Moni varmaan allekirjottaa tämän ? Viime keskiviikkona treenattiin Pekolassa. Pimu oli ihan pimee kun pääsi pitkästä aikaa esteille. Treenasin Jedin kanssa, pientä pyöritystä ja kontakteja lähinnä. Jazi oli taas täpäkkänä. Puuskan kanssa otin puomia, Aata, putkia, rengasta ja ohjausjuttuja aitojen välistä. Kaikki koirat oli pätevällä päällä . Jäähdyteltiin Aulangolla. Mulla särki päätä jo toista päivää, mutta ei se treenaamista haitannut. Viikon sisään sunnuntai on ollut ainoo päänsärytön päivä .

Torstaina viikon pakolliset kauppajutut ja "kynsihoidot". Perjantaina Puuskan treenit, on se kyllä mahoton menijä... Otettiin keppejä, kepeille mentiin aidan kautta. Puomia otettiin kanssa. Tällä kertaa Puuska "putosi" kontaktilta joka kerta. Keskiviikkona ei kertaakaan... Otin sitten viimeset kerrat hihnan kanssa että saatiin suoritus onnistumaan. Viimeseks otettiin aita-aita-mutkaputki-mutkaputki-aita-aita härdelliä... Puuska pysyi nyt yllättävän hyvin lähdössä! Takaaleikkaus putkeen ei ottanut onnistuakseen sitten millään. Ehkä jos olisin kerran pystynyt juoksemaan putken takaa niin olis alkanut sujumaan. Sieltä ei kuitenkaan mahtunut. Loppujen lopuks saatiin aikaseks ihan kelpo suoritus. Täytyy muistaa että Puuska on vasta 7kuinen!

Mulla olis ollut Amican saunailta, mutta jo torstaina päätin jättää sen väliin. Viikko oli rankka eikä päänsärky ja lihassäryt yhtään helpottaneet sitä. Katsoin parhaaksi rauhottua kotisohvalla treenien ja saunan jälkeen.

Lauantaina ajeltiin Nokialle epiksiin Meirän Halliin. Pimu ja Jedi pääsi starttaamaan kaksi kertaa. Ekalla radalla Jedi putosi puomilta kun olin liikaa edellä ja menokulma oli aika paha. Lisäksi tuli vielä kielto kepeiltä kun Jedi teki ihan älyttömän kaarroksen kepeille mennessä (missä oli käskytys?!?). Vauhti ja kontaktit oli hyvät. Toinen yritys hyllytettiin heti lähdössä. En käskyttänyt Jediä tarpeeksi jämäkästi vaan se paineli ekan aidan ohi ja hyppäs sen väärinpäin . Loppurata olikin sitten hieno, aika olis riittänyt voittoon mennentullen... Tuomari, Leppälän Jukka, totesikin, että oli muuten hieno rata sen alun jälkeen. Juu niin olikin, ei paljon lohduta. Oli kuitenkin kiva saada palautetta kokeneelta harrastajalta.

Pimun eka rata oli niin vauhdikas, että kontaktit paukkui. Lisäksi kepeiltä tuli virhe. Toisella radalla Pasi palkkasi kontaktit. Paljon on vielä töitä tehtävä ennen virallisia kisoja... Vauhdista tuli kyllä kommenttia vierailtakin ihmisiltä . Paikalla oli myös Jedin ja Pimun kasvattaja Leena. Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa! Mukava huomata kuinka tyytyväinen kasvattaja on meihin ja koiriin . Harmi että nähdään niin harvoin. Sua kans Katja olis kiva nähdä, vinkvink! Leena voitti kisaminit Tessun kanssa, myös Pimun äiti Tara kisasi. Tällä kertaa ei mennyt ihan nappiin. Jedin puoliveli Jeppe oli myös kisaamassa, Jeppe kisasi medeissä, sille kun on noita jalkoja suotu normirusselia enemmän.

Puuska pääsi kanssa tutustumaan uuteen halliin. Jukka kehotti mennä kokeilemaan vähän Puuskankin kanssa ja tokihan mä menin! Otin puomin muutaman kerran, Aan kerran ja muutaman putken. Nyt likka paineli putkeen kun vanha tekijä, eikä takaaleikkaus haitannut yhtään! Hallissa on pohjana kumimatto. Se oli yllättävän hyvä niin koiralle kun ohjaajallekkin. Tuntui joustavalta jalan alla eikä ollut liukas. Oikein mukava episkokemus kaikin puolin. Ennen kotiin lähtöä tehtiin vielä jäähdyttelylenkki Leenan, Taran, Tessun ja Pluton kanssa. Aika vähällä rähinällä seitsemän russelia pystyi etenemään...

Illalla enää lenkkeiltiin pienesti. Sunnuntaina oli taas vuorossa kotihommia, niitähän riittää. Koirat oli vähän vähemmällä, normi lenkeillä mentiin. Tänään kävin Jedin läpi kevyesti hieroen, piti tarkistaa ettei lauantain puomilta putoaminen aiheuttanut mitään uutta. Ei siellä sen ihmeempää ollut kun ennenkään. Jazinkin kävin nopeasti läpi, selkää se aristaa niin kun aina. Muita "kipukohtia" en löytänyt. Pimu ja Puuskakin pääsi pikaiseen tsekkaukseen. Kaikesta päättömästä törmäilystä huolimatta molemmat oli ok. Ei löytynyt yhtään aristavaa kohtaa. Puuskaahan ei tietty vielä voi edes kunnolla hieroa, mutta totutan sitä käsittelyyn. Pimu rentoutui nopeesti. Otin kaikkien koirien kanssa vielä "kimppatottista" istu-seiso-maahan juttuja. Lenkkeiltiin Tervaniemessä ja nyt on tosi hiljasia elukoita pitkin taloo .

Puuskan ja Pimun silmät vähän vuotelee, Puuskalla vaan toinen. Täytyy nyt seurata, ostan huomenna silmävettä kun meen ostaan Puuskalle valjaat. Puuska täyttää keskiviikona jo 7kk. Aika lentää. Pimu on ollut 5 viikkoa ilman kortisonia ja viikon ilman solusalpaajaa. Eipä tuo ole toistaiseksi muuksi muuttunut . Sain tänään vihdoinkin varattua ajan fyssille, jospa pääsis tästä päänsärystä eroon? On itsensä hoitaminen jäänyt vähemmälle, koiria vaan on kuskattu hoitoihin. Keskiviikkona taas treenataan jos jaksetaan. Näillä näkymin oon perjantaina lähdössä päiväksi Hesaan, joten illan treenit jää varmaan väliin. Lauantaina meen Puuskan kanssa Espooseen Ulla Kaukosen hyppyseminaariin. Sunnuntaina pojilla kaks starttia Niihamassa.