Pimutski

Pimun kortisoniannosta vähennettiin tällä viikolla. Tarkoitus olisi antaa sitä vaan joka toinen päivä... Keskiviikkona oli eka kortisoniton päivä. Pimu yski ja sen hengitys vinkui. Torstaiaamuna se yski häkissään jo ennen kun lähti liikkeelle. Sitä se ei ole tehnyt kortisonikuurin aikana kertaakaan aikasemmin. Päätettiin antaa kortisoni jo aamulla, vaikka se olis pitänyt antaa vasta iltapäivällä. Tänä aamuna yski vähän ja iltapäivälenkillä höheltäessään jonkinverran. Päätettiin odottaa ja katsella kuinka pitkään yskä pysyy aisoissa. Pakko kortisoni on kuitenkin yöksi antaa että saadaan nukuttua... Otsan rypistys.

Totuus on nyt siis se mitä pelättiinkin: kortisoni on pitänyt oireet poissa, antibioottikuuri ei tehonnut. Varattiin keuhkokuviin aika jo maanantaiksi. Ei haluta odottaa keskiviikkoon kun ei ole pakko. Pahimpaan ollaan varauduttu tässä jo kolmisen viikkoa. Saa nähdä mikä on "tuomio". Nyt voi olla tyytyväinen että ei olla tyttöä rasitettu vaikka se on vaikuttanut terveeltä.

Kana kestää

Sunnuntai-iltana kävin Pimun kanssa äidillä. Tyttö höhelsi hetken, mutta väsyi nopeesti. Maanantaina ei ihmeempiä. Tiistaina olin koko illan Hyvinkäällä kurssilla ja luennolla. Odotan innolla ensi viikon hierontakurssia kun pääsee hieromaan Hymy. Agilitykoiran kuntoharjoitteluluento oli hyvä. Vuorelan Lotta on hyvä puhumaan.

Tytöt

Keskiviikkona käväisin Pekolassa Jazin ja Jedin kanssa. Suurempia ei tahkottu, mentiin vaan ilosesti. Sen jälkeen lähdettiin Ninan ja kesvilpoikien Topin ja Oton kanssa Aulangolle kävelemään. Matkan varrella meitä kohti säntäsi iso koira, taisi olla flätti? Ninan kanssa huudettiin ja huidottiin ja kaikki neljä koiraa huusi kuorossa mukana. Ei koira vihaiselta vaikuttanut, mutta ei silti tarvitse liki tulla. Se luovutti ja jatkoi juoksuaan. Ihmisiä ei näkynyt missään! Toivottavasti karkulainen löysi turvallisesti kotiin. Ninalle ja pojille kiitos lenkkiseurasta Hymy.

Pimu kurkkii

Torstaina olin illalla koirakerhon hallituksen kokouksessa. Pasi lenkkeili pienesti koirien kanssa, ihan niin kun tiistainakin kun olin pois. Tänään oli yllättävän kiireinen päivä töissä. Perjantait on yleensä rauhallisia, ehkä asiaan vaikutti päällikkö joka kävi aamusella häiriköimässä mua? Marianne pisti siis kaiken sekasin Silmänisku. Tän illan aion ottaa rennosti, todella rennosti, nollaan pään... Huomenna olis tiedossa siivoomista ym touhua ens viikonlopun pippaloita silmällä pitäen. Sunnuntaina mennään Jedin kanssa Hyvinkäälle kisoihin. Siellä agirata ja hyppäri, tuomarina Ritva Herrala. Sen jälkeen ohjausvastuu taitaa siirtyä Pasille...

Pimu on kiivennyt kivelle

Kipputsiini

Jedi ja Jedin virtahepo

Pitääkäähän taas peukkuja, että Pimun tilanne jonkun ihmeen kautta vielä paranisi...