Pimun vointi on ihan ok. Maanantaiaamuna yski enemmän. Keskiviikkona otti Pekolassa vähän esteitä ja oli ihan täpinässä. Lauantaina Pasi oli käynyt metsälenkillä ja Pimu juoksi vapaana. Se ei tehnyt hyvää, hengitys alkoi vinkumaan Otsan rypistys. Tänään aamulla taas yskitti... Muuten Pimu on ollut tosi reipas ja lähes oma itsensä. Yskää ei kyllä enää pitäis olla jos antibiootit on purreet Päättämätön.

Itsellä ma-ti oli töissä rankat. Ei ilmeisesti pitäis sairastua ja lomailla ollenkaan... Maanantaina hain Vethausista Pimulle lääkärintodistuksen, että saadaan näyttelymaksu takasin. Keskiviikko oli iisimpi ja jaksoin töitten jälkeen lähteä Pekolaan treenaamaan. Jedi kävi kierroksilla, ihmekkös tuo kun oli kolmisen viikkoo taukoo! Jazi oli ihan täpinässä Nauru. Kamala draivi taas päällä, önisi, änisi ja puhisi mennessään. Mahtava tyttö. Illalla olin koutsaamassa maneesissa 1-luokkalaisten ryhmää. Olipas mukava kouluttaa pitkästä aikaa. Oppilaat oli tosi tyytyväisiä ja saivat kuulemma uusia hyviä vinkkejä. Ei siis ollut turha reissu.

Torstaina oli kouluttajien kokous. Siellä vierähti se ilta. Otin taas kesäksi ryhmän koulutettavakseni. Perjantai meni siinä sivussa, ei ihmeempiä. Lauantaina lähdin Jedin ja Jazin kanssa Riksuun treenaamaan. Suvi oli seurana omien ja Teemun koirien kanssa. Teemu oli vasta leikatun polvensa kanssa vaan ihmettelemässä meidän touhuja Hymy.

Treenirata oli sama mitä treenattiin Jedin kanssa viimesessä Juhan koulutuksessa Hyvinkäällä. Jedin kanssa ongelmana oli se, että jätkä oli jo autossa mennyt ihan lukkoon. Hallin katolta putoavan lumen ääni sai jo viimeksi sen hätääntymään. Nyt se kuuli äänen jo autossa Otsan rypistys. Eka yritys ei onnistunut ollenkaan kun Jedi oli niin vauhko. Jazi meni tosi kivasti, sillä oli taas puhina päällä. Otti jopa kontaktitkin melkein joka kerta... Teemu totesikin, että ei kun kisaamaan vaan. No, katotaan nyt jos Jazi joskus olis vähän aikaa douppaamatta Kieli ulkona. Jedin otin uudestaan vasta kun Suvi oli saanut treenattua. Juoksutin poikaa pallon perässä ulkona ja se tuntui unohtavan ahdistuksensa. Lopulta kaikki menikin ihan hyvin. Koiran ja ohjaajan kunnossa on kyllä vielä huimasti parantamisen varaa!

Ne oli sitten kevään viimeiset maneesitreenit. Nyt täytyy tahkota Pekolassa siihen asti että päästään ulos treenaan. Ens sunnuntaina mennän Hyvinkäälle kisoihin ja sitä seuraavat kisat on varmaan Riksussa ens kuun alussa. Jos Pimu olis terve, niin tällä hetkellä oltais Tampereen näyttelyssä... Ens viikolle on kisojen lisäks ihan kivasti ohjelmaa: tiistaina meen Hyvinkäälle koirahierontakurssille ja agilitykoiran lihashuoltoluennolle. Keskiviikkona varmaan treenataan ja torstaina on hallituksen kokous. Että ihan tarpeeks taas. Pikkuhiljaa täytyy alkaa valmisteleen synttäripippaloitakin...