Mulla alko nyt sitten kuuden viikon LOMA, jes Cool! Vielä sitä ei kyllä oikein tajuu, mutta eiköhän se siitä valkene. Nyt on ainakin nahka kärvennetty, toivottavasti nää helteet ei kuitenkaan jää loman ainoiks!

Ja sitten asiaan Nauru. Tiistaina juoksentelin iltalenkillä. Keskiviikkona pääsin töistä niin mukavasti, että ehdin ihan hyvin Riksun epiksiin mukaan. Otin Jazilla kaks starttia. Tyttö ahdistui kovasta tuulesta lämmitellessä. Radalla se ei kuitenkaan haitannut yhtään Hymy. Oli tosi vaikee tutustua rataan kun ei yhtään tiennyt miten Jazi toimii. Osasin miettiä ohjausta vaan Jedin näkökulmasta.

Eka rata oli Jazilta tosi reipas. Puomin kontaktin hyppäs rumasti, siitä sain sen oikeeseen päähän putkee, mutta en hakenut sitä putkesta. Siksipä tyttönen pinkaisi ilosesti puomille kun piti juosta pituudelle. Hylly siis siitä. Kepit oli hyvät. Kannustin Jazia kovasti ja ohjasin koko ajan edestä, tyttö ei ahdistunut siitä yhtään! Aan kontaktin hyppäsi kanssa tosi rumasti. Mutta ei se haittaa, pääasia että meillä molemmilla oli kivaa Hymy.

Toisella radalla hyppäsi taas puomin ja nyt olin hakemassa Jazia putkesta ettei painellut puomille uudestaan. Sössin kepeille viennin ja siitä 5, Aalta taas 5 ja lopulta hyllytin kun hyppyytin Jazin aidan väärinpäin. Ohjaus ei pysyny enää kasassa Päättämätön. Mutta Jazi oli hyvä! Saattaapi olla että ilmotan sen loppukesästä johonkin viralliseen kisaan...

Pasi otti Jedin kanssa vaan yhden startin ja palkkasi puomilla. Muuten ihan puhdas ja hyvä rata, olisi ollut varma voitto ilman palkkauksesta johtunutta hyllyä... Pimu oli mukana ja pääsi vähän kävelylle.

Torstaina käytiin ruokakaupoilla ja vaateostoksilla. Töissä olin torstaina vaan 3,5 tuntia. Illalla juoksin Jazin ja Jedin kanssa Apparalla. Perjantaina olin illalla "työporukan" kanssa syömässä. Menin fillarilla ja kotona olin jo 20.30. eli ei menny överiks Viaton.

Lauantaina käytiin shoppailemassa vähän lisää vaatteita. Iltapäivästä lähdettiin Nokialle. Siellä pojilla kaks agirataa, tuomarina Johanna Nyberg ja minejä 14. Ekalla radalla oli pöytä. Tiesin jo etukäteen miten siinä tulee käymään. No, hylly tuli jo ennen pöytää, joten ei haitannut vaikka Jedi ei pöydälle pysähtynytkään... Pasi sössi välistävedon ja Jedi hyppäsi esteen väärinpäin. Puomin ja Aan kontaktit oli hyvät, keinu meni lentäen. Lentokeinu on Jedille kyllä tosi harvinainen!

Toisella radalla kanssa hylly, Jedi paineli väärään päähän putkee Huuto. Kontaktit oli taas hyvät, myös keinu. Tytöt ei siellä paljon hilluneet. Käytin niitä muutaman kerran kävelyllä. Pimun olo oli helteessä selkeesti tukala Otsan rypistys. Keskiviikkoisen kortisonivähennyksen jälkeen on alkanut rohista taas enemmän...

Tänään oon pääasiassa ottanut aurinkoo Cool. Koirat oli mun kanssa koko päivän ulkona. Jedi sai vähän naapurin huskyilta köniin, kun erehtyi menemään kukkoilemaan niitten pihaan... pieni myllytys vaan, ei mitään jälkiä jäänyt. Tuskinpa toi siitä edes otti opikseen, luupää kun on. Jazi nautti auringosta täysin siemauksin. Pimu oli onneks pääasiassa varjossa. Hengitys on tosi tiuhaa ja läähättää ihan älyttömästi.

Ens viikolla onkin ihan kivasti ohjelmaa: huomenna hoidan itteeni, eli meen hierojalle ja kampaajalle. Illalla taas Kirstulaan kouluttamaan. Tiistaina ajellaan Hesaan Pimun kanssa. Pasi pitää puolipekkasen että pääsee mukaan. Keskiviikkona täytyy varmaan pestä ikkunat... Torstaina on Jazin hampaitten poisto iltapäivällä. Saa nähdä monta sieltä lopulta lähtee. Pe-la taitaakin olla sitten koirille vähän tylsempää kun olis meille ihmisille vähän ohjelmaa... Silmänisku