Synttärilahjaks sain tänään tietää, että työt jatkuu. Amica on voittanut kilpailutuksen. Silti saadaan tällä viikolla laput käteen. Vielä on valitusaika kärvisteltävä... Sen lisäks sain muovirahaa, hyvän hajuveden, kukkia ja mielettömästi onnitteluita . Kiitos kaikille, olette ihania .

Viime viikolla ei sitten perjantaina mentykään ratiksiin. Viikko oli niin raskas, että siirryttiin punaviinin puolelle jo alkuillasta... Ei yksinkertasesti riittänyt energiaa lähteä muualle kun pienelle iltalenkille. Torstaina ei kai tapahtunu mitään ihmeempiä, ei jaksa muistaa!

Lauantai meni niin kun oli suunniteltu. Tehtiin kotihommia ja lenkkeiltiin, Pasi kävi myös uudessa Terrassa. Mä menen sitten kun uutuudenviehätys on laantunut... Sunnuntaiaamuna lähdettiin taas kerran Tampereelle. Siellä on tullut alkuvuodesta käytyä melko usein. Otettiin koko lauma mukaan, niin ei tarvinnut erikseen lenkittää ketään kotosalla.

Ekana oli agirata, jolle starttasi vaan Jedi. Tuomarina Tuija Kokkonen ja koirakoita 35. Ihanneaika oli 45. Tosi hyvä rata pojilta, Jedi vaan innostui hyppäämään puomin kontaktin . Radalta vitonen ja aika -6,61, se olis riittänyt taas aika korkeelle, JOS olis tullut nolla... Hyppärille pääsi myös Jazi. Sama tuomari, ia 38 ja koirakoita kai muutama vähemmän. Radan alku oli välistävetoa. En osannut rataantutustumisessa päättää vedänkö vai työnnänkö Jazin välistä. Taisin päätyä väärään ratkaisuun kun vedin... Alku oli tosi tönkkö ja vei Jazilta vauhdin kokonaan . Sitten tuli kielto renkaalta kun jätin koiran selän taakse. Luotin siihen, että Jazi hakee seuraavalle esteelle, mutta se vipelsikin mun toiselle puolelle. Radalta 5 ja reilu 5sekkaa yliaikaa. En todellakaan ole tyytyväinen omaan suoritukseeni! Jazi oli ihan jees taas . Pasin ja Jedin rata oli hyvä, harmillinen kielto putkelta. Niitä harvoin tulee, mutta nyt pätkähti. Kiellon kanssa yliaikaa +0,57.

Ehdittiin oleen kotosalla vajaa pari tuntia ennen kun taas lähdettiin. Äiti ja Matti käväsi siinä välissä. Pasi lähti mun kanssa Riksuun. Vapaavuoro on ennen Puuskan agiryhmää ja Pasi tuli treenaamaan Pimun kanssa kontakteja. Pääsipä se sitten koutsaamaankin kun Puuskan ryhmälle ei ilmestynyt vetäjää. Pasi veti meille oikein kivat treenit . Puuska oli melko mahdoton. Tauon jälkeen lähdössä pysymisen kanssa oli vähän ongelmia. Muutenkin se oli melkonen raketti. Kepeillä oli jo pilkahdus itsenäisestä pujottelusta, se on loistavaa! Puomin otti hienosti kun Pasi oli avustamassa. Aata otin erikseen hihnassa ja hyvin meni sekin. On se vaan mahoton menijä. Niin kun oon jo aikasemminkin sanonut, niin mä olen vielä pulassa sen kanssa. Nyt on reidet kipeenä, eikä varmastikaan Jazin kanssa juostun radan takia... Kyllä oli pikkulikka väsy treenien ja jäähdyttelyn jälkeen. Se meni viimesellä pätkällä jo niin överiksi, että oli parempi lopettaa. Ei oikein vielä pää kestä pitkää treeniä. Kyllä se siitä nyt kun päästään treenaan sännöllisesti .

Tällä viikolla enää kolme päivää töitä, mikä sen mukavampaa!? Huomenna Pasin ja Pimun treenit. Keskiviikkona varmaan kauppahommia ja sen sellaista. Torstaina mennään juhlimaan Marin ja Kimin synttäreitä. Kiva lähtee pitkästäaikaa vähän tuulettumaan. Perjantai menee varmaan siinä sivussa... Lauantaina mennään äiskälle syömään . Sunnuntaina ajellaan Hesaan Purinalle. Poikien eka startti on 7.00 joten tosi aikasin täytyy lähtee . Maanantaina Pimun eka startti Liedossa 9.00, joten eipä saa sillonkaan pahemmin nukkua. Mutta mitäpä sitä ei tän mahtavan harrastuksen eteen tekisi?

Munaisaa Pääsiäisen aikaa kaikille !