Pimu menee huomenna kontrolliin yliopistolle. Pitäkäähän peukkuja että kaikki ennallaan tai vielä paremminkin .

Viime viikko... tiistaina normi kynsienleikkuu-Pimun siistiminen. Lenkkeilyä Tervaniemessä. Keskiviikkona mulla piti olla palaveri. Se peruuntui, joten jäin töihin tekemään tilauksia. Ti-ke välisenä yönä mun pohje kramppas oikein huolella. Yleensä saan krampin laukeemaan, mutta nyt en millään. Jalka äityi päivän aikan niin kipeeksi, että väänsin illalla itkua kun kävin vähän kävelemässä Puuskan ja Jazin kanssa. Pasi kävi Jedin ja Pimun kanssa Apparalla, onneks en lähteny mukaan. Koskaan aikasemmin ei oo jalka ollu niin kipee. Ei sitten lähetty Pekolaan treenaamaankaan mun jalan ja laiskotuksen takia.

Torstaina jalkaa särki edelleen. Ei sentään itkua enää tarvinnut vääntää... Iltapäivällä pikanen kauppareissu ja kuudeks kököttämään koirakerhon syyskokoukseen. Pasi lenkitti kolmikon ja mä käytin Jazin kun tulin kotiin. Jazi ja Pasi ei vaan millään voi toimia yhteen... . Äiti poikkes sitten vielä iltasella ja sai koirat hetkellisesti sekasin. Perjantaina mun jalka koki päivän aikana ihmeparantumisen. Onneks, muuten olis ollut illan treeneissä aika kurjaa!

Illalla oltiin siis Puuskan kanssa taas treenaamassa. Pysyy jo v-ä-hä-n paikallaan lähdössä, alku sekin. Ensin otettiin kahdella aidalla "vajaata" kahdeksikkoa. Opeteltiin takaakiertoa ja sen sellaista. Koira kyllä menis mitä vaan jos  joku (???) osais ohjata sitä! Seuraavaks otettiin aita-suora putki-aidan kautta käännös-suora putki-aita- pätkää. Meni ihan ok. Eka "helpomman" kautta ja sitten kääntävällä aidalla takaa leikaten. Viimenen kerta meni jo takaaleikkauksella suht sujuvasti. Kyllä Puuska vaan on mahtava pakkaus! Intoa ja vauhtia riittää. Mä olen ihan moilasena sen kanssa, täysin uutta mulle! Jazi ei oo koskaan ollut noin säpäkkä ja motivoitunut.

Lauantai meni Pasilla pihahommissa ja mulla siivotessa. Tein koirien kanssa aamupäivällä pidemmän lenkin. Iltapäivästä Pasikin lähti mukaan ja koirat pääsi kirmaamaan vapaana pellolla. Sunnuntaina oli aikanen herätys, joten myöhään ei Halloweenia vietetty (vietettiinkö ollenkaan?). Aamulla lähdettiin Hesaan lemmikkimessujen agikisoihin. Kaikki tytöt jäi kotiin. Vähän harmitti, ettei messujen kisoihin saanut tänä vuonna viedä turistikoiria. Olis ollut Puuskalle tosi hyvä juttu päästä ihmettelmään sinne.

Pojilla oli edessä kaks agirataa. Molemmissa tuomarina Saviojan Anne. Eka rata oli suoraviivainen, eikä ollenkaan paha. Pojille tuli harmittava keppivirhe. Jotain siinä tapahtui ja Jedi jätti aika lopussa yhden välin pujottelematta. Korjaaminen meni vähän sähläykseksi ja aikaa paloi... videolta tutkailtuna sellanen 5sekkaa hukkui siihen. Muuten hyvä rata, tulos 5 ja aika 43,30 (ia 45). Aika olis siis ollut ilman keppisählinkiä tosi hyvä . Pohjana oli sertimatto ja se on aika liukas koiralle. Jedin kepit oli hitaat, mutta muuten sillä tuntui jalka pitävän ihan hyvin.

Toinen rata olikin sitten vähän haastavampi. Siltä napsahti hylly kun Jedi paineli puomille eikä putkeen. Putki ei edes ollut ihan puomin ylösmenon vieressä, mutta silti . Se rata jäikin sitten melkolailla siihen. Tuliaisina tytöille ei messuilta löydetty kun possunkorvia ja vesikupit autoon. Tulomatkalla poikettiin Nurmijärvellä syömässä subit ja ne vei voimat kyllä aika totaalisesti. Pimulla näyttäis tärppi olevan päällä. Tarjoaa itteensä lähinnä Puuskalle. Illalla lenkkeiltiin normisti ja mentiin aikasin nukkuun.

Tänään ei kummempia. Huomenna sitten Pimun kontrolli. Keskiviikkona varmaan pidempi työpäivä, saa nähdä jaksaako lähtee käymään Pekolassa. Torstaina Pasi ajelee Jedin kanssa Sipooseen osteopaatille. Perjantaina kampaaja ja Puuskan treenit. Lauantaina aamupäivällä treenit Riksussa, saa nähdä onko meillä muita treenaajia kun Jazi ja Puuska. Pimu ei ainakaan voi treenata ja katotaan mitä osteopaatti sanoo Jedistä. Jätkän pissavaiva on taas pahentunut . Lauantai-iltana tiedossa E-HKK:n pikkujoulut . Vaikee arvata missä merkeissä sunnuntai menee...