Lauantaina, itsenäisyyspäivänä, oltiin Riksussa kisoissa. Siellä kolmosille kolme starttia. Ekana oli hyppäri, tuomarina Minna Räsänen. Rata ei muuten vaikuttanut pahalta, mutta neloshypyltä kepeille vienti oli aika paha. Makseille oli tullut siinä paljon hyllyjä. Pasi kuitenkin ohjasi Jedin jo kolmosesteellä hyppäämään aidan väärinpäin... Kepeille vienti meni kuin vettä vaan ja rata oli muutenkin hyvä. Aika olisi ollut neljänneksi nopein -4,61 =P.

Myös eka agirata oli Räsäsen. Sekään ei ollut hirmu paha. Alku meni hienosti. Sitten Pasi muutti suunniteltua ohjausta, yritti ottaa varman päälle ettei Jedi mene putken väärään päähän... Pasin oma liike ohjasi kuitenkin koiran hyppäämään juuri suorittamansa aidan vielä väärin päin. Hyllyn pukkasi sitten siitäkin.

Toisen agiradan tuomaroi juuri valmistunut tuomari Rauno Virta. Rata oli helpohkon oloinen. Jedillä oli kolmannella radalla jo vauhti vähän pois. Pasi joutui sitä odottelemaan ja takaaleikkaus meni pieleen. Siitä kielto. Puomi oli kolmanneksi viimeisenä ja Pasin mielestä Jedi hyppäsi kontaktin yli. Mun mielestä se kyllä osui siihen, varmuutta ei ole kun kamerasta loppui kasetti. Pasi ei sitten enää edes yrittänyt vetää Jediä hyppäämään seuraavaa aitaa oikeinpäin... Kaikki radat siis hyllyksi väärinpäin suoritetun aidan takia!

Lenkitettiin koirat jo Riksun pimeydessä ettei tarvinnut kotona enää lähteä kauas. Loppuilta menikin sitten sohvalla pötkötellessä.

2130019.jpg 

Jedi on jäpäkkä jätkä

Alkuviikosta maanantaina käytiin pienellä kauppakierroksella. Ostettiin vähän lisää kuvausrekvisiittaa jne. Tiistaina otettiin joulukorttikuvat ja lenkkeiltiin Apparalla. Jazi on kyllä varsinainen linssilude. Pimun yksittäiskuvat oli kaikki tärähtäneitä, sopii hyvin Pimuun ;). Keskiviikkona Pasi ja Pimu oli treeneissä. Hyvin oli mennyt tauon jälkeen. Ei ollut koira "räjähtänyt käsiin" niin kun Pasi vähän pelkäsi. Torstaina taas nomaalit kauppasessiot. Perjantaina ei ihmeempiä, tein pidemmän iltapäivälenkin ettei illalla tarvinnut tarpoa niin paljon. Pääsin normaaliaikaan töistä, joten oli hyvä mieli lenkkeilläkkin =). Ke-to meni molemmat överiksi ja tiistai oli ihan pimee päivä töissä. Kyllä tässä alkaa pian loman tarpeessa olemaan.

Sunnuntaina jatkoin kaappien siivoamista. On se kumma miten aina vaan löytyy pois heitettävää vaikka siivoais kuinka usein. Pasi kävi Pimun kanssa Pekolassa ottamassa keppejä ja kontakteja. Poikkesivat samalla reissulla Pasin mummolla Parolassa. Illalla poikettiin taas kaupoilla. Piti siis vaan poiketa, mutta aika monta kauppaa jouduttiin kiertämään että löydettiin etsimämme...

Tällä viikolla Pimu ja Pasi treenaa keskiviikkona normaalisti Hyvinkäällä. Mä pääsen Jedin kanssa Juhan rääkkiin lauantaina Riihimäellä. Sunnuntaina kaikki koirat pääsee Pekolaan kuvattavaksi. Kiva kun saadaan kerrankin oikein kunnon kuvia!