Taas on pimeetä ja märkää =/. Viime viikko hurahti aika nopeesti. Tiistaina mulla oli töissä ehkä syksyn kovin päivä. Siitä kuitenkin selvittiin, vaikkakin illalla olin ihan poikki. Alkuviikosta ei touhuttu mitään erikoista, normilenkit vaan. Keskiviikkona Jedi pääsi treenaamaan Hyvinkäälle viimeistä kertaa. Mä liukastelin tyttöjen kanssa kotipoluilla. Poikien treenit oli menneet mukavasti, kuinkas muutenkaan. Oli kuulemma ollut taas vaikea rata.

Torstaina taas kauppapäivä ja perjantaina normaali "pään nollaus" ;). Perjantaina kyllä kyrsi niin kovaa, että nollaus tuli ihan tarpeeseen. Kyrsimyksen syy oli se, että olisin päässyt lähtemään töistä 13.30. kun mulla oli harjottelija kaverina. Enpä sitten kuitenkaan päässyt kun piti odottaa tukkukuormaa. Se tuli ystävällisesti 15.30. joten pääsin lähtemään töistä 15.50. Voi vaan arvata kuinka paljon otti päähän! Kuskille oli kyllä pakko heittää kuitti asiasta, toi kun ei ollut eka kerta.

Lauantaina lähdettiin hyvissä ajoin kaupungille. Haettiin Pasin tilaamat lihat (koirille siis) Vauhtiraksun autolta ja poikettiin optikolle. Koko vuoden on ollut puhetta, että Pasin pitäis käydä näöntarkastuksessa ja hommata uudet pokat. No, vielähän tässä on vuotta jäljellä =). Pääsi sitten aikaa varaamatta tarkastukseenkin kun ei ollut ruuhkaa. Nyt on uudet lasit aurinkolaseja myöten tilattu! Samalla reissulla ostettiin uus kamerakin. Jos huomenna sais otettua joulukorttikuvan koirista... Kuvaamisen alottaminen on aina jotenkin vaikeeta. Kyllähän sitä aina normaaleja "tilannekuvia" napsii, mutta nyt täytyy vähän panostaa.

Iltapäivästä käytiin Pekolassa treenaamassa, todella pitkästä aikaa! Mä en ollut agilitannut Riksun kisojen jälkeen kertaakaan. En treenannut nytkään Jedin kanssa. Ilmotin Pasin yllätykseksi Jedin Pasin kanssa Riksun itsenäisyyspäivän kisoihin. Fiksumpaahan sen on siellä kisata kun on Jedin kanssa treenannutkin. Eikö? Pimu oli ihan seko, huomas että tyttö ei ole päässyt esteille yli kolmeen viikkoon. Pasi jo kauhulla ajatteli keskiviikon hallitreenejä kun Pimu pääsee oikein kunnolla "tykittämään" =D. Jazi taisi treenata eniten. Se oli ihan mahtava! Järkyttävällä innolla painoi menemään ja silti kontaktitkin osui pääsääntöisesti hyvin. Kepeillä sai itsensä ihan villiksi. Ähisi, tuhisi ja puhisi mennessään. Toisten treenatessa se piti kontaktin muhun koko ajan ja oli ihan täpinässä. Tollaset hetket saa aina toiveikkaana miettimään, että entäs jos sittenkin vielä...

Sunnuntai meni kaappeja ja laatikoita siivotessa. Ilma oli sen verran kurja ettei viitsinyt ylettömästi ulkoilla. Koirat touhuili sitten mukana siivouksessa. Hain myös varastosta joulukoristeet ja ennen kaikkea valot. Nyt on niin pimeetä että ne on tarpeen. Iltalenkillä Jazi aiheutti sydämentykytystä: tyttö huusi kun syötävä kun ei meinannut kakka tulla. Oli ilmeisesti niin kovalla että sattui =(. Muuten oli ja on ollut ihan ok ja normaali. Toinen satsi tulikin sitten jo sutjakammin =P. Pimun juoksu on tältä erää ohi, onneks. Se alko menemään jo ihan pimeeks. Vieläkin kyllä Jazin kanssa nuhjaavat normaalia enemmän. Jedin pissavaiva on ollut aika pahana nyt. Sen vällyjä täytyy pestä lähes joka toinen päivä. Täytyy alottaa kuuri lauantaina heti kisojen jälkeen...

Sain lauantaina viestiä, että Pimun isä Luka ja toinen veli Poju oli tutkittu. Molemmilla silmät puhtaat ja polvet 0/0. Eli hyvältä vaikuttaa! Tälle viikolle ei taas sen kummempia suunnitelmia. Pimu pääsee treenaamaan ja Jedi kisaamaan. Jazilla on synttärit ja yhdet kihlatkin tiedossa ;) (ei siis kuitenkaan Jazilla). Kolme viikkoo töitä ja sitten kaks viikkoo vapaata! Jee!