän joku käypänen jostain löydy niin viitsitään lähtee Jedin + Jazin kanssa keskiviikkosin Pekolaan treenaan =). Tolla pikkukippanalla en oo tykännyt sinne ajella ja siks ei olla käyty ollenkaan...

E-HKK:n kisajärjestäjille palautetta: meidän kisat on aina niin hyvin järjestetty! Tuusulasta tulevat porukalla kisaamaan =).