Päivät on niin pimeitä että alkaa jo ahistaa. Onneks pimeys ei kuitenkaan pidennä niitä . Viime keskiviikkona käytiin Pekolassa. Saatiin taas seuraa Suvista ja Teemusta. Kaikki aikuiset koirat oli päteviä. Jazin kanssa panostin kontakteihin vähän enemmän. Puomilla oli targetti ja se toimii aika kivasti. Puuska otti vähän keppejä, puomia ja putkia. Muutama takapään ponnistuharjotuskin tehtiin. Jäähdyttely Aulangolla.

Torstaista ei varmaan taas tarvi mainita sen enempää... Perjantaina agia, mutta vaan Puuskan kanssa. Jazi oli kyllä autossa mukana. Se nauttii ihan selkeesti kun saa nukkua BOTti päällä kaikessa rauhassa . Ei meinannu lähtee treenien jälkeen kävelyllekkään. Treenattiin pientä pätkää: aita-kepit-Sputki-mutkaputki-rengas-aita. Toi Sputki oli tumma, eikä Puuska ollut koskaan mennyt sitä. Se on mennyt vaan suoraa ja mutkaa. Mahtavasti heitti kerrasta läpi, vaikka olisi kuvitellut että kokemattomuuttaan tulee samasta päästä pois mistä menikin. Rohkea ja taitava tyttö! Keppien kanssa tehdään töitä vielä piiitkään. Rengas onnistui ajoittain. Hyppyjähän Puuska ei ota vieläkään. Nyt meillä on omat speed pumpit & ponnari, eli päästään treenaamaan kunnolla hyppytekniikkaa. Treenien lopuks otettiin vielä Aa pariin kertaan. Otin sen hihnassa ja hyvin meni.

Ihan kun takapäätreeni olis vähän jo vaikuttanut. Puuska pitää seistessä takajalkoja enemmän takana. Ennen ne oli aikalailla alla. Aalla huomasin, että sai pidettyä takapään hallitummin kontaktilla, hyvä juttu! Treeni jatkuu muutaman päivän välein.

Lauantaina oli poikien vuoro aksata. Riksussa oli kolme starttia, tuomarina Johanna Wüthrich. Tytöt jätettiin kotiin kun oli märkä keli. Mukavampi niitten täällä oli maata kun viileessä autossa. Eka agirata oli hienoa menoa. Puomi oli kolmanneks vikana ja siltä tuli sitten vitonen, prkl. Nolla oli niin lähellä, mutta niin kaukana. Aika oli -6,43 (ia 49) sij13. Keskimmäinen rata oli hyppäri. Pasi otti sen tosi varmanpäälle. Kuvatessa ihmettelin kuinka hiljaa Jedi oli, ei siis haukkunut, Pasin käskytyskään ei kuulunut. Ei vauhtikaan kyllä päätä huimannut. Yksi pieni herpaantuminen sattui lopussa, mutta onneks sai sen korjattua. Hyppäriltä siis 0 ja aika -2,02 (ia 41). sij14. Kolmas rata oli taas agirata. Jedi otti tosi hienot kontaktit ja kepitkin oli nopeet. Kepit oli kyllä kaikilla radoilla ihan ok. Pojat teki neljänneks vikalle esteelle nollaa... ja sitten KOSSSH Pasi hyppyytti väärän aidan! Hyllyn pukkas ja kyllä harmitti . Tolla radalla aika virheen korjaamisen jälkeen -1,81 (ia 49). Että sillai. Tuplanolla oli siis tosi lähellä taas. Mutta noita ei lasketa. Tästä on joka tapauksessa hyvä jatkaa alkuvuodesta.

Sunnuntaina tehtiin pitkä päivälenkki. Oli sen verran hyvä ilma, että piti ottaa siitä kaikki irti. Maanantaina treenattiin takapäätä ja otettiin vähän tottista. Käytiin Tervaniemessä lenkillä. Puuska vaikuttaa nyt siltä, että yhtään löysää ei auta antaa. Ettei vaan ala hyppimään silmille, pirulainen . Mun piti varata Jazille aika nisäkasvaimen poistoon tälle viikolle. Patti on nyt ollu niin ärtynyt ja selkeesti häiritsee Jazia, että parempi se on poistaa. Harmikseni ell Sarjamo on tän viikon lomalla. No, jos ens viikolla olis kuivempaakin... Ja onhan se kivempi viettää 7-v. synttäreitä kun ei oo tötterö päässä .

Pasi menee varmaan huomenna Pimun kanssa Pekolaan. Mä teen pidemmän työpäivän ja jään sit kotiin oottamaan lihasatsia Lempimuonalta. Niillä on kyllä mainio palvelu . Kummempia suunnitelmia ei loppuviikolle ole. Pe Puuskan treenit ja la treenataan Riksussa. Su meen todennäkösesti Marille jonkinlaiseen tuote-esittelyyn. Samalla pääsen kurkkaamaan piskuisia airiksenpentujakin. Enää 2½-viikkoon töitä ja sitten alkaa loma! Todella ansaittu sellainen...