Jepjep, lomalla ollaan . Tai siis mä olen, Pasi on töissä keskiviikkoon asti. Mulle tää tuli kyllä todella tarpeeseen! Pakkanen on onneks vähän hellittänyt... Viime viikolla: tiistaina hoidettiin kynnet ja kävin kaikki neljä läpi. Jediä hieroin vähän enemmän. Pikkutytöillä ei mitään arkoja kohtia. Jazilla ja Jedillä ne tavalliset. Mari käväs tuulikaapissa, mikä oli hyvä juttu. Koirat sai hössöttää sen kimpussa hetken. Keskiviikkona Teemu (Pasin veli) istuskeli tässä iltasella muutaman tunnin. Sekin oli koirille vaihtelua. Lisäks otin vähän kimppatottista ennen iltapyrähdystä.

Torstaina olin töissä 7-21. Pasi oli käynyt iltapäivällä Kirstulassa pikavisiitillä. Jazin kanssa niillä oli menny taas sukset ristiin ihan totaalisesti . Iltaulkoilukin oli ollut Jazin osalta vaikeeta. Perjantaina ei tullut mieleenkään lähtee Pekolaan Puuskan kanssa, tuskin siellä muitakaan oli. Käytiin kaupoilla ja sieltä tullessa alko tourneossa vikavalo palaa. Tosi kiva! Lauantaiaamun Riksun treenit oli jätettävä väliin . Riksussa oli pakkasta -16, eikä tiedetty uskaltaako autolla lähtee sinne asti. Escortin kyyti ei nyt innostanut, sillä kulkeminen kaikkien neljän kanssa ei oo niin yksinkertasta. Onneks Pasi sai auton tsekattavaksi Automaahan ja saatiin tieto, että sillä voi ajaa. Lauantaina sentään pääsi pidemmälle lenkille kun pakkanen vähän laski.

Sunnuntaina ajeltiin Hyvinkäälle epiksiin. Bensaa meni viasta johtuen varmaan tuplasti . Ajokelikään ei ollu kaikista parhain. Kannatti kuitenkin lähteä. Kisaamaan pääsi Jedi ja Pimu. Molemmat otti kaks yritystä. Mä ohjasin Jediä... melko heikolla menestyksellä. Jätkä kulki kyllä tosi hyvin. Hyllytin Aalle kun piti mennä sen alla olevaan putkeen. Sitten vielä hyppyytin Jedin kaks aitaa ensin oiken- ja sitten väärinpäin . Mä olen surkee! Toisella radalla sama juttu, hyppyytin yhden aidan eestaas. Siinävaiheessa teki mieli mennä hakkaan päätä seinään! Rata oli muuten ihan hyvä. Äkkisilmäyksellä aika tais olla kolmanneks paras kun Pimu tykitti ne parhaat ajat .

Pimun eka rata oli hieno, harmi vaan, että yks rima tippui. Targetin käyttö kontakteilla on selvästi tehnyt tehtävänsä, hieno homma! Pimu vetäs radan ainoana alle 40sekunnin! Kilpakumppanina oli monta kolmosluokan borderterrieriä! Toisella radalla Pimu ampui keinulta väärään putkeen. Pasilla ei ollut siinä vaiheessa mitään tekoo. Lisäks vielä hyppäs saman aidan eestaas mihin hyllytin Jedin. Tuloksia ei mineissä tullut ihan liikaa ja Pimu sijoittui vitosella kolmanneksi . Tuomari, Nina Manner, kehui Pimun menoa. Puuska ja Jazi pääsi jäähdyttelylenkin jälkeen kurkkaamaan halliin. Muuten ne pötköttikin tyytyväisenä autossa takit päällä.

Tänään oon tehnyt lumitöitä, pessyt pyykkiä, lenkkeillyt ja käynyt kaupungilla. Pipareita ei tarvinnut tehdä kun pyöräytin ne jo eilen. Aurajuustoo ja pipareita, namnam . Kaupungille mua ei kyllä enää ennen joulua saa! Jessus mikä kaaos oli Tavastilan parkkipaikalla. Ihmisillä ei oo mitään tolkkua. Mulla ei kyllä ollut mitään ongelmaa saada autoo parkkiin... Huomenna on ikävä kyllä vielä poikettava Tiiriöön ostaan loput ruokatarpeet. Huomenna ja keskiviikkona ohjelmassa siivousta ja kyläilyä. Aatto ja joulupäivä pyhitetään täysin kotona olemiseen ja ulkoiluun. Äiti ja Matti tulee aattona syömään. Loppuviikosta pitäis kelin lauhtua. Jospa sitten tulis lähdettyä käymään Pekolassakin. Saa nähdä jaksaako sitä ylensyömisen jälkeen liikkua enää mihinkään . Pitäis saada jonkinlainen joulutervehdyskin tänne aikaseks... Tänä vuonna se tuntuu olevan tosi vaikeeta.  

Palovammasta sen verran, että tänään oli iloinen yllätys, kun vaihdettiin siteet. Toivoa paranemisesta näköjään on. Pienimmät "reiät" on olleet jo muutaman päivän ok, mutta se suurin . Nyt sekin näyttää jo siltä että alkaa paranemaan, ei enää vihreää töhnää. Ei myöskään punota ja särje oikeestaan ollenkaan . Nahka on ihan ruskeaa ja lähtee irti. Siteitä  kevennettiin sunnuntai-iltana. Nyt kun en oo töissä, niin ei ole enää suurempaa tulehdusvaaraa. Mojova arpi tosta kyllä jää, jos ei ikuinen, niin ainakin piiitkäks aikaa.